2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen emzirmek için yaratılan kadinlardansin ben bunları 20 gündür yapıyorum her gün hem de ama damla damla :)
Canim inan psikolojide onemli ben bir kac gyn kanallar tikandi diye sitres yaptim sútùm azalmisti sanki sonra devamli pompalamaya basladim ve esimin destegiyle ilk sút yogunlugum geri geldi birde ben benin sipanin icme istegine birakmiyorum artik dayiyorum memeyi her firsatta uyandirarak hic affetmiyorum

Kefir dışında ben de bunları yapıyorum, ilave süt çayı içiyorum. Emzirdiğim memeden bugün dandik pompamla 50ml sağdım ben de çok mutlu oldum.
Bu arada kızlar avent pompam bozuldu , gıcır gucur yapıyor ve çekmiyor. Ebebekde de iade değişim yokmuş servise göndere biliriz 20 gün içinde tamir ederler dediler. 20 gün sağmazsak zaten sağacak bir şey kalmayacak dedim ben de

Kizlar size bir sorum var benim kiz beni emerken kakasini yapiyo bu normalmi yani sût kakayla geri cikiyo gibi geliyo

Gözün aydın canım Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Herşey nasip gerçekten biz plan kuruyoruz şöyle böyle ama Allah'ın dediği olur gerçekten onunda dünyaya geleceği gün o gunmus :)
Tesekkur ederim Evet canım çok şükür hayırlısıyla kavuştuk. Plansız oldu cokta guzel oldu:)

Ben de aynı şeyi tecrübe ediyorum şuanda.

Canım benim meme günde 15-16 saat kızın ağzında ama ne gelen var ne giden :)
Günde 3-4 defa da pompayla çekiyorum ama yok

Ben bir de şunu merak ediyorum sikinca sütün tazyikli mi geliyor

Dinlen canim daha cok yeni dikisin. Insallah kurur gider antibiyotige hic gerek kalmaz.yardimci olacak kimsen var mi anne kv gibi en azindan dikisin tam toparlayana kadar guzelce dinlensen zorlamasan.
Kirmizi baslikli kiz gazlanmaya basladi alt acmalarin bezlerin canina okuyor :) altini acinca hoopp cis kaka :) babasina ek is arattiriyor :) kurt ise cok fena :) ayni senin prenses gibi bebegi oyuncak saniyor opuyor ama üstüne cokercesine isaret parmagini yanagina bastırıyor onu ne amacla yaptigini cozemedik dogdugundan beri onu yapıyor :)
Dunle bgun cok bi arada kalamadilar kv ye cikiyor kuzenleriyle kuduruyor bolca bayram sonrasi yine cile bulbulum Allaaaah soylemeye baslarim ben :)

Kizlar benim gogus uclarim berbat halde bebek dogru emmiyor malesef zaytinyagi lansinoh bana misin demedi 4. Paketteyim agzini acmiyor yaramaz ki dogru yerlestireyim sikarak emiyor sadece emzirirken de degil durdugum yerde nasil yanip aciyor kesin cozum bulaniniz oldu mu ya

ONTK canim benim sisligin son durumunu bildiriyorum sana dikisimden cok ufacık bir delik gibi yerden o kan sizmis ben bebegi emzirirken farketmedi sizmaki ne sizma o sislikte ne kan birikmis pijamam sirilsiklam kan kac tane gazli bez kullandim yine bi dolu kan ama rahatladim epey doktorla da görüştüm iyi olmus dedi yoksa biz acip bosaltmak zorunda kalacaktık dedi senin ki su anda ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…