2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz cocugu ne icerde ne disarda bir rahat birakmadin ha..
Senin sut tikanmasi ne oldu? Gogusler şiş fakat süt cikmiyor mu? Nasil tikanik oldugunu anladin?
Sol gògsúmde sút cok oldugu icin melikenin de emmesi boşaltmiyo dolsun diye bekleyene kadar kanallar dolup tikaniyo devamli pompaylada saginca sút cogaliyo sıkıntı oluyo

Suan ihtiyacimiz yok ama bende buyuk oglumda kullanmistim pek bi etki goremedim oglumun hala kaka problemi var cunku kendini sikmadan yapamiyor
Bizim gayet iyiydi mamadan sonra 10 gunde gayet iyiydi ama su iki haftadir yapamiyor gecen hafta lavman yaptik
Simdi mamasina zeytinyagi
Bu prebiyutik ile desteklicez bakalim

Atlasta 3200 ama senin pasa daha kilolu duruyo
3. Aya girdik 2. Ayin çilesi yavas yavas geciyo uykumuz duzene giriyor bakalim
Resimleri yakından çekiyorum accık etli görünsün diye çaktırma :) maşallah atlasa kız okadar oldumuki ay dün gibi zaman nekadar çabuk geçiyor maşallah abimize

Benimkini galiba eşim doğurmuş Benimle alakası yok
Hahahaha ilahi kızzz zaten varya 9 ay boyunca onlarda bizle hamileliği yaşadı bırak benzesinler babaya onlarda aşklarımız. Ben eşime ay suratı aynı babası aşk bunlar aşk diyorum nasıl hoşuna gidiyor pis pis sırıtıp anası güzel diyor utangaç utangaç

Bizim gayet iyiydi mamadan sonra 10 gunde gayet iyiydi ama su iki haftadir yapamiyor gecen hafta lavman yaptik
Simdi mamasina zeytinyagi
Bu prebiyutik ile desteklicez bakalim
Ah canim mama sorun yapiyor ne yazikki bazi bebeklere ben oglanda neler cektim Allah yardimcin olsun lavman hergun mu yapiyosunuz onun yerine enjektorle 1 ml zeytinyagi sıksan poposuna daha dogal

Gunde kac bez dolduruyor? Cis miktari her bezinde nasil, her bezinde kaka oluyor mu? Bunlara dikkat ederek doyup doymadigini anlayabilirsin canim
Her emzirmeden sonra kaka olmuyo canim normalde gún içerisinda çiş ve kaka yapmamiz normal oluyo zaten benimki bastan beri 15 dakka emiyo sonra múmkyn degil almiyo cocuk doktorumuza sordum kilo alimi gayet iyi dedi 15 dk emziroyorum sonra nrkadar sagdiysam onuda biberonla veriyorum

Benimkini galiba eşim doğurmuş Benimle alakası yok
Yavrucum dokuz ay onlara baktık elbet onlara benzeyecek napalım.. ben baştan kabul etmiştim, bu çocuk kesin eşime benzer diye bir tek gözleri bana benzesin istedim ( renkli gözlüyüm ben) gözünü telefona kapak resmi yaptım o kadar düşün., onuda başardım mı muallak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…