- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.861
Canım gaz sorunu bizde de var. Emzirirken kivraniyorBenim kiz kök sokturuyor bana. Cok gazi var ve emerken cok kivraniyor sonra ciglik cigliga emmeyi de birakiyor. Kimse de susmuyor, esim aldi kucakladi gezdirdi nafile. Edepsiz cok agladi. Sadece benim omuzumda benim kokumla duruyor. Bir de pisigimiz olmus.
Kizlar iki sorunumuz var gaz ve pisik. Ben napayim akil verin
Gazi icin biogaia damla verdi doktor. Ama gunde 2 veya 3 kez aglama krizleri gecirdigimize gore cok ise yaramadi.
Pisik icin mustela almistim olmadi, hametan surdum olmadi, zeytinyagi sari kantaron karistirmistim onu surdum olmadi. Napacam ben ya
Evet bütün gün durmadı bu saat oldu hala aynı saat 1.30 da geldim yattım demin bebeğin hareketi canımı yaktı ona uyandım kemiklerime ağrı girdi artık kaburgalarım sızlıyor hicmi uyumuyor anlamadımBenim doguma 2 gun kala tum gun o dedigin hareketleri yapti hic durmadi. Hatta dedim ki hani bunun yeri dardi az oynayacakti. Sonra karnim iyice armutlasti. Asagi inmisti iyice ama kanala hic girmedi benimki. Dogumda ikina ikina indirdim onu. Doktor bana daha 2 hafta durur dedikten 2 gun sonra, 2 saat icinde dogurdum kuzumu. Her an her sey olabilir yani
Bu arada kanala girmedi ama sancın mı oldu ve o şekil olunca çok zorlandı mı. Dediğin doğru her an herşey olabilir vallaBenim doguma 2 gun kala tum gun o dedigin hareketleri yapti hic durmadi. Hatta dedim ki hani bunun yeri dardi az oynayacakti. Sonra karnim iyice armutlasti. Asagi inmisti iyice ama kanala hic girmedi benimki. Dogumda ikina ikina indirdim onu. Doktor bana daha 2 hafta durur dedikten 2 gun sonra, 2 saat icinde dogurdum kuzumu. Her an her sey olabilir yani
Ben birtane bakım çantası aldım içinde tahta törpü var onunla torpulenir dimi tırnaklar hatta ilk gördüğümde bu spatullalar ne alaka demistim kutunun arkasına baktım tahta törpü yazıyordu bende işe yaramaz sanıyordum yaYemyesilbirdeniz cnm bana hastaneden çıkmadan tetonoz aşisi olana kadar bebegin tirnaklarini kesmeyin demislerdi sadece törpüleyin dediler sende hastaneyi bi arayıp sor istersen
Bizimde oyle bu gece ve bntek basima ugrasiyrm ölüyorum uyku diyeeSanırım gece ve gündüz karıştı2 saattir cin gibi ben ve asistanım maçı almaya çalışıyoruz :)
Kacinci haftan canim.Allah ysrdimcin olsun.Ağlamak geliyor artık içimden ne mide kaldı ne kaburga kaldı zaten sıcak ter dokuyorum su gibi benim oğlan beni mahvetti
Hahahah çok iyi bağladın sonunu:) annem yıkadı ilk sefer sonra ben. Çok seviyorlar cocuklar ılık olacak üsümez havalar çok sıcak. Her seferinde değil bazen yoğun çıkarıyorlar ya. Arada bir iyi oluyor çok rahatlıyorlarDogdugundan beri yikiyor musun kakasini canim.zor olmuyor mu usutmuyor mu cocuk.ilk bebegin mi? Hemen alistin mi yikamaya?korkmadin mi kendi basina mi yaptin? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendicok soru sordum nolur kusura bakma :))
Sağol canım 37+6 yarın tam 38 hafta olucakKacinci haftan canim.Allah ysrdimcin olsun.
