2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 16 günlük oldu kızım doğduğu günde cok kusuyor kime desem normal midesi buyuyor diyor. Dr gorunmek gerekırmı yoksa normalmı?
Bu kadar kusma olmaz her emdıkden sonra 2-3 defa kusuyor bazen az bazen cok.

Her tuvalet ve duş Sonrası batikon sür dikişlerin üstüne demişler miydi? Ben iki doğumumda da öyle yapmıştım söylemişlerdi bunu

Ailem zaten yanındaydı. Kayınvalideler de geldi memleketten. Herkes bende yatılı kalıyor. Çünkü biz memleketten uzaktayız.Başta iyi bir fikirdi ama biraz yoruldum ve bunaldım

Ben de emziriyorum sürekli
Geçecek inşallah biliyorum
Ama sabahları yaşadığım o şişlik çok rahatsız ediyor

Oğluşun nasıl
İlk tedirginliklerini atlattın mı
Evet ya insan inince kendini tuhaf hissediyor birde ben hamileliktede cok sismistim diyorum Allahim ayaklarim ne kadar kibarmis evet birazda olsa atlattim sadece gece annem kadar ii susturamiyorum :) bakalim onu napicaz senin ufaklik alostimi kardesine

Oyuncak bebek gibi onunla oynamak istiyor
Yalnız bulduğu an başında
Mesela şimdi ayağına yastık koyduk bebiş orda yatıyor
Uyutacakmış
Sürekli yanındayız anlayacağın
Bir de en küçük birşey de alınıyor Öykü
Neyse bu da geçecek inşallah

E Egepam canim cok yorulmussundur biz kv kp bayramını kutladik 5 e kadar ordaydik sonra maaile bize geldiler bayramlasmaya esimin kiz kardeşleri erkek Krdesleri kp kv esimin amcasi ve esi coluk cocuk aman Allahim :) lens kullaniyorum gozum bozuk oldugu icin aksam lenslerim gozumden dusecekti yorgunluktan o derece yoruldum :) :) :) simdide dunden kalan enkazi topluyorum evi topluyorum yani :) bebisi emzirirken bi bakim dedim ne var ne yok diye :)

Kızlar 16 günlük oldu kızım doğduğu günde cok kusuyor kime desem normal midesi buyuyor diyor. Dr gorunmek gerekırmı yoksa normalmı?
Bu kadar kusma olmaz her emdıkden sonra 2-3 defa kusuyor bazen az bazen cok.
Zorlanmadan kusuyorsa gazı vardır. Ben kızım kustuğunda altı ay doktorlar gezdim gaz damlaları denedim

Arkadaşlar bebeğim gazını çıkarıyor ama kaka yapmıyor oda sancı mı yapıyor bilmiyorum ağlayıp duruyor kuzum 18 günlük oldu..yapınca da kakanin rengi yeşil açık yeşil gaz yapıp kak a yapamamak neden acaba sadece anne sütü alıyor..bayram dolayısıyla doktorda yok

Kaka rengi normal. Sarıya döner kısa süre sonra. Bi onu biliyorum

Kizlar bebek bezi ne kullaniyorsunuz
Primayi sevmedik biz ama prima premium degil sanirim esim almis bunu premium deneyelimmi

Sleepy kullaniyorum ama sizdiriyor

Huggies cok guzel ama bulunmiyor

Komili deneyen var mi bi arkadasim cok onerdi
Ben sleepy kullaniyorum şuanda memnunum sizdirma yapmiyo

Kizlar bebegimin gobegi hala dusmedi bugun 13 gunuk, ama bugun ya da yarin duser diye saniyorum. Dustuktten sonra bebeginizi ne zaman yikadiniz, hemeb yikasam olur mu?
Bizimkinin g9begi 10 gúnlùkken sabah dústü akşama dogru banyo yaptirdik canim hicbisey olmadi

Cnm bnde senin gibiydim. Pazartesi gunu gttigttim ne sanci n bisey bebek kanala bile grmemsti sali gunu sancı oldum gece 3 bucukda dogum yaptim. Sanc vs yokkwn birdwn bire oldu

Gözün aydın canım Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Herşey nasip gerçekten biz plan kuruyoruz şöyle böyle ama Allah'ın dediği olur gerçekten onunda dünyaya geleceği gün o gunmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…