2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil emzirme sekilleri var ki canim onlari bilmiyorum acmiyor agzini yaramaz yemin ederim sitma tutmus gibiyim kollarimi dahi oynatamiyorum yaniyor aciyor goguslerim
Oy canim benim tez zamanda iyilessin insallah resimdeki gibi pozisyonlari denemediysen bi dene canim insallah oyle dogru tutar memeyi yakisiklin

Eklentiler

• images.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Herkese iyi bayramlar yeni doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. Oğlumun yüzü boynu isilik oldu kızlar tamda anlayamadım alerjimi sicaktanmi benim yediim bişeymi dokundu :/ biraz kafa derisidé olmuş kırmızı kırmızı varmı bu dönemde boyle olan 1 aylık olduk bugun

Dinlen canim bende senin gibiydim kendimi frenleme dusuncem suydu dikisim iyilesmezse bi sıkıntı olursa iyilesme surecim uzayacak daha uzun sure is yapamicam 1 gune 10 gun olacak oyle oyle tuttum kendimi tutabildigim kadar ama annem gidince tabi direk kulkedisi oldum :) :).
Demek ki cocuklarda ic gudusel bi hareket bu dediğin gibi sevgi gosterme sekilleri bu demek :)

Ben hastaneye götürmeden önce benimkinde de olmuştu geldik hiç giydirmiyorum yine oldu canım sıcaktan sadece kısa kollu zıbınla duruyor benimki bide çorap bazen

Insallah gecer gider canim. Vucut suyu dedigi odem oluyor sanirim dimi

Ben hastaneye götürmeden önce benimkinde de olmuştu geldik hiç giydirmiyorum yine oldu canım sıcaktan sadece kısa kollu zıbınla duruyor benimki bide çorap bazen
Bende öyle giydiriorum cnm ama yinede oldu yıkadıktan sonra sebamed vücut losyonu ndan çok az yuzunede sürdüm omu ypti acaba

Merhaba arkadaslar bugub sezeryan olalı 9. gün
Düne kadar her gün agrı kesici iğne yaptrdm hastanede ama dün sondu

Bugub dikiş yerlerim cok acıyo.suan üzerinde su geçirmez bant var haftaya kontrolüm var o zaman cıkartacak doktorum sanırım

Bugun biraz yoruldum ondan mı acaba ya da normal mi ki

Kizlar emziriken sadece bir memyi mi vermek daha iyi, yoksa ikisini mi, ben 15dk birisini sonrada 15dk baskasini veriyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?

Hem mama hem anne sutu veren anneler bebegim 19 gunluk sutumde cogu zaman var ama bazen hic yok gibi ve bebis cok aglayip araniyor bugun mamaya basladim kac cc veriyorsunuz emen bebeklere ve gunde kac kere

Ay canim ilcede avent bulamam ki keske olsa netten alsam gelene kadar benim memeler kopar deli olucam az kaldi

Merhaba güzel anneler bayramınız mübarek olsun gece giriyorum ama uyku ağır basıyor okuyamadan çıkıyorum. Nasılsınız bakalım bebisler nasıl ? Biz 8 günlük olduk bile günler nasıl da geçip gidiyor değil mı? Göbeğimiz de düşmüş bugün çok mutlu oldum çok elime dolanıyordu :)

Ay cok korkuyorum dikislere bisey olurda tekrar mudahale gerekir diye :) o yuzden 2 gunde bir yaparım heralde
O korku bendede var evhamlar bitmiyorki :) bizim bide hem rahimde iç tarafta dikiş var hemde dışta dikiş olduğundan nekadar sürüyor acaba tamamen iyleşmesi merak ediyorum.

O korku bendede var evhamlar bitmiyorki :) bizim bide hem rahimde iç tarafta dikiş var hemde dışta dikiş olduğundan nekadar sürüyor acaba tamamen iyleşmesi merak ediyorum.
Sezeryan olanlardan hep duydugum bir sey var, dis dikislerin iyileşmesi ic dikişlerin iyilesmesi anlamina gelmiyormus. Disardan iyi gorunuyordu iyilesmisti sandim diyip ic dikislerini patlatan duydum. Bi muddet dikkat etmek lazım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…