- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.801
Canim ayva cekirdegini denedin mi onu dene ama bebisin emme sekline cozum bulamazsan ne yazik ki iyilestikce yenilicek yaranKizlar benim gogus uclarim berbat halde bebek dogru emmiyor malesef zaytinyagi lansinoh bana misin demedi 4. Paketteyim agzini acmiyor yaramaz ki dogru yerlestireyim sikarak emiyor sadece emzirirken de degil durdugum yerde nasil yanip aciyor kesin cozum bulaniniz oldu mu ya
Kizlar benim gogus uclarim berbat halde bebek dogru emmiyor malesef zaytinyagi lansinoh bana misin demedi 4. Paketteyim agzini acmiyor yaramaz ki dogru yerlestireyim sikarak emiyor sadece emzirirken de degil durdugum yerde nasil yanip aciyor kesin cozum bulaniniz oldu mu ya
Nasil emzirme sekilleri var ki canim onlari bilmiyorum acmiyor agzini yaramaz yemin ederim sitma tutmus gibiyim kollarimi dahi oynatamiyorum yaniyor aciyor goguslerimCanim ayva cekirdegini denedin mi onu dene ama bebisin emme sekline cozum bulamazsan ne yazik ki iyilestikce yenilicek yarandiger emzirme sekillerini denedin mi belki oyle dogru tutar
Canim 4. Paketi aldik aksam olmuyor onunla maalesef sadece birazda olsun yumusatir diye kullaniyorum onudaCanim ben lansinoh kullaniyorum şimdiye kadar hic yara olmadi
Ben prime premium care kullaniyorum canim. Ama marketten aldigim ile netten siparis verdiklerim farkli cikti. Netten gelen sadece pampers premium, marketten aldigim prima pampers premium. Bana kalite farki var gibi geldi, prima daha yumusak, pampers biraz daha sert. Ama ikisi de guzel, sizdirmiyor ve ozellikle kakayi cok guzel emiyor. Gece raht etsin diye primayi, gunduz pampers i kullaniyorum ki neredeyse 1.5 2 saatte bir kere bez degisiyoruz.
Dinlen canim daha cok yeni dikisin. Insallah kurur gider antibiyotige hic gerek kalmaz.yardimci olacak kimsen var mi anne kv gibi en azindan dikisin tam toparlayana kadar guzelce dinlensen zorlamasan.
Kirmizi baslikli kiz gazlanmaya basladi alt acmalarin bezlerin canina okuyor :) altini acinca hoopp cis kaka :) babasina ek is arattiriyor :) kurt ise cok fena :) ayni senin prenses gibi bebegi oyuncak saniyor opuyor ama üstüne cokercesine isaret parmagini yanagina bastırıyor onu ne amacla yaptigini cozemedik dogdugundan beri onu yapıyor :)
Dunle bgun cok bi arada kalamadilar kv ye cikiyor kuzenleriyle kuduruyor bolca bayram sonrasi yine cile bulbulum Allaaaah soylemeye baslarim ben :)
Kizlar benim gogus uclarim berbat halde bebek dogru emmiyor malesef zaytinyagi lansinoh bana misin demedi 4. Paketteyim agzini acmiyor yaramaz ki dogru yerlestireyim sikarak emiyor sadece emzirirken de degil durdugum yerde nasil yanip aciyor kesin cozum bulaniniz oldu mu ya
Hakli kuuzum ustune geldi :))) kucuk ya ondan oyle saniyordur cimcime ya ne tatlidir o simdi :)Oyuncak bebek gibi onunla oynamak istiyor
Yalnız bulduğu an başında
Mesela şimdi ayağına yastık koyduk bebiş orda yatıyor
Uyutacakmış
Sürekli yanındayız anlayacağın
Bir de en küçük birşey de alınıyor Öykü
Neyse bu da geçecek inşallah
Ay çok geçmiş olsunONTK canim benim sisligin son durumunu bildiriyorum sana dikisimden cok ufacık bir delik gibi yerden o kan sizmis ben bebegi emzirirken farketmedi sizmaki ne sizma o sislikte ne kan birikmis pijamam sirilsiklam kan kac tane gazli bez kullandim yine bi dolu kan ama rahatladim epey doktorla da görüştüm iyi olmus dedi yoksa biz acip bosaltmak zorunda kalacaktık dedi senin ki su anda ne durumda?
Suyunu mu cikarip surucem kesip mi koyucam geri nasil temizliyorsunuz canim benim oglan biraz titirz sutun pede aktigini fark etmeyince hafif bi koku oluyor ya o zaman bile emmek istemiyor yaramaz kisa kesiyorKesinlikle katılıyorum indirimli ürünler ile market ürünleri arasında çok fark var.Bence indirimli ürünler ikinci kalite.
