2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben file falan kopar diye de korkuyorum halbuki sağlam ama benim kafa bozuk herhalde hep bisi olacak gibi geliyor
Ya fileden korkum yokta baska seylerde bnde evham yapmiyor degilim.
Dun biraz gezmeye ciktik esimle bebiside pusete arabasina yerlestrdik o kldrmlardan fln rampadan gecerkn cocugu tutuyorum cildrmis gibi ayy kayar duser fln diyorum.esimde bakiyor saskin saskin..
Uyurkn kusarsa yutarsa diye hep yan yatırıyorum yamuk kafa olacak yavrum.uyanikken duz tutmaya clisiyrm hafif yastikla. Daha birsuru sey.Hep evhamlar var yani yalnız degilsin.

Dua ediyorum bitanem. Güzel haberini bekliyorum. İnşallah en kolay doğumun bu olur.

Böyle damla damla geliyo duruyo, bebeğim de çok ememiyo gelmeyince sinirlenip ağlayıp bırakıyo mamada vermek zorunda kalıyorum, alışıcak diye de korkuyorum, bugün dediğini yapayım inşallah bi an önce gelir

Oh be, sonunda biri bebekle gezmeye çıktığını yazdı. Eşim çıkarmıyor bizi bebek küçük diye. İlle çıkacaksak da bebeği doyurup komşuya bırakıyorum 2 saatte dönüyoruz tekrar acıkana kadar. Bunu hemen screenshot yapayım da görsün

Bide burda bi arkadaşımız anne sütüne en yakın mama ismi yazmıştı o neydi acaba hatırlayan yazabilir mi, hangi mamaları kullanıyorsunuz ne almalıyım sütüm gelene kadar

Hatta yetmedi avm ye gidip e bebekten bsyramlik bile baktık kizima .oda misil.misil uyudu yavrum.korktum once aglar durmazsa diye benim esimde çıkarmıyordu. Sonra insafa geldi adam.
Bu arada bebisi birakip gidemiyrm ben kimseye cunku oyle doyurdun 2 saat uyur gbi bi garantisi yok bzmkinin uyanirsa bakinir bakinir bi sure sonra kimse susturamaz tek care meme.o yüzden senin avantajin da bu

Bide burda bi arkadaşımız anne sütüne en yakın mama ismi yazmıştı o neydi acaba hatırlayan yazabilir mi, hangi mamaları kullanıyorsunuz ne almalıyım sütüm gelene kadar
Canim bize doktorumuz evolvia onerdi onu aldik birde onceden aptamil vardi ikisini karstrip veriyorum bazen.bazen tek.sba da iyi diye duydum

Valla okutacağım ona. Bebişi almıyor ya. Hatta bugün avm ye gitmek istiyor benimle bebeği bırakalım süt bırakalım biz gidelim çocuk mikrop kapar diyor

Valla okutacağım ona. Bebişi almıyor ya. Hatta bugün avm ye gitmek istiyor benimle bebeği bırakalım süt bırakalım biz gidelim çocuk mikrop kapar diyor
Benim esimde oyleydi mikrop kapar enfeksiyon dolu oralar diyordu.ne bebekle ne bebeksiz gidemiyorduk yani biyere.arkds gaza getrdi biraz bnmkini.
Varya avm da minnak minnak bizimkiler kadar bebeler doluydu pusete serilmisler oohh oyle geziyorlardi

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Bende ilk 2 gün çok fena gaz sancısı çektim canım normal demişlerdi sonradan geçti çok kötü bir durum ama geçecek. Geçmiş olsun

Canım belki doğuma alınmışsındır genede yazmak istedim inşallah sağlıkla alırsın kucağına prensesi inşallah sezeryanın çok iyi geçer ve çabucak toparlanırsın hadi biran önce doğur gelde hikayeni merakla bekliyorum :) çok tatliş bir ailesiniz çokk maşallah size.

Dogdugundan beri yikiyor musun kakasini canim.zor olmuyor mu usutmuyor mu cocuk.ilk bebegin mi? Hemen alistin mi yikamaya?korkmadin mi kendi basina mi yaptin? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi cok soru sordum nolur kusura bakma :))
Canım benimde ilk bebeğim youtube den bebek banyo videolarını izledim ve uyguladım çok rahat yıkadım 5 dk anca sürdü missler gibi oldu oğluşum. Sende başarabilirsin korkma bebeği nasıl tutacağını öğrensen yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…