Evet kanala girmemisti ve doktor 2 gun once daha zamani var demisti. Birden sizinti seklinde su geldi. Tabi ben onun su oldugunu anlamadim, emin olamadim daha dogrusu. Arkasindan kasilmalar basladi. Ben oturdum dizi izledim. Sonra su boşaldı ve sancilar sıklaştı. 3cm aciklik ile hastaneye gittim. Acilmam 7 8 cm oldugu zaman bile ebe bana ayakta dur ittir bebegi daha yukarda diyordu. Zor oldu ama kisa surdu zorluguBu arada kanala girmedi ama sancın mı oldu ve o şekil olunca çok zorlandı mı. Dediğin doğru her an herşey olabilir valla
Emziren anneler bu kervana girdim acil yardımınıza ihtiyacım var, sütüm hala gelmedi bol bol sıvı tükettim manuel pompayla çekiyorum ama gelmiyo, göğüs uçlarım da Yok denecek kadar az kızım ememiyo ne yapıcam sütümün gelmesi için
Geçmiş olsun, tez zamanda iyileşir, moralli olmaya çalışın.Kızlar yazamıyorum kaç gündür giremiyorum başımıza neler geldi oğlumu küveze aldılar bugün sürekli ağlıyordu ve kaka çiş yapmamaya başladı sabah apar topar hastaneye götürdük kanında beslenemiyor çok kilo kaybetmiş diye hastaneye aldılar sonuçlarına göre kanında enfeksiyon çıkmış Doğum sırasında benden geçmiş ve sarılığı çok Yüksek çıkmış sürekli gidiyorum hastaneye 3 saate bir galiba bizde oda tutup kalıcaz zor oluyor dinlenemiyorım çok ağladım sabahtan beri çok üzüldüm ama akşam ki ziyaret saatinde keyfi iyi gibiydi oğlumun beni çok güzel emdi biraz rahatladım bende göğüslerim felaket durumda en son morardı sol göğsüm nasıl boşaltıcam iyileştiricem onu düşünüyorum denemediğim yağ krem kalmadı biraz iyileştirdi nisavit diye krem ama yinede tam geçemedi
Bende de süt fazlası oldu, burada sordum hatta. Sertlik tıkanıklık ateş basması yaşadım. Pek çok kişi enfeksiyon olmamasi ve mastite cevirmemesi icin sütü sagmalisin diyor ama sagmak sütü artırdığı için kısır döngü oluyor ben sagmak yerine sicak kompres, sicak suyla masaj, sik emzirmek vb yontemlerle onune gecmeye calisiyorum . Sonunda memeler ihtiyaç kadar üretmeye başlayacak o zamana kadar dikkat edicem, yoksa simdi pompa yaparsam uretim fazlasi olacak sürekli pompa yapmak gerekecek.Canim bende anlamadim benim kiz emiyo ama tamamini degil oda kaliyo pomlaliyorum ama fayda ediyormu bilmiyorum bugún bende şaştim arkadasin dedigini yaptim fayda etti
Oh be, sonunda biri bebekle gezmeye çıktığını yazdı. Eşim çıkarmıyor bizi bebek küçük diye. İlle çıkacaksak da bebeği doyurup komşuya bırakıyorum 2 saatte dönüyoruz tekrar acıkana kadar. Bunu hemen screenshot yapayım da görsün
Eki Görüntüle 2180066
Elhamdulillah çıktık odamıza
Geçmiş okuyamadım
Ağrılarım azalınca okuyup yazacağım inşallah
Şimdilik aksi bir durum yok
Kuzum sürekli memede kalmak istiyor henüz süt yok
Şimdilik öpüyorum sizleri
Kilolar ne durumda kızlar bende 5 kilo kaldı ama zaten kilolu hamile kalmıştım 5 te öyle koy on kiloKardeşim nişanlanacak bayramdan sonra bende kilo saç baş hepsi sıkıntı ( Doğum sonrası saçlarımı kısacık kestirdim ve bir süre boyatmak niyetim Yok ve çok beyazım var)
Gözünüz aydin, normal dogum mu oldu?Kızlar şükür bende aldım yavrumu kucağıma sabah 9.30 da :) biraz küçük ama çok tatlı :) 2600 46 cm . 3200 demişti dr benden büyük bebek çıkmıyor ben onu anladım halbuki kendim pehlivan gibiyim :))) şükür ağrım sızım ilk kızımda ki kadar Yok gazım da çıktı . Emmeye çalışmalarımız var
Kıyamammm benim annem var ama bebek bakımı tamamen bende gece filan ben kalkıyorum bugün akşam gidecek bakalımmmBizimde oyle bu gece ve bntek basima ugrasiyrm ölüyorum uyku diyee
Hadi gözün aydın bende bir nişan görseydim hayrolsun . Akşama doğru sancı başlar heralde yada daha geç daha erken kişiden kişiye değişiyor ilk doğumumda nişanım geldi ertesi gün aynı saatlere doğumum olmuştuKizlar nişanim geldi kahverengi yogun renkli
Kaçıncı haftadasin bebek kizmi erkek mi . Benim kiz sığmayacak galiba AllahimmKizlar nişanim geldi kahverengi yogun renkli
Bepanten dene bezin markasını değiştir birde öyle deneBenim kiz kök sokturuyor bana. Cok gazi var ve emerken cok kivraniyor sonra ciglik cigliga emmeyi de birakiyor. Kimse de susmuyor, esim aldi kucakladi gezdirdi nafile. Edepsiz cok agladi. Sadece benim omuzumda benim kokumla duruyor. Bir de pisigimiz olmus.
Kizlar iki sorunumuz var gaz ve pisik. Ben napayim akil verin
Gazi icin biogaia damla verdi doktor. Ama gunde 2 veya 3 kez aglama krizleri gecirdigimize gore cok ise yaramadi.
Pisik icin mustela almistim olmadi, hametan surdum olmadi, zeytinyagi sari kantaron karistirmistim onu surdum olmadi. Napacam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?