2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkine ultrasonla bakmışlardı vucut suyu demişlerdi ayy burdakiler bi halt bilmiyo özelliklede acildekiler. 10 eylülde kadın doktorumda kontrolüm var canım ozamana kadar duracam. Hiç ağrım yok şişlikte inmiş biraz

Senin gibi canım, her öğün bir meme veriyorum, bebe doyduktan sonra o göğüste kalanını sağıyorum. Bazen çok geliyor bazen hiç.gelmiyor yine de sağıyorum ki uyarılsın süt artsın. Yağsız beslenmiş olabilirmisin? Çok emerse uyaracsk bebiş, beyine süt lazım sinyali gidiyor birazdan bol bol artar süt. Bende aynı olmuyor süt bir bakarsın dolup taşıyor, bir bakıyorsun saati dolmadan memeye yapışıyor çünkü doymuyor. Yorgun olduğumda özellikle süt çok azalıyor

İtiraf ediyorum bende de şişlik var korkumdan doktora gitmek istemiyorum tekrar keserler diye

Bu iki gündür çok beslenemedim esasen bıraksak dışardan ekmek arası döner söylicekler o derece..
büyük ihtimal beslenemediğim için oldu şu iki gündür.
İtiraf ediyorum bende de şişlik var korkumdan doktora gitmek istemiyorum tekrar keserler diye
Canım ne diyosun allah korusun . Hiç canının kıymetini bilmiyorsun okuduğum kadarıyla

Suan yimisacik fis fis memelerle sana yaziyorum :) az once buyuk kizim somurdu beni simdide oglani emzirmeye gidecegim msji yazinca :) yumusak gogus bos degil yagli sutle dolu memedir. Sut tazyikli cok gelmez azdir ama en faydali ve kilo aldiran kismidir. Tas gibi sert olmasi iyi birsey degil zaten. Endiselerin bosa stres yapmamaya çalış. Bebek surekli emiyorsa zaten o doluluk hissinin olmamasi gayet normal.

Bebek her aglasiginda ac oldugu icon aglamaz bence benimki kakasini yaparken zorlanirsa ozaman agliyo agladiginda memeyi verdiginde kabul ediyorsa actir memeyi ittiriyorsa degildir benimki òyle yapiyo

Benim sûtún tazyikli geliyo ama yagli canim doktorun dedigine gore çünkü kilo alimimiz cok gyzel gidiyormuş kizimda sút oldugu icin doyuyo hencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…