2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişlerin göbeği düştükten sonra göbek deliğini nasıl temizliyorsunuz ve nekadar aralıklarla temizliyorsunuz?

Desteğin ve duaların için çok teşekkür ederim bende diyorum belki de böylesi daha hayırlı

ONTK Nesrinay86 masallah bu erkeklere kocaman olmuşlar
Biz bugun kontrole gittik kilo alimi iyi cok şükür
Kabizlik icin biogaia prebiyutik verdi kabizlik varsa aklinizda olsun
Asilarimizi kalça ultrasonu yaptirdik

Ben daha once sagdigim sütleri cozdurup vermeye karar verdim mamaya da devam edicez arada sağabilirsem sut sagip vericem
Mamayi 2 gundur olcusunu artırmıştım cocuk kendine geldi doymuyormuş megerse
G
Nesrinay86 2 saat komsuya birakabilmek ne buyuk luks ben.anneme birakip dusa zor giriyorum
Uyandi mi durdurmak mumkun degil

Çok kaka yaptı her açtığımda bezi kakalıydı ama çişini yapıp yapmadığını anlayamadım kakadan
Cis bolgesi belli olan bezlerden kullan. Belki simdi cogu bez öyledir bilmiyorum. On tarafta sari cizgi maviye donerse cis yapmis demektir. Hangi bezi kullaniyorsun ki

Biogaia bana gaz icin verdi doktor. Gunde 5 damla kullaniyoz

Desteğin ve duaların için çok teşekkür ederim bende diyorum belki de böylesi daha hayırlı
Aynen canım öyle düşün herseyde vardır bir hayır benim oğlum 2 hafta erken geldi ve doğum sırasında oğlumun karnımda hiç yerinin kalmadığını sıkıştığını öğrendim yavrumun alnı burnu ve yumurtalığı ezilmişti yumurtalığının 1 tanesi morarmıştı. Duyunca çok ağladım kuzum o yüzden kilo alamamış 2 büklüm doğdu ve iyiki erken doğdu Allah korumuş.

Sağol teyzesi 3 kilo 100 gram olduk çok şükür hergün biraz daha büyüyoruz şükür. Senin oğluşun keyfi nasıl bakim büyüdümü sırma saçlım

Daha sakinledim ama bazen çok mahzun oluyorum canım içimdeno an koklamak geliyor ama yok bomboş kalıyorum fotoğraflarına bakıyorum sürekli doyamadım hiç doyamıyorum
Ah kuzum çok haklısın

Ben sleepy kullaniyorum bunda varmi acaba ciş gòstergesi
Bezin önünde sarı çizgi var çiş yapınca maviye dönüyor canım seninkinde de varsa gostergelidir ki ben hepsinde var diye biliyorum

Kıyamam kuzum benim acıkmıştır hemde anneyi istiyordur git emzir canım. Benim oğlan göğsümde emerken dünyanın en mutlu bebeği oluyor yavrumm. Bide memede keyif yaparken dalıyo deymeyin keyfinee :)
Bu emzirme işini daha hala kabullenemedim ben galiba ya kaçıyorum çok seviyorum emmesini ama göğüs yaralarımdan mı neden bilmiyorum bide ilk gün biz evdeydik çok açım vardı ben eöiyor sanıyorum ama emmiyormuş benim sütüm gelmeyince çocuk hep istemiş bende çok sıkıldım ve çok halsizdim oturamıyordum annemle eşim o sırada bana çok kızdılar gece oturdum ağladım emzirmek istemiyorum diye bana oğlumun ilk gün yaptığı doyuyor ama öylesine şımarıklıktan istiyor gibi geliyordu çok Emince onun etkisini hala atamadım üzerimden birinin emzir diye beni uyarması zoruma gitti şimdide hiç gelmiyor çok korkuyorum böyle devam edecek diye düzeni olduğu şekilde emziriyorum ama içimden ay bidaha emsin diye geçiremiyorum ya

Eki Görüntüle 2180027 Eki Görüntüle 2180028 buda benim minnak kuzum teyzeleri bi maşallahınızı alırız
Maşallah prensese ay ben kıyafetler olmuyo diye gittim mağazaları dolaştım eşimle ve oğluşa yeni küçük ciciler aldık tam üstüne oturan ve 1 hafta giyebildi şimdide bacakları rahat etsin diye pijamalarının bilek kısmını kesmeye başladım oğluş büyüdü diye çok sevinçliyiz :)

Bende cok korkuyordum inan elimin uzerine acilan damar yolu daha cok acidi bi tek ignenin girdigini hissediyosun aci yok bence spinal ol hem bebegini görüruyorsun.

Canım kendini rahatlatacak şeyler düşün kötü düşünceleri at kafandan çevre baskısı ve bebeğine yetemediğin düşüncesinden kaynaklanıyor bütün bunlar. Şöyle düşün o mucizeyi 9 ay karnında taşıdın sana şuanda çok ihtiyacı var süt verirsem yavrum çabuk büyür kemikleri gelişir de ve kendini süt vermeye heveslendir o senin yavrun gelcekmi yalancı sancımı diye neler çektin onları hatırla. Yavrun şimdi yanında doğdu sarıl sütünü ver bol bol emsinki tüm hastalıkların üstesinden gelsin büyüsün. Göğüslerin ağrıyorsa yardım al doğru emzirme pozisyonlarıyla emzir. Ben 2 gün boyunca agrıdan aglayarak süt vermeye çalıştım yeterki emsin herseye razıyım dedim megersem yalnış emziriyormusum çocuğa süt gitmiyormuş sadece meme ucunu çekiştirdiği içinde göğüs uçlarım yara oldu kopacak gibi oldu. Şimdi doğru emzirmeyle hem oğlumun karnı doyuyor hemde göğüs uçlarım ağrımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…