2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Enfeksiyon olmuşum Dr antibiyotik başladı çok canım sıkıldı sutede geciyormus yavrum 10 gunlukken antibiyotikle tanıştı

Biz şehir dışındayız burda akraba yok
Esimde calistifi icin evdeydik biz
Dedigine katılıyorum ufak bebekle zor disarda olmak
Instagramda takip ediyorum kucucuk bebekle her yere gidiyorlar biz bütün gun memedeyiz bide disarda olsak nasil olur bilmem

Canım valla benimde gram ağrım yoktu yemek yaparken mutfakta birden suyum patladı yarım saat içinde oğlumu kucağıma aldım. Hiç belli olmaz benim 2 hafta vardı doğuma

Enfeksiyon olmuşum Dr antibiyotik başladı çok canım sıkıldı sutede geciyormus yavrum 10 gunlukken antibiyotikle tanıştı
Benim oğlan daha ilk günden antibiyotikle tanıştı canım ve 2 hafta boyunca kullandık bebeğe zarar vermeyenden veriyorlar bizde sorun olmadı şükür

Kizlar bebek bezi ne kullaniyorsunuz
Primayi sevmedik biz ama prima premium degil sanirim esim almis bunu premium deneyelimmi

Sleepy kullaniyorum ama sizdiriyor

Huggies cok guzel ama bulunmiyor

Komili deneyen var mi bi arkadasim cok onerdi

Kizlar normal dogum sonrasi dikişleriniz tazeyken gunluk mu dus aldiniz sanirim ebe bana 2 gunde bir dus yap dedi dikis atılırken tam hatirlayamiyorum
Canım bana günde 3 kere bile duş alabilirsin demişlerdi bende hergün duş aldım şişik ve ağrıyla acile gittim su toplanmış dediler terden kaynaklı olabilir dediler ama daha önce aynı durumla karşılaşanlar duştan kaynaklı dediler

Primayi sevmedik biz ama prima premium degil sanirim esim almis bunu premium deneyelimmi

Ben prima premium care kullanıyorum memnunum canım

Kizlar bebegimin gobegi hala dusmedi bugun 13 gunuk, ama bugun ya da yarin duser diye saniyorum. Dustuktten sonra bebeginizi ne zaman yikadiniz, hemeb yikasam olur mu?

2 numara sleepy yi deneyecektim iyiki söyledin. Primadan da bazen sızdırıyor ki bezi uyursa 3 saat kalıyor başka türlü sık sık değiştiriyorum

Masallah canim bekledigine deydi desene[/QUOTE]
Evet canım cok şükür şimdi iki kızımla uğraşıyorum buyuk kızım gündüz dinlenmeme izin vermiyor kucuk kızım gece. Uykusuz luğu dibine kadar yaşıyorum.

Kızlar günaydın
Yarın sezaryen olalı bir hafta olacak
Çok aman aman bir sıkıntım yok elhamdulillah hatta beklediğimden daha da iyiyim diyebilirim
Ama çok fazla ödemim var
Sabahları elim ayağım Şrek’in eli ayağı gibi kalkıyorum. O kadar şiş ki çok rahatsız oluyorum.
Bol su içiyorum müthiş ter döküyorum
Ne yapsam da gitse bu ödem kafam durdu resmen

Ben iki gün önce tesadüfen hamilelikten önceki terliğimi ayağıma geçirdim ve terlik ayağıma oldu diye bağırdım ))))))) 20 gün sonra yani

2 numara sleepy yi deneyecektim iyiki söyledin. Primadan da bazen sızdırıyor ki bezi uyursa 3 saat kalıyor başka türlü sık sık değiştiriyorum
Pampers new baby-dry
Kulanıyorum cok memnunum ben.
Pampers prima ayni marka sanırım. Ama burda prima adıyla satış yok.
Huggies kulandım bundan önce oda iyiydi ama cok kalın be sertdı ikisindede şimdilik sızdırma olmadı.
Buyuk kızımda hala pampers (prima) kulanıyor şimdiye kadar hiç sızdırmadı.

Ben sleepy kullaniyorum dogdugun gunden itibaren bir sorun yasamadim bana prima gereksiz pahali geliyor

Canim bende oyleydim 10 gunden aonra inmeye basladim terle ve emzirmeyle atiliyormus ben sık emzirerek kurtukdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…