Kardeşim yanımda eşim ve kızım evde
Ama herşey yerli yerinde olacak ya ben rahat durmuyorum
Öykü de işaret parmağı ile bebeğin yanağına bastırıyor
Çok seviyorum minnoş diyor
Sevme şekilleri mi acaba?
Soğan dene canım
Ben ne zaman sürsem işe yaradı
Sürekli lansinoh kullanıyorum pedi ile beraber, acımaya başlayınca da soğanı sürüyorum toparlıyor hemen.
Çok tatlı çok sevimliHakli kuuzum ustune geldi :))) kucuk ya ondan oyle saniyordur cimcime ya ne tatlidir o simdi :)
Süt var mı yok mu sen anlamıyor musun?ANNeler 2. Kez yazıyorum benim 2. Çocuğum ilkini 3 sene emzirdim ilk 3-4 ay devamlı sert olurdu göğüslerim şimdi 3-4 günden sondan yumuşadı hemen emzirmeye devam ediyorum fakat içimde rahat değil yetiyor mu diye. Bazen cok sık emiyor üst üste baya yumuşuyor oyle olunca 2-3 saat emmezse biraz sertleşiyor napsam bilemedim 2. Çocukta neden böyle oldu moralim bozuk pazartesi kilo kontrolümüz var ve ben çok stres yapıyorum kendime
Benim kız seviyor soğan tadınıSuyunu mu cikarip surucem kesip mi koyucam geri nasil temizliyorsunuz canim benim oglan biraz titirz sutun pede aktigini fark etmeyince hafif bi koku oluyor ya o zaman bile emmek istemiyor yaramaz kisa kesiyor
Yazıyorum canım. İlk tarihten başlayarak kullanacağım gerek olduğundaCanim ben sagdigim poşetlerin úzerine tarihleri yaziyorum sende yaziyormusun
Uyudugu zaman uyandir canim ben geceleri uyandirmak için bacaklarina ayaklarinin altini islak mendille siliyorum hastanede ebeler sarilik artmasin diye devammi emzir demisti òtle yaptim deger artmadi düstü sende uyandur gògsìmúnde uyudugunda
Altını açtığımda uyandığında da ağlamaya başlıyor ağlamaktan memeyi tutmuyor, napacağımı şaşırdım gerçekten. Uyurken ağzına tıkıyorum memeyi sıkıyorum yine gidiyo bişeyler ve çok zor uyanan bi bebek. Uyandımı da basıyo yaygarayı krize giriyo resmen dayanamayıp bırakıyorum emmesi in mücadele edemiyorumCanım altını ac bacaklarına ıslak mendil sür ayaklarının altını gidikla hiç olmazsa burnunu sık :) bir şekilde uyandır emzir
Yok canım hiçbişey demedilerHer tuvalet ve duş Sonrası batikon sür dikişlerin üstüne demişler miydi? Ben iki doğumumda da öyle yapmıştım söylemişlerdi bunu
Canım emme rutininizi nasıl yapıyorsunuz? Ben her öğün 1 meme veriyorum hata mı ediyorum. Sağma ne zaman yapıyorsunuz. Benim komple boşalıyo göğsüm sanki yarıö saatten fazla emiyo. Bide bugün sütüm yağlı değil sanki . Dün biraz süt sağdım göğüslerim batınca sabah bi baktım normalde 1 parmak yağ olur bu cupcuru süt hiç yağ yok. sabahtan beri kızım ağlıyo ben ağlıyorum şiştim ağlarken. Anca şu 1 saattir uyuyo ara vermedenn sürekli memede. Uyuyamadığı için ağlıyo diye düşünüyorum, aç olduğu içinde uyuyamıyo ozaman diyorum sinirlerim laçka oldu. Kakasını çişini gayet sık sık yapıyo.Yazıyorum canım. İlk tarihten başlayarak kullanacağım gerek olduğunda
Canım ben 20 gün avent kelebek uç ile emzirdim. Hiç yara olmadi. Uçlar da tam çıktı. Şimdi rahatiz. Denemeni tavsiye ederim.Kizlar benim gogus uclarim berbat halde bebek dogru emmiyor malesef zaytinyagi lansinoh bana misin demedi 4. Paketteyim agzini acmiyor yaramaz ki dogru yerlestireyim sikarak emiyor sadece emzirirken de degil durdugum yerde nasil yanip aciyor kesin cozum bulaniniz oldu mu ya
Canım bide ameliyatın üstüne temiz bişi koy emzirirken falan teri emsin diyeCok gecms olsun elinden geldigince kuru tutmaya calis dediler dus alamiyorum bende gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?