2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Avmde bulunan birçok magaza acik alandada var zaten bir sure sure etsen en azindan yada esin bakacak sagip sut birakacaksin ben goze alamam acikcasi en azindan 40 i ciksin diye beklerim hos burafa oyle avmde yok :)))

Yemyesilbirdeniz cnm bana hastaneden çıkmadan tetonoz aşisi olana kadar bebegin tirnaklarini kesmeyin demislerdi sadece törpüleyin dediler sende hastaneyi bi arayıp sor istersen
İş işten geçince bunu bende okudum cnm bir kaç yerde ama hastaneyi aramak aklıma gelmemişti. Şimdi yenidoğan hemşirelerini aradım, çok mu kanadı diye sordu bişey olmaz dedi. Törpüde vardı işte olacağa engel olunamıyor maalesef

Sol gògsúmde sút cok oldugu icin melikenin de emmesi boşaltmiyo dolsun diye bekleyene kadar kanallar dolup tikaniyo devamli pompaylada saginca sút cogaliyo sıkıntı oluyo
Dolu gogus sut uretimi yavaslayan gogustur goguslerini mumkun mumkun bos tutman lazim bos gibi duran meme yagli sut deposudur. Dolmasini bekleme emzir surekli.

Deniz Arel in tırnaklarını keserken elini kestik annem hüngür hüngür ağladı. Ben metanetli kalmak durumunda kaldım. Çok kanamadı umarım mikrop filan kapmaz çok üzgünüm
İcim cekildi okuyunca en korktugum sey ama olan olmus korkma bisey olmaz cok kucukler eller minyatur tırnaklar desen keza oyle bazen oluyor boyle seyler.

Son düzenleme:
Oy masallah kuzulara hadi gozunuz aydin kavustun sende minigine Rabbim omrunu bahtini güzel eylesin insallah.

Dolu gogus sut uretimi yavaslayan gogustur goguslerini mumkun mumkun bos tutman lazim bos gibi duran meme yagli sut deposudur. Dolmasini bekleme emzir surekli.
Cidden mi benim memeler biraz gevsedi gibi onceki haline gore ondan mi bende sut olmuyodur diye hominigirtlak yiyorum hala ayni

Cidden mi benim memeler biraz gevsedi gibi onceki haline gore ondan mi bende sut olmuyodur diye hominigirtlak yiyorum hala ayni
Evet cidden. Memeler terbiye olmaya basliyor surekli o dolu gergin his olmayacak ne kadar ihtiyac varsa ona gore uretecek sutu. Bos sandiginiz meme yagli sutle dolu olan meme aslinda. Sikinca sut gelmiyormu geliyordur. Cocugu emzirmek icinde dolmasini bekleme memeninde bir sut alma kapasitesi var kapasite dolunca vana kapaniyor musluk misali ama surekli bos durunca daha cok sut lazim msji gidiyor beyine ve sut uretiliyor surekli. Benim oglan gozunu her actiginda memede bazen on dk da bir bazen onbes goguslerim hic dolu degil fisss ama bezinde cis kaka hep var ve emerken yutkunuyor.

Iki gundur boyle oldu cok sevindim oyleyse sagol canim. Sen ne yiyip iciyorsun emzirirken daha cok agirlik vermek dogru mu yani ben daha fazla yiyip karbonhidratli yiyecekler tuketmeye calisiyorum

Tuzu ben de tüketmiyordum ama ona rağmen yine ödem oldu, ben de saldım artık 35 sonrası oldu benim yoğunlukta.
Geçen pazartesi sabah yürüyüş yapayım dedim az daha az daha gideyim vs derken 9 km yürümüşüm mayalı poğaça gibi oldu ayaklarım

Ben bugyn diyetisyene gittim bol su ve sulu gidalar hoşaf tarhana corbası yeşil yaprakli sebzeler yesil sogan dereotu nane maydonoz yogurt sût kefir findik fistik ceviz badem kuru incir ye dedi bunlar sútü arttiriyor ve kalitesini yykseltiyormus
Iki gundur boyle oldu cok sevindim oyleyse sagol canim. Sen ne yiyip iciyorsun emzirirken daha cok agirlik vermek dogru mu yani ben daha fazla yiyip karbonhidratli yiyecekler tuketmeye calisiyorum

Canim doktor artik 2 saatte vir emzirmene gerek yok dedi bundan sonra her agladiginda ver dedi bu 1 saatte ilur 3 saatte olur bazen 5 saat sûren uykusu olur dedi bende her uyandiginda veriyorum gògsü ama melike hanim kendi acikmayinca emmiyo gitsemmi bi doktora gògsûmu gòstersem ben bisey anlamadim bu sút isinden emzirme isindensütûm cok iyi emiyo derken kafam karisiyo

Cis bolgesi belli olan bezlerden kullan. Belki simdi cogu bez öyledir bilmiyorum. On tarafta sari cizgi maviye donerse cis yapmis demektir. Hangi bezi kullaniyorsun ki
Hangi bezde var bu çizgi göstergesi, az önce değiştim bezini çiş yapmıştı kaka yapmadığı için anlayabildim ama damla damla çok az kan da vardı normal mi acaba bu

Besili inek olucam az kaldi ne yicemi sastim

Benim esimde oyleydi mikrop kapar enfeksiyon dolu oralar diyordu.ne bebekle ne bebeksiz gidemiyorduk yani biyere.arkds gaza getrdi biraz bnmkini.
Varya avm da minnak minnak bizimkiler kadar bebeler doluydu pusete serilmisler oohh oyle geziyorlardi
Avm ye götürme taraftarı değilim ama dışarı çıkararım herhalde. Havalar da mis gibi nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…