2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç yaşındasın canim benimde açılma olmadi sancısız kasılma bir haftadır sürekli var ben 42 yaşındayım doktorum yarın sezaryan yapmaya karar verdi
24 yasindayim kasılma sancılı ama oyle bariz bi dogum sancısı seklinde degil adet sancısı gibi 1 aydir boyle bende ben ozele gitmiyorum onceki hamileligimden kalan bi korku yüzünden devlete gidiyorum..orasi da bekletiyo bende ciktim eve geldim artik durabildiği kadar durucam evde gitmek istemiyorum artik hastaneye filan

Bende senden sonra nette baktim canim karninda ve basinda var sadece en son eller ayaklar oluyormus rahatladim valla 2 haftalik oldu bugun ilcedeyim olcmuyorlar burada da

T TubaSude canimm takip edemedim dun cok yogun geçti bebisine kavusmussun sukurler olsun Allah anali babali buyutsun saglikla huzurla kizinin bakislarinii yerim masallah prensese :) :) tepkisi nasıl oldu bebise karsi yine bilmis bilmis konusmustur cimcime :)

Kızlar tarçın çayını bilen yada deneyen oldu mu açılma yapıyormuş yada sancıları başlatmaya yardımcı oluyormuş bilgisi olan var mı

Göbeği enfeksiyon kapmış... Allahım 2 gündür sınanıyorum sanki... Annem de gidiyor akşam eşim havaalanına götürecek kimse yokken bir posta ağlasam mı acaba??? Neyse kilo alımı iyi en azından ona sevineyim ben..

Kizlar marketten aldigimiz bezlerle internetten siparis ettiklerimiz arasinda fark var. Ben prima premium care kullaniyorum. Ilk paketi marketten almistim, ikinci paketi trendyoldan siparis ettim. Bariz fark var. Bezin kalitesinden tutun desenine kadar. Ve netten alinan daha kalitesiz gibi. Pisik yapti. Nete bulasmayin derim

bulasiksuyu 'nun gittiği hastanede referans değeri farklıdır doktor bana da sinir 17 demişti

Merhaba arkadaşlar,

İlk dogumumda 36. Hafta da normal doğum yaptım 13 kılo almştm kızımda 2600 kusur dogdu eve geldim sadexe 3-4 kılo gitmişti kanamamda baya vardı sonra birer ikişer gitti, süt olsun diye yiyip tekrar aldıklarım hariç:)

Bu sefer doğuma 12 kılo almış olarak girdim 38. Haftada sezeryan doğumla, kızım 3500 civarı doğdu salı günü. Bu sabah tartıldm yine giden kilo 3-4 arası ve bu sefer kanamam cok az. Bu kadar az dvm ederse doktoruma soracagım.

Siz de kılo durumları nasıl?

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun.
Kizlar doguranlara bir sorum var, kac saate bir bebeginizj emziriyorsunuz ve kac dakika emziriyorsunuz. Bana doktor 30 dakika emzir dedi ve sonra da biberonla formul ver dedi, ama ben 30 dakika emziriyorum ve gogusumun ucuna dokundugum zaman hala sutum oldugunu goruyorum, onun icin formul vermek istemiyorum, ama kac dakikada emzimem gerektigini bilimiyorum. Oglum ac kalicak ya da cok sut icicek diye endiseliyim. Yardim edin kizlar.

Uyanik oldugu surece her agladiginda emziriyorum canim sutun varsa mamaya neden gerek duyuldu ki cok fazla olur onun icin eger sutun yetiyorsa suan yarim saatte bir emiyor oglum

Uyanik oldugu surece her agladiginda emziriyorum canim sutun varsa mamaya neden gerek duyuldu ki cok fazla olur onun icin eger sutun yetiyorsa suan yarim saatte bir emiyor oglum
dogum yaptigimda ilk gunlerde sutum cok gelmedi, onun icin formul ver dedi doktor, dun kontrole gitigimizde oyle devam et dedi ama bugun 30 dk sonra hala sutum geliyor, onun icin vermek istemiyorum formulu, ama simdi kac dakika emzirmem gerektigini se bilmiyorum.

Ben de 11-12 arasi kilo aldim, bugun 22. Gun 8 kilo gitti sonra durdu. Evde bakan eden oldugunda bi de surekli hosaf icip meyve yiyince veremedim. Simdi kimse yok, evle de ugrasiyorum. Kilom tekrar azalmaya basladi. Biraz da meyve ve karbonhidrati azaltsam cok guzwl gidecek eminim. Bu arada dogumdan sonra serum yuzunden ödem oluyor kilo kalmis gibi gozukuyor

Bebegin ne kadar isterse o kadar emsin canim sinir koyma vermek istemiyorsan ve sutun varsa verme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…