Kızlar sonunda girebildim. Doğum hikayem
Saat 11 gibi Nst ye girdim baktık sancı mancı yok . 11:30 randevu doktor bebiş büyümüş baya dedi 3.800 gibi çıkıyordu ultrasonda. Ogün Doğum günüydü zaten bebişin ayın 13 ü. Gel bi bakalım dedi ne durumda diye. Zaten bir haftadır 3 cm el geziyordum bir baktık açıklık 6 cm olmuş. Hadi bakalım yatıyoruz dedi. Saat 1:30 suni sancı vermeye başladılar. Birkaç kere muayene olduk . Sonra 20 dk nst yine sancı Yok arttırdılar derken 100 yazıyordu sancı derecesi. Tabi sancılar gelmeye başladı . Sanırım 2 saat sürdü 8 gibi dediler. Son 1 saat artık ıh falan dedirtiyordu sancılar . Dans ettim resmen sürekli yürüdüm ve sancı gelince eğilip bacak açma hareketi yaptım.
En son ilk Doğumdan bildiğim için epidrol istedim Canlar.
Sonra 9 cm oldu dayan falan dediler. Dedim dayanamam yapın . Onu bekledim epidrol çok sancı olduğu için epey acıdı çünkü kasılıyordum. İlk Doğumda 4 cm de almıştım ve sinek ısırığı gibiydi.
Neyse çok rahatladım sancılarım 10 dk sonra hissetmedim hiç . Bu arada sürekli baskı hissedersen çağır falan dediler . Sonra tabi geliyor dedim. Aldılar odaya doktorum geldi baktı tamam 5 dk yürü dedi Doğum odasında. Tabi aşapı indim ama keşke inmeseydim bir sancı..
Geri çıktım zorla ve 10 dk içinde bebiş kucağımdaydı. Çok şükür fazla sancısız ve çok ağrısız bi doğumdu. Hala isim koyamadık çünkü dede küsüyor falan ... çok uzun oldu hakkınızı helal edin . Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inş .