- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #66.841
Aynısını bir arkadaşım da aldı işine yaramadı canım. Galiba bu pompa iyi değilAllah askina bu bebedor un manuel pompasini kullanan var mi? Denemek amacli aldim ama sagmayi beceremiyorum var mi bir pratigi? Ayrica vakumu cok canimi yakıyor
1-2 küp şeker atıyordum canım. Zehir gibi içemem öyle. Ama yardım ettiŞekersiz icicem ama değil mı? Ben 6-7 bardak üçü bir arada icmistim ama nafile belki ondan geçmedi
Insallah dogumdan sonra gecer canim,ayaklarin cok agriyosa tuzlu suya koymayi bi dene bakalim agrisini alacak mi.oyle bisey okudum cunku netteİnşallah geçer sırf bu yüzden bile bir an önce doğurmak istiyorum rahat comelip kalkabilmek için elimden yere bişey dusursem bile birini çağırıp aldırtıyorum ya sinir oluyorum. Tuzsuz yemek yiyemem ki ben yediğim peynirde falan tuz yok fazla salata fâlanda tuz koymadan yiyorum zaten hamilelikte baharatı midem kaldırmadı yemeklere atardım onuda kestim sadece tuz koyuyorum yemeklere ama az koyuyorum çok tuzuda sevmem çünkü
Tamam canim.aman Allah korusun birsey falan olmasin,doktora danisirim once.kullan sakinca yok derse oyle kullanirim.kullanma derse kullanmam.sağol kuşumBatikonu bilincsiz kullanma canim. Gobek tazeyken batikondaki iyot gobekten vucuda geciyor. Bebegin tiroidleri baskilaniyor. Ben oglumda yasadim yanlis yapmistim. Sen dikkatli ol... hatta batikon surme. Yikamayacaksin sadece, bezin disinda kalacak zaten. Cis kaka bulastirmazsa mikrop kapmaz. Diyelim Allah korusun kapti, doktora sor ne yapacagini, neyi ne kadar kullanacagini..
tamam minnosum,suan e bebekte 15×60 adet olani da indirimde 60 lira diyo.ondan alirim.daha hesapliya geliyo.6 li paket 30 lira.almistim ondan 1 paket.birde 15 li alayim.arada uni baby de kullanirim pisik yaparsa birakirimIslak mendili aldığıma ben de pişmanım . Geceleri kullanırım dedim pişik yaptı. Pamuk 6lı paketten al , her işe yarıyor canım.
amiiiiiinnn insallah tek temennim bu canim.Allahin izniyle bebegimi sag salim normal dogumla kucagima alabilmek.baska da birsey istemiyom.o zaman benden mutlusu yok :)CocoChanelmademoiselle canım aslnda yanında eşinden hariç bir kişinin olması iyi bişey. Benım ikinci dogumum bu sefer sezeryan oldum tabi agrım sızım vardı, annemi ilk gün gönderdim eve kızmla senın kalmana gerek yok dedim. İlk gece yengem ikinci gece eşim kaldı yanımda. Ama bi ara eşimin 5 dk işi vardı dışarı çıktı bebek agladı alamadım kucagıma hemsireyi cagrdım da hemen geldi neyseki. Yani hastane de bile aslnda iki kişiye ihtyç var. Annen senin agrıların geçene kadar 10 gün bile kalsa halledersin Allah ın iznyle. Rabbim en kolayından acısız agrısı normal dogumu da nasip ederse ohhh süper:)
aynen kuzum esim tutsa bebegimi yine yeter.ben gerisini hallederim.mecbur tutacak yardim edecek zaten.5 dakka da sampuanlar durular hemen cikarir kurularim.bide meme veririm aglarsa oldu bitti :) kendime guvenmeliyim.yapabilmeliyimCanım benimde ilk bebeğim youtube den bebek banyo videolarını izledim ve uyguladım çok rahat yıkadım 5 dk anca sürdü missler gibi oldu oğluşum. Sende başarabilirsin korkma bebeği nasıl tutacağını öğrensen yeter.
canim senin sancin acilman olmamis miydi ben sanki vajinal dogum yaptin diye hatirliyordum.onceden planlanmis bi sezeryan miydi.bende sezeryan olursam zaten mecburum birilerini getirmye.ama vajinal dogum olduktan sonra bi bakarim once,kendim baş edebiliyorsam kimseyi cagirmam kuzum.kendime deneme suresi verdim.CocoChanelmademoiselle ben de hastanede 2 kişi kalması taraftarıyım, benim gece aniden kanamalarım başladı eşimle ben muayeneyle ultrasonla sonra tedaviyle meşguldük annem de bebekle odada kaldı, benim annem yaşlı elinden çok iş gelmez, biz de çok anlaşamayız , aynı ortamda didişmeden çok duramayız ama Allah razı olsun hala başımda ve yanımda olması yetiyor. Normal doğumu tecrübe etmedim ama özellikle sezeryanda ilk 3 gün birine ciddi ihtiyaç duyuluyor bence, sonrasında ben de her işimi görmeye başladım ama ilk başta banyomu bile annem yaptırdı
peki canim birsey sorucam,35 ten sonra birdenbire mi çıkıyor bu odem.yani Allaha sukur suan icin odemim yok 34 um.35 te birden cikacaksa korkmayayim bariTuzu ben de tüketmiyordum ama ona rağmen yine ödem oldu, ben de saldım artık35 sonrası oldu benim yoğunlukta.
