2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşumm kehribarı aldığın yeri yazar mısın birde ne kadarlıkken kullanmaya başladım
Canim totsand more diye bir siteden aldim reklama girmez umarim
Kuvezden cikinca 20 gunluklen kullanmaya basladim
Ilk 4 ay ayak bileginde gaz ve karin agrilari icin
Sonra boynunda enfeksiyon dis agrisi vs icin kullanılıyor

Canim totsand more diye bir siteden aldim reklama girmez umarim
Kuvezden cikinca 20 gunluklen kullanmaya basladim
Ilk 4 ay ayak bileginde gaz ve karin agrilari icin
Sonra boynunda enfeksiyon dis agrisi vs icin kullanılıyor
Ben ilk bebeğime almıştım diş ağrıları için, bilseydim gaz için de kullanırdım çok çektik çok acaba ikinci bebişe de synısını kullanabilir miyim onu, bi araştırayım.
Gaz için ayşe önerin gaz masajını tavsiye ederim. Çok şiddetli olduğu zaman karnına ılık su dökebilirsiniz.
Pişik için en önemlisi ıslak mendil kullanmamak, pamuk ılık su en iyisi, popoyu iyice kurulamak gerek. Kantoron yağı iyi gelir, yoksa asidi alınmış zeytinyağı.

Yerim ikisini de :) Allah kolaylık versin canım benim eve geçince büyükler yardım eder

Bu gece benimki de doğru dürüst uyumadi hayırdır dolunay falan mı var ya :/ bi de uyurken birden yaygarayi bastı 2-3 defa gazı başladı herhalde
Ay benimkide uyumadı normalde emzirdikten sonra gece yatmadan evvel mama veriyorum mayısıyor uyuyor. Ama dün gece mık mık mık uyumadı bayılacaktım en sonunda uyudu. İlk kez yordu beni.

Bizim pişiğe arko krem iyi geldi canım

Maşallah size, Allah analı babalı büyütsün yavrunu.

Kullanilabiliyor diye biliyorum suda bekletebilirsin 1 gun
Benimki dokunmaktan hoşlanmıyor masaj yapamıyorum ama cesmenin altina tazyikli su iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…