2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu senin bebisin neden kuvezde???
Sarılık mi oldu ondan mi sorun ne?
Ay Allahim hicbirsryden haberim yok

Sütüm geldi sonunda ama hala ucu yok göğüs Kalkanıyla emiyo kızım ve çok Canım yanıyo
Çok güzel haber canım. Ucunu çıkarana kadar acır bitanem, lansinoh, ayva çekirdeğinin jeli, Sabirsiz61 diyordu tahinin üzerindeki yağ iyi geliyor. Bol düt az ağrı diliyorum inşallah en kısa sürede geçer

Lansinoh sürüyorum sürekli ama diğerlerini denemedim onları da deneyeyim, böyle bi acı yok beynime vuruyo ağrısı

T TubaSude soğanı nasıl sürüyosun canım nasıl temizliyosn emzirmeden önce.
Bide kızlar daha 5 günlüğüz ve tecrübesizim haliyle emzirirken ben bi öğünde bi göğsü veriyorum diğer öğünde diğer göğsü tabi komple boşaltıyo, yanlış mı yapıyorum

İyi bayramlar herkese Mamadır, bezdir ne güzel muhabbetlere giriştiniz yahu özeniyorum vallahi

Benden başka doğurmayan kaldı mı merak ettim
Bende varım. Hiç gelmeye niyeti yok. Gerçi daha vaktim var ama bu haftalarda doğuranlarda çok. Bir de 3 saat önce düştüm dizlerimin üstüne o da canımı çok sıktı.

Soğanı kesip göğüs ucuma sürüyorum o kadar
Hiç temizlemedim cokur cokur emiyo soğanlı
Sanırım tadını çok beğendi

Kizlar gecen ramazan, kurban bayraminda bebislerimiz kucagimizda olacak diye konuştuğumuzu hatirladim. Peki bebislerle bayram nasil gecti.
Umarim benim gibi aman buyuklerimizi gezelim yapmamissinizdir. Tum gunu disarda bebisle gecirmek ne zormus. Ev cok rahat, kaldir indir emzir altini degis.. disarda bunlari yapmak cok zor. Bi de benim ki cok kucakta gezdi sinir oldum. Umarim gecemiz zor gecmez, cok yoruldu yavrucak... siz neler yaptınız bayramin ilk gunu

bugün bizde çok gezdik neden sinir oldun ki

Ben varim eylul annesi olmaya niyetliyiz bakalim
Bana da daha haftalarca doğurmayacakmışım gibi geliyor ne sancı var ne aşağıya baskı

Bende varım. Hiç gelmeye niyeti yok. Gerçi daha vaktim var ama bu haftalarda doğuranlarda çok. Bir de 3 saat önce düştüm dizlerimin üstüne o da canımı çok sıktı.
Çok geçmiş olsun canım bu aralar denge problemi bende de oluyor dikkat etmek lazım

Kızımın kafası doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş. Bende de hiç sancı, aşağıya baskı, nişan vs yok 2 ay önce nasılsam şimdi de öyle rahatım artık bi belirtiler olsun istiyorum

Böyle hiçbir belirti yokken 1 hafta içinde doğurur muyum kızlar ne dersiniz?

Canım hiç belli olmazz sancıların gelip dakikalar içinde doğurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…