2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım. Biz de iki gün savaş verdik sonunda meme kazandı. Silikon uçlardan denedinmi canım? Çekip çekip çıkartır belki onunla bebiş

Canım sakin ol sakın stres yapma. Bugün 15. Günümüz benim sutum hala damla damla geliyor ve denemedigim şey kalmadı artık sadece sabrediyorum..ben başta doktorun da goygoyuyla mama vermemeye çalıştım bebeğimin kilosu çok düştü mama da zehir değil. Eğer biberon kullanmak istersen medela calma öneririm bu biberon memeyi unutturmuyor çocuğa ben önce avent natural almıştım 2 gün sonra beni bırakmıştı tekrar geri dondurduk medela'ya dönünce. Uyuyabildigin kadar uyumaya çalış dinlenmek çok önemli ve stres yapma mamalar da zehir değil ve evet emzirmeyi çok istiyoruz ama olmazsa da olmaz bunun rahatlığı ile yasa lutfen

Mama vermek zorunda degilsin bebegin cekemiyor gucsuz ama sutun memende sagip kendi sutunu vermeyi dene ben iki uc gun öyle yaptim guclenene kadar
Bir gün boyunca sağdım sadece bi kaç damla geldi, aç kalır diye korkuyorum öyle bi kaç yudumda olsa dolacak kadar gelmiyo sağınca da

Herkes çok farklı bişey söyluyo onu yap bunu yap sürekli birileri tepemde çocukta hiç durmadan ağlıyo ememedikçe gerçekten strese girmeye başladım artık, 48 saate yakın uyumadım dün gece bi iki saat uyuyabildim, inşallah toparlarız en kısa zamanda. Söylediğin biberon eczanelerde olur mu

Bazı eczanelerde var canım bir de Joker mağazalarında satılıyor. Uyuman çok önemli yardımcı olacak kimse yok mu yanında canım? Benimki de aciktiginda ortalığı yıkıyor ağlayarak biliyorum o ağlamayı yerim onu :) eger kilo verişi çok değilse elbette mama verme ama dikkat et canım sarılık artmaması için bebeğin cisini yapması lazım çiş için de beslenmesi lazım

Seni burdan kocaman öpüyorum. Termos neden benim aklıma gelmedi ya.
Bu arada canım batikonla ne gibi bir kötü deneyimin oldu?
Oglum dogdugu gece gobegine cis attirmisti. Ben de mikrop kapacak diye batikonla silmistim. Göbek taze oldugu icin batikondaki iyot gobekden emilmisti ve oglumun tiroid bezleri baskilandi. 1 ay vucudu tiroid hormonu uretemedi. Disardan ilacla vermek zorunda kaldik. Allahtan gecici bir durum oldu 1 ay sonra duzeldi.
Bebeklerde ilk 1 aylik tiroid hormonu cok onemli. Eksik kalirsa en basitinden sayisal zeka eksikligi yapiyor. Tiroid eksikligi farkedilmez tedavi edilmezse asimetrik cücelik, kapanmayan bıngıldak bi suru sey oluyor. Biz farkettik tedavi oldu ama benim yuzumden olmustu diye cok uzulmustum.

Canım Allah şifa versin stres yapmamaya çalış lütfen bebeğin sana ihtiyacı var bir an önce iyileşip çıkarsınız insaallah kuzum
Daha sakinledim ama bazen çok mahzun oluyorum canım içimdeno an koklamak geliyor ama yok bomboş kalıyorum fotoğraflarına bakıyorum sürekli doyamadım hiç doyamıyorum

Maşallah oğluşa böyle devam etsin mis kokulu. Anne karnındayken insan göremediği için çok evham yapıyor ama doğduktan sonra gözünün önünde ya rahatlıyosun
O yönden rahatladım ama küvezde belli saatlerde görebiliyorum sanki sürekli ben gidince aglıyormuş gibi oluyor şimdi aradılar çok ağlıyor yemeğini yediysen gel yoksa sagdıgını vericem dediler yeni sağmıştım gidemedim ama çok sesi geliyordu arkadan telefonda içim gitti

Kizlar suyun geldigini mutlaka anlariz demi yani az mi gelir cok mu gelir nasil oluyor bayramdan once gelseydi keske oglum bayram da da gelmezse 25 inde.mudahale ederiz dedi doktorum
Canım suyun geldiğini muhakkak anlarsın. Benim suyum geldiğinde ilk az bişi geldi afedersin altımamı kaçırdım diye düşündüm sonra birden boşaldı ve durduramıyorsun kendimi sıksamda durmadı ve acile gidene kadar bi 2 litre su aktı kesin altıma bebek bezi havlu ne koyduysam ıslandı. Bazen 1 dk durup sonra tekrardan su boşalıyordu acil sezeryana alındım.

Oyy kuzum benimmm maşallah yakışıklıya tam ısırmalıkkkk kız rüyamdaki çocuk bu işte kara saçlar maşallah paşama benim.
Eki Görüntüle 2179990 Abisinden selamlar
Ay maşallah ya şu tatlılığa bak
Böyle bebekleri gördükçe daha çok hevesleniyorum oğlumu kucağıma almak için çabuk doğ diyorum

Kıyamam kuzum benim acıkmıştır hemde anneyi istiyordur git emzir canım. Benim oğlan göğsümde emerken dünyanın en mutlu bebeği oluyor yavrumm. Bide memede keyif yaparken dalıyo deymeyin keyfinee :)

Ay maşallah ya şu tatlılığa bak
Böyle bebekleri gördükçe daha çok hevesleniyorum oğlumu kucağıma almak için çabuk doğ diyorum
Valla bende hep emzirirken falan şükrediyorum mis kokusunu koklayıp iyiki erken geldin diyorum çok güzel duyguymuş inşallah sende sağlıkla zamanında alırsın kuzunu kucağına. Allah olmayan isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah

Valla okutacağım ona. Bebişi almıyor ya. Hatta bugün avm ye gitmek istiyor benimle bebeği bırakalım süt bırakalım biz gidelim çocuk mikrop kapar diyor
Esin cok dogru soyluyor yenidogan icin en riskli yer avmler onerilmiyor kapali alan ve hava sirkulasyonunu dusununce binlerce insan var ayni havayi soluyan mikrop yuvasi resmen. Acik havaya disariya cikarmak en dogrusu.

İki kez spinal oldum igneyi hissetmedim bile nette gordugun herseyi kafana takma. Benim sadece bu dogumda bel bas agrim cok oldu atamadim sanirim anesteziyi ama genel olarak cok memnun kaldim.

Çok kaka yaptı her açtığımda bezi kakalıydı ama çişini yapıp yapmadığını anlayamadım kakadan

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…