Geçen pazartesi sabah yürüyüş yapayım dedim az daha az daha gideyim vs derken 9 km yürümüşümmayalı poğaça gibi oldu ayaklarım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKızlar şükür bende aldım yavrumu kucağıma sabah 9.30 da :) biraz küçük ama çok tatlı :) 2600 46 cm . 3200 demişti dr benden büyük bebek çıkmıyor ben onu anladım halbuki kendim pehlivan gibiyim :))) şükür ağrım sızım ilk kızımda ki kadar Yok gazım da çıktı . Emmeye çalışmalarımız var
Tmm canım çok teşekkür ederim1-2 küp şeker atıyordum canım. Zehir gibi içemem öyle. Ama yardım etti
Tamam canım denerim sağolInsallah dogumdan sonra gecer canim,ayaklarin cok agriyosa tuzlu suya koymayi bi dene bakalim agrisini alacak mi.oyle bisey okudum cunku nette
Tamam canim.aman Allah korusun birsey falan olmasin,doktora danisirim once.kullan sakinca yok derse oyle kullanirim.kullanma derse kullanmam.sağol kuşum
tamam minnosum,suan e bebekte 15×60 adet olani da indirimde 60 lira diyo.ondan alirim.daha hesapliya geliyo.6 li paket 30 lira.almistim ondan 1 paket.birde 15 li alayim.arada uni baby de kullanirim pisik yaparsa birakirim
amiiiiiinnn insallah tek temennim bu canim.Allahin izniyle bebegimi sag salim normal dogumla kucagima alabilmek.baska da birsey istemiyom.o zaman benden mutlusu yok :)
aynen kuzum esim tutsa bebegimi yine yeter.ben gerisini hallederim.mecbur tutacak yardim edecek zaten.5 dakka da sampuanlar durular hemen cikarir kurularim.bide meme veririm aglarsa oldu bitti :) kendime guvenmeliyim.yapabilmeliyim
canim senin sancin acilman olmamis miydi ben sanki vajinal dogum yaptin diye hatirliyordum.onceden planlanmis bi sezeryan miydi.bende sezeryan olursam zaten mecburum birilerini getirmye.ama vajinal dogum olduktan sonra bi bakarim once,kendim baş edebiliyorsam kimseyi cagirmam kuzum.kendime deneme suresi verdim.
Bu arada mehmet guney mi yapti sezeryani
peki canim birsey sorucam,35 ten sonra birdenbire mi çıkıyor bu odem.yani Allaha sukur suan icin odemim yok 34 um.35 te birden cikacaksa korkmayayim bari
Masallah canim Rabbim hayirli evlat eder insallah ❤❤❤Eki Görüntüle 2180066
Elhamdulillah çıktık odamıza
Geçmiş okuyamadım
Ağrılarım azalınca okuyup yazacağım inşallah
Şimdilik aksi bir durum yok
Kuzum sürekli memede kalmak istiyor henüz süt yok
Şimdilik öpüyorum sizleri
40 gunse cok iyi... keske 40 da belli olsa. Ama renkli gozler ilerleyen aylarda koyulasip renk değiştirebiliyor. Esimin teyzesi torunu 9 aya kadar maviydi, sonra acik bal rengine ordan kahveye döndü. Sahit olmasam ben de inanmazdim ama oyle oldu9 aymı??? 40 günde belli olmuyormuydu??
