2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimkide uyumadı normalde emzirdikten sonra gece yatmadan evvel mama veriyorum mayısıyor uyuyor. Ama dün gece mık mık mık uyumadı bayılacaktım en sonunda uyudu. İlk kez yordu beni.
Ben süt gelsin diye gece uyandiriyorum hala mecburen bu gece gerek kalmadı kendisi komple ayaktaydi çünkü şimdi de uyuyor gıcık kızım:)

B
Bilmiyorum canım. Buna arko krem yeterli oldu. Derisi açılmış kanamak üzereydi şükür kapandı onlar.

Bu gece tek değilmişim. Sabah ezanından çok sonra uyuduk
Eee herkes ayaktaymis dun gece bendr asidsn agrisi var da sizlaniyor uyumuyor diye düşündüm
Ay ne haldeydi acaba hepimizde ayniysak

Cnm evet o tahta törpü ama bebek için kullanirmi bilemiorum yanlis yonlendirmek istemem

Sıcak suyla masaji nasil yapiyotsun birde digrr yontemler ne acaba ben kizim emdikten sonra sagiyorum mecburen yoksa taş gibi oluyo benim

Bu gece benimki de doğru dürüst uyumadi hayırdır dolunay falan mı var ya :/ bi de uyurken birden yaygarayi bastı 2-3 defa gazı başladı herhalde
Ayy ben uyusa diye bakiyorum kocamsn acti gozlerini resmen dedikodu istiyor.konussun diye bakiyor..snrada bir gaz sancisi tuttu memeden aldi hırsını sundure sundure emdi..gazi cikardi uyuyakldi yavrum artik sabah ezani okunuyordu bnde küt gittim tabi

Mahvedecekler bizi.:)

Aa yani bebek kanala girmese bile doğum baslıyabiliyor ama kısa sürmesi iyi olmuş saatlerce sancı cekmemissin

Eee herkes ayaktaymis dun gece bendr asidsn agrisi var da sizlaniyor uyumuyor diye düşündüm
Ay ne haldeydi acaba hepimizde ayniysak
Sizinkiler doğdu uyumuyor benim ki daha doğmadan uyumuyor sabah anca durdu hareketleri ama bölük bölük uyudum tam derin uykuya dalıp uyuyamadım daha demin kalktm yataktan hala gidip yatasım var :)

Normal doğum diye düşünüyorduk ama kanamalarım olunca hoca sezeryana karar verdi 2 gün sonra sezeryan yaptı yani çok planlı değildi, evet canım Mehmet Güney yaptı ve çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…