2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kiyafetler daha oluyo canim biz daha tam sizin gibi olamadik

Peki tiroid sorunu olduğunu nasıl anladın? Kusura bakma sorup duruyorum canım

Kızlar bana sanki benim bu kızce hiç uzamiyo kilo almiyormuş gibi geliyo sabah annemede dedim oda cocuk büyüyoya şimdide bunami taktin diyo neolacak benim bu evhamlar

Peki tiroid sorunu olduğunu nasıl anladın? Kusura bakma sorup duruyorum canım
Ilk hastane kontrolünde doktorlar anladi canim. Degerlerden mi nedir bilemedim doktor direk iyot kullandiniz mi dedi. Bu cocuk vucuduna iyot almis dedi. Nasil anladilar bilemiyorum ben de batikonu söyleyince doktor bana bayagi kizmisti. Hatta dedi ki onlarin ilk cisinde mikrop olmaz ki ne diye batikon surdun. Ama cahillik mi dersin fazla pimpirikli olmak mi dersin yaptik bir hata.

Bizim kiyafetler daha oluyo canim biz daha tam sizin gibi olamadik
Kız ben prematüre bebek kıyafetleri aldım bide bezde aynı şekil. Benim oğlan 2400 olunca anca onlar oldu ama şimdi şükür 3100 olduk normal yeni doğmuş bebek kıyafetine ve bezine döndük. Öp yerime tatliş prensesi hepsi birer melek bunlar

Kızlar bana sanki benim bu kızce hiç uzamiyo kilo almiyormuş gibi geliyo sabah annemede dedim oda cocuk büyüyoya şimdide bunami taktin diyo neolacak benim bu evhamlar
Kiz cocugu ne icerde ne disarda bir rahat birakmadin ha..
Senin sut tikanmasi ne oldu? Gogusler şiş fakat süt cikmiyor mu? Nasil tikanik oldugunu anladin?

Esin cok dogru soyluyor yenidogan icin en riskli yer avmler onerilmiyor kapali alan ve hava sirkulasyonunu dusununce binlerce insan var ayni havayi soluyan mikrop yuvasi resmen. Acik havaya disariya cikarmak en dogrusu.
Ne yapayım bir tane bile pantolonum yokk hiçbiri dizimden bir karış yukarısından öteye geçmiyor imkanı yok. Tişörtlerim daracık kalmış. Kaldım öyle fukara gibi çıplak ölçümü de bilmiyorum ki internetten alayım. Her zaman 36 beden ben şimdi hiçbir fikrim yok.

Merhaba tzyoslar. Biz gldik. Mesajalra cvp veremedm kusura bakmayın... Evimize gldk cok sukur. Bnim sıpa emmkde baya zorladı kaşıkla fln verdk sekri dun 65 di bugun 38. Gece sogru duzugu emmeye başladı. Ve surekli uyuyor ve rahatsız da olmuyor herseyi denememize ragmen topuk kani alındığında uyuyordu onds bile uyanmamis... smkdulj iyiz cok sukur bi sıkıntimjz yok... Bn yokken nler oldu bakayum doğuran fln varmi. Bide dr dediki uc gun karninu sarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…