2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mama vermek zorunda degilsin bebegin cekemiyor gucsuz ama sutun memende sagip kendi sutunu vermeyi dene ben iki uc gun öyle yaptim guclenene kadar

Kızlar küvezden bildiriyorum oğlum 250 gram almış geri geldiginden beri daha doktorla görüşmedim ama çok mutlu oldum :)
Maşallah oğluşa böyle devam etsin mis kokulu. Anne karnındayken insan göremediği için çok evham yapıyor ama doğduktan sonra gözünün önünde ya rahatlıyosun

Ay sorma hastane kapanıyor deyince kaldım öyle . Ben İstanbul'da oturuyorum ama doğum için ailemin yanına geldim . Doğum içinde buradaki tek özel hastaneyle anlasmiştim . Tahmini doğum tarihi 17 Ağustos

Kıyamam ya inşallah tez zamanda açılman olurda sağlıkla alırsın kucağına kuzucuğu ağrın sızın herseyi mis kokusuyla unutturur.

Ben de ebebekteki temizleme pamugunu kullanıyorum. 10 yil once oglumda da pamuk kullanmistim. Ama onlari ıslayınca acilmiyordu parcalaniyordu. Bunlar mendil gibi kullanimi cok rahat. Islak mendile hic gerek kalmadi. Yanima da kucuk el termosu ile ilik su koyuyorum. Surekli musluga kalkip ilik su akitmaktan daha pratik geldi bana. Termosdan az su alip isliyorum cok kolay oluyor. Uni yenidoganlar da cantamizin icinde. Disarda altini degismek zorunda kaldigimda kullaniyorum.
Islak mendili aldığıma ben de pişmanım . Geceleri kullanırım dedim pişik yaptı. Pamuk 6lı paketten al , her işe yarıyor canım.

Spinal sezaryen doğum yapan annişler, belden yapılan iğnenin çok acıttığını çok yaktığını okudum bazı yerlerde doğru mu bu, sizler nasıl hissettiniz? doktorum spinal yapalım dedi ben bu okuduklarımdan sonra genel anestezi isticem sanırım, zaten çocukluğumdan bu yana bitmek bilmeyen iğne fobim var tansiyonum düşüyor bayılıyorum hemen. Birde öyle bir ağrı varsa dayanamam galiba

Canım kendine hiççç stres yapma benim dr da tatile çıkmıştı ve oğlum erken geldi şansımıza baş hekim denk geldi ve hersey çok güzel geçti şükür. Suyum geldiğinde ağlaya ağlaya hastaneye giderken bi taraftanda dua ediyordum oğlum nolur gelme daha çok erken doktorumuz yok bilmediğim tanımadığım bi dr gelir yalnış bişey yapar diye ama herseyde varmış bir hayır. İnşallah darısı başına sağlıkla alırsın bebişi kucağına üzme kendini.

Yok canım bekliyorum hala
Geldiler

Canım benimde iğne fobim var ve aynı şeyleri bende duydum çok korkuyordum anesteziciler çok güzel rahatlattı ve nekadar rahat olursan okadar az acır dedi birde bebeğinin ilk halini göreceksin sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün sola yatıp hiç kımıldamadan durursan hissetmeyeceksin dedi. Dediklerini yaptım rahatlattım kendimi ve aynen dediği gibi oldu sadece bikaç saniyelik bi yanma hissettim okadar. Dedikleri gibi korkunç birşey değilmiş hiç serum yeri çok daha fazla acıtıyor inan bana. Bebişi 10 dk içinde kucağıma verdiler o an görülmeye değerdi bidaha doğursam gene spinal sezeryan olurum.

Evhamlar hamilelikte başladı artık ömür boyu sürecek herhalde :)))

Allah yardimcin olsun canım ınsaallah kolayca alirsin kucağına

Seni burdan kocaman öpüyorum. Termos neden benim aklıma gelmedi ya.
Bu arada canım batikonla ne gibi bir kötü deneyimin oldu?

Canım Allah şifa versin stres yapmamaya çalış lütfen bebeğin sana ihtiyacı var bir an önce iyileşip çıkarsınız insaallah kuzum

Sağol canım. Senin sütün hiçmi yok, yoksa azmı mama vermek istiyorsun?
Sütüm şuana kadar sadece bir iki damla geldi, meme ucum çok az o yüzden ememiyo emmedikçe gelmiyo, bende sağıyorum bi kaç damla geldikçe ağzına veriyorum, azar azar da mama veriyorum aç kalmasın diye açlıktan sürekli ağlıyo, emsin diye de çok vermemeye çalışıyorum ama gelmedi hala süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…