2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın canım ne güzel bormal doğumları okudukça imreniyorum maşallah size Allah analı babalı büyütsün:)

CocoChanelmademoiselle canım aslnda yanında eşinden hariç bir kişinin olması iyi bişey. Benım ikinci dogumum bu sefer sezeryan oldum tabi agrım sızım vardı, annemi ilk gün gönderdim eve kızmla senın kalmana gerek yok dedim. İlk gece yengem ikinci gece eşim kaldı yanımda. Ama bi ara eşimin 5 dk işi vardı dışarı çıktı bebek agladı alamadım kucagıma hemsireyi cagrdım da hemen geldi neyseki. Yani hastane de bile aslnda iki kişiye ihtyç var. Annen senin agrıların geçene kadar 10 gün bile kalsa halledersin Allah ın iznyle. Rabbim en kolayından acısız agrısı normal dogumu da nasip ederse ohhh süper:)

Biz de sikinti olmadi ama Allah korumus da olmamis. Size de safi ismiyle sifa versin insallah. Mumkunsuz degiliz, cok sukur her imkan var ama tedbirli olunsa daha iyi olurdu belki. Yine de Allah dermansiz dert vermesin
Amin canım teşekkürler allah herkesin bebeğini korusun inşallah

Dün gece acildeydim Kasılmalar düzenli 6-7 dk da 1 geliyo sancı 117 yi vuruyo ama acıklık yok acildekilerde sapitti resmen 1.5 cm aciklik vardi nasil aciklik olmuyor kafayi yicem dr.diyo istersen yatirayim ama suni sancı veremem o zaman niye yatiyorum diyorum kendini iyi Hisset diye diyo sinir oldum ciktim geldim sabaha kadar kasilmalardan uyuyamadim.. suni sancı icin 40+10 olmasi gerekiyomus ne sacma sancim oluyo açıklık olmuyo ben napabilirim yani verin suni sancıyi diyorum kaç gündür cekiyorum resmen yaa

Dün anlaştığım özel hastane ve doktorla konuştum bayram tatili için hastane kapanıyor doktorda memleketine gidiyormuş ben şoook bütün gün ağladım ben napicam diye ilk doğumum devlette olmuştu ikinciyede devlete nöbetçi doktora kaldım hala sancı açılma vs hiç birşey yok bugün 39 bitiyor benim kız içerde gayet rahat oynuyor bende bıraktım herşeyi ne çıkarsa bahtima diyorum palnladigim hiç birşey olmadı Allah'ın planı daha hayırlıdır inşallah diyorum

Bnmde yapisiyr ama arada yikiyorum gogsumu ..kalkani hic kullnmadim bosa almisim.avent almstm bn seninde mi ondan.sut mu biriktiriyor ıçine

Günaydın kızlar.
T TubaSude , E Eylul-um sağ salim kucağınıza alın yavrularınızı.
Haberinizi eksik etmeyin.

T TubaSude canım hayırlı haberlerini bekliyorum,sağ salim kızına kavuşup kendine gelince yaz bize mutlaka

P Poouh cok gecmis olsun biran once toparlanir insallah kuzucugun Rabbim sifa versin.
T TubaSude yavrunu saglikla kolaylikla kucagina al insallah. Guzel haberlerle gel.

Allah razı olsun kızlar
Yatış yapıldı yarım saate inermişim ameliyathaneye
Dua edin
Allah’ım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Hasta olan bebişlerimiz annelerimiz hemen iyileşsin
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin
Doğumdan sonra görüşmek üzere

Koskoca hastanenin kapandığını da ilk kez duydum nerde yasıyorsun sen ? Nöbetçi doktor yok mu

Benim doktorum da nerdeyse 15 gun yok o sırada Doğum olursa hastanedeki nöbetçi doktor girecek Doğuma
Tahmini Doğumun ne zaman belki bayram sonrasına kalır bebeğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…