2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kontrol vardı benim geçen hafta nisan geldi bir haftadır kasılma var nst 90 100 e çıkıyor ama bende açılma ve sancı yok bugün doktorum ve diğer iyi bir doktor bayramda da o doktor nöbetçi ikiside yaşımdan dolayı 42 yaşındayım açılmayı doğumu gerçekleştiren oksitoksin hormonundan dolayı risk olduğunu normal doğumda annede durdurulamayan kanama olabileceğini söylediler bayrama nöbetçi olan doktor ben risk alamam normal istiyorsa üniversiteye gitsin demis
Benim doktorda sezeryanin daha iyi olacağını söyledi bende onlara uydum cumartesi 12 de sezaryan olcam ama öncekiler normaldi şimdi korkuyorum
Tesadüf oldu ama tarihi güzel denk geldi 18.08.2018

CocoChanelmademoiselle ben de hastanede 2 kişi kalması taraftarıyım, benim gece aniden kanamalarım başladı eşimle ben muayeneyle ultrasonla sonra tedaviyle meşguldük annem de bebekle odada kaldı, benim annem yaşlı elinden çok iş gelmez, biz de çok anlaşamayız , aynı ortamda didişmeden çok duramayız ama Allah razı olsun hala başımda ve yanımda olması yetiyor. Normal doğumu tecrübe etmedim ama özellikle sezeryanda ilk 3 gün birine ciddi ihtiyaç duyuluyor bence, sonrasında ben de her işimi görmeye başladım ama ilk başta banyomu bile annem yaptırdı

Maşallah maşallah sarı kuzuya

Sorma canim ya ne kadar çabuk her gun biribirinin aynisi gibi olunca bide bende anlamadim
Disarda zaman gecirsin istitorum cok evde kaldi çocuku
Kanguru 3.5 kg dan sonra kullaniliyo cikaramadim
bebek arabasini normal bebek arabasi aldim ona da erken dediler evde tikili kaldık artik haftaya sokaklar bizimdir
Resimleri yakından çekiyorum accık etli görünsün diye çaktırma :) maşallah atlasa kız okadar oldumuki ay dün gibi zaman nekadar çabuk geçiyor maşallah abimize

Deniz Arel in tırnaklarını keserken elini kestik annem hüngür hüngür ağladı. Ben metanetli kalmak durumunda kaldım. Çok kanamadı umarım mikrop filan kapmaz çok üzgünüm
Ayy içim cızz etti kıyamammm dezenfekte yokmu canım azıcık sürsen bişey olmaz herhalde. Ben daha cesaret edip kesemedim oğlumun tırnaklarını

Masallahhh ikiside çok tatlı rabbim uzun ömürler versin darısı başıma benimde cumartesi sezaryan olcak doktor gün verdi iyileşince bana biraz anlat ben ilk defa sezaryan olcam

Cnm çok güzel bi resim :) iyi oldugunuza çok sevindim Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun insss. Ağrıların bugün olur yarın biraz hafifler önemli olan bebeğin ve sen sagliklisin bundan sonra hersey daha güzel olsun sizin için

Ohhh anne oğul ilk gezmelerede çıkılacak maşallah

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun yorma kendini iyi haberlerini aldık ya şükür. Ablasıda yanında prensesin ohh miss. Öpüldünüz.

Herkese merhaba. Bugün dr kontrolümüz vardı. Dr rahmin yumuşamış 3-4 güne gelir dedi
Bu üçüncü çatı kontrolümdü daha öncekilerde hiç kanama olmamıştı. Az önce wc de pıt diye bişi oldu, baktım kanama var. Çatı muayenesinden mi yoksa bu nişan dedikleri mi ayırt edemedim, eşlik eden bel ve karın ağrım da var, bu da çatı muayenesinden olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…