Onu hemen çöpe at canim... benim de aman pompadir evde bulunsun o kadar ki diyerek ilk aldığım dandik pompa bu. Gogsum sut doluydu ve canimi cikardi, bir damla sut cikarmadi. Avent manuel al canim, eger zamanla isin yoksa sadece sisen göğüsleri rahatlatmak icin alacaksan yani. Ben bebedoru hemen cope attim, kosa kosa avent manuel pompa aldim. Cok memnunum cok guzel sagiyorAllah askina bu bebedor un manuel pompasini kullanan var mi? Denemek amacli aldim ama sagmayi beceremiyorum var mi bir pratigi? Ayrica vakumu cok canimi yakıyor
Benim doguma 2 gun kala tum gun o dedigin hareketleri yapti hic durmadi. Hatta dedim ki hani bunun yeri dardi az oynayacakti. Sonra karnim iyice armutlasti. Asagi inmisti iyice ama kanala hic girmedi benimki. Dogumda ikina ikina indirdim onu. Doktor bana daha 2 hafta durur dedikten 2 gun sonra, 2 saat icinde dogurdum kuzumu. Her an her sey olabilir yaniKızlar bebek bi sağdan bir soldan gerdirip duruyor doğum pozisyonu mu alıyor acaba bi tarafa toplanıyor karnım sertleşiyor sonra öbür tarafa toplanıyor canıma okudu bugün gerçekten artık karnım ağrıdı ya
Sutum.coktu benim uyurken araya gitmesin sagayim dedim sagincada Goguslerim yara oldu canim memede verdim ama mama alsinda biraz goguslerim iyilessin istedim olan oldu biberona alisti 3 ay zor emzirdim sonrasinda sagarak verdim 7. Aya kadar
İlkinde kus gibiydim. Bunda da cabuk ayaklandim yine cok iyi gecti ama agrim cok oldu ilkinde hic eve gelince agri kesici kullanmamistim ancak bu sefer gunde iki kez aldim 5 gun boyunca sonra toparlandim. İlkiyle cok arasi yok ve ikincide daha zor oluyor diyorlardı dogruymus. Benim sikintim kesi yerinden degilde spinalden oldu biraz sanirim atamadim bel sirt bas agrim coktu. Evet zorlandim ama geciyor ve gecti :)Anneler sezeryan doğumu 2. Kez yaşayanlar agrinz sızısız nasıl geçti benim bugün 3.gunum ama
Hala agrim var ilk doğumum da hiç olmamıştı ?neden olabilir öyle dayanılmaz sancı yok ama sabah agri kesici iğne yaptırdım cok hafifledi de diyemem
Ben pisik icin careyi eczane yapimi pisik kreminde bulmustum kizimda. Pisigi yokkende asiti alinmis zyag suruyordum poposunu nemli tuttugu icin kakasi yapismiyor teni tahris olmuyordu. Bizimde surekli kakadan dolayi uc dort yerde toplu igne basi gibi deri kalkmasi oldu. O eczaneden kizima kullandigim kremi iki kez surdum toparlandi. Genelde butun eczaneler yapma krem yapiyor.Benim kiz kök sokturuyor bana. Cok gazi var ve emerken cok kivraniyor sonra ciglik cigliga emmeyi de birakiyor. Kimse de susmuyor, esim aldi kucakladi gezdirdi nafile. Edepsiz cok agladi. Sadece benim omuzumda benim kokumla duruyor. Bir de pisigimiz olmus.
Kizlar iki sorunumuz var gaz ve pisik. Ben napayim akil verin
Gazi icin biogaia damla verdi doktor. Ama gunde 2 veya 3 kez aglama krizleri gecirdigimize gore cok ise yaramadi.
Pisik icin mustela almistim olmadi, hametan surdum olmadi, zeytinyagi sari kantaron karistirmistim onu surdum olmadi. Napacam ben ya
Gaz icin kehribar kolye kullaniyirum canim kaka sorunumuz yoksa gaz olmuyorBenim kiz kök sokturuyor bana. Cok gazi var ve emerken cok kivraniyor sonra ciglik cigliga emmeyi de birakiyor. Kimse de susmuyor, esim aldi kucakladi gezdirdi nafile. Edepsiz cok agladi. Sadece benim omuzumda benim kokumla duruyor. Bir de pisigimiz olmus.
Kizlar iki sorunumuz var gaz ve pisik. Ben napayim akil verin
Gazi icin biogaia damla verdi doktor. Ama gunde 2 veya 3 kez aglama krizleri gecirdigimize gore cok ise yaramadi.
Pisik icin mustela almistim olmadi, hametan surdum olmadi, zeytinyagi sari kantaron karistirmistim onu surdum olmadi. Napacam ben ya
Kız kardesim bebekler için tırnak makası getirdi ama cesaret edemedim kesmeye. Seni duydum artık hiç kesemem galibaYok kuzum ya gazlı bez ile sarıp kapadım azıcık bepantol sürdüm dur bakalım bir takip edeyim sen akıllı davran törpüle bence
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar şükür bende aldım yavrumu kucağıma sabah 9.30 da :) biraz küçük ama çok tatlı :) 2600 46 cm . 3200 demişti dr benden büyük bebek çıkmıyor ben onu anladım halbuki kendim pehlivan gibiyim :))) şükür ağrım sızım ilk kızımda ki kadar Yok gazım da çıktı . Emmeye çalışmalarımız var
Kuşumm kehribarı aldığın yeri yazar mısın birde ne kadarlıkken kullanmaya başladımGaz icin kehribar kolye kullaniyirum canim kaka sorunumuz yoksa gaz olmuyor
Pisik icin bende mustela kullaniyorum hic olmadi ben kirmizi görünce sürüyorum 1 defada geciriyor
Sudokrem denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?