2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi bayramlar hanımlar kurban bayramınız mübarek olsun. Kaç gündür doğru dürüst takip edemiyorum müsait değilim varmı doğum falan yapan. Ben 38+4 haftalık oldum ama bu çocuğun gelmeye niyeti yok gibi içerde rahatına bakıyor bakalım hangi gün doğacak eşim evdeyken doğsun istiyodum ama nasip artık :)

Cok gecms olsun elinden geldigince kuru tutmaya calis dediler dus alamiyorum bende gunluk

38+5 günlük olduk hiç niyeti yok gelmeye. 35 haftalıkken erken Doğum diye 3 gün hastanede yattım şimdi zillinin gelmeye hiç niyeti yok. Yürüyüş yapmaya başladım bayır çıktım olan hafif sancılarım gitti şok oldum. Kasılmam olurdu o da gitti. Bence ekimi bitirir gibi duruyor. :)))

Hayirli bayramlar ben tam 40. Haftamda dogum yaptim canim pazartesi gunu Allah seni de kurtarsin insallah bebeginde sende saf salim kurtulursunuz

Oyyy Allahim sana bol bol bol guc kuvvet sabir versin canim :) nasil oldun toparladin insallah dikislerin falan iyidir umarim?
Bizde seni ve o guzel 4 boncugunu opuyoruz guzel anne

İyiyim canım elhamdulillah
Bir önceki sezaryene göre ise mucizevi bir şekilde çok çok iyiyim
Ama bu kadar iyi olmak da iyi değil sanırım hiç yatmadım
Bugün de pansumana gittim dr kızdı yatman gerekiyor dedi
Çok az iltihaplanma başlamış antibiyotiklik değil ama sen yatacaksın dedi
Şimdi eve gidip yatmayı deneyeceğim

Kırmızı başlıklı kız ve kurt adam nasıllar
Benim kızım bebişle barbileriyle oynar gibi oynuyor

Kizlar sûtún cogalmasi icin hergün kefir rezene icin ben 1 bardak iciyorum bol su icin hergün et yiyin birde ben dún 2 adet yaş incir yedim baklava yedim bu sabah kizcemi emzirdim ve sonrasinda sagdim 1 gogsùmden 110 cc sùt cikti munlari muhakkak denemenizi oneririm

Kızlar ben bebeğimi uyandıramıyorum emzirmek için, bazen çok güzel emiyor hiç durmadan. Ama çoğu zaman gep uyuyor memede. Zorla ağzına sokup göğsümü sıkmaya çalışıyorum gitain midrsine diye. Bu şekilde beslenemez değil mi beslenemeyince de sarılık olur diyolar

Kizlar bebek bezi ne kullaniyorsunuz
Primayi sevmedik biz ama prima premium degil sanirim esim almis bunu premium deneyelimmi

Sleepy kullaniyorum ama sizdiriyor

Huggies cok guzel ama bulunmiyor

Komili deneyen var mi bi arkadasim cok onerdi
Ben prime premium care kullaniyorum canim. Ama marketten aldigim ile netten siparis verdiklerim farkli cikti. Netten gelen sadece pampers premium, marketten aldigim prima pampers premium. Bana kalite farki var gibi geldi, prima daha yumusak, pampers biraz daha sert. Ama ikisi de guzel, sizdirmiyor ve ozellikle kakayi cok guzel emiyor. Gece raht etsin diye primayi, gunduz pampers i kullaniyorum ki neredeyse 1.5 2 saatte bir kere bez degisiyoruz.

Uyudugu zaman uyandir canim ben geceleri uyandirmak için bacaklarina ayaklarinin altini islak mendille siliyorum hastanede ebeler sarilik artmasin diye devammi emzir demisti òtle yaptim deger artmadi düstü sende uyandur gògsìmúnde uyudugunda

Canım sen emzirmek için yaratılan kadinlardansin ben bunları 20 gündür yapıyorum her gün hem de ama damla damla :)

anueller cok zormus elektriklilerde cok pahali ;( ama alicam mecbur hic gelmiyor sutum

Canım ev tipi elektrikli pompaya para vermemeni tavsiye ederim hastane tipi pompa kirala gelmeyen sute yardımcı olan hastane tipi olanlar. Medela lactina kirala mümkünse

Canım altını ac bacaklarına ıslak mendil sür ayaklarının altını gidikla hiç olmazsa burnunu sık :) bir şekilde uyandır emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…