2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin tamamen bitkiyle işin yok sanırım canımm ))) taze incir peki? Yermisin o ds çok iyi geliyor. Rezene kimyon karabiber tuz karışımını ben kahvaltıda baharat olarak yiyorum. Bir kere rezene çayı içiyorum, iki kere de süt çayı içiyorum malum onun da tadı rezene

Hem mama hem anne sutu veren anneler bebegim 19 gunluk sutumde cogu zaman var ama bazen hic yok gibi ve bebis cok aglayip araniyor bugun mamaya basladim kac cc veriyorsunuz emen bebeklere ve gunde kac kere
Canim 30 ml ile başlamıştık ben doymuyo diye 60 ml cikardim dr 45 60 bak sen dedi bugun 90 ml denedim onu da icti ama biz 2 ayi bitirdik yenidogan olcusu 30 ml imis gundr 3 4 defa

Ayyy şimdi korktum bak ben ev işlerini yapmaya başladım dış dikişler iyi iyleşmiş görünüyo diye dikkat edeyim daha. Nekadar sürüyor acaba iyleşmesi
Canim ic dikisin acimasj yeni yeni gecti bende bile hatta o hissizlik varya o hala biraz var siz erken basladiniz harekete aman dikkat

Zaten nazar icin okuya okuya bi hal oldum. Lohusa okumayaz derler ama, en savunmasiz zamanimizda korunma amacli bildiğimiz dualari okumanin zarari olmaz diye dusunuyorum. Allah korusun yavrucaklarimizi, Allah a emanetler

Ben kendimi aZck iyi hissettimmi kalktm ayaga iş güç yaptm suan cok kızıyorm kendime cunku agrım var doktor kontrolümde haftaya salı

Bakalım ne diyecek dikişlere :

Misafiri severim ama cidden suan zamanı değil. Stres oluyorm bi de kek börekle ugrasıyorum suan eşim evde Allah tan yardım ediyo ama misafir gelecek stresi bana yetti bi haftadır

İkram konusnu geçtim üst baş kıyafette skntı bu sıcakta
Gelenler genelde kadında olsa darlanıyorm ben de

KıZlar bebeler süt emdikten sonra kusuyorlar mı? Benim az bişi kusuyor. Bu sütün yaramadıgımı yoksa fazlasını mı çıkardıgını gösteriyor
Fazlasını çıkarıyor canım. Zorlanmadan öğürmeden rahatça çok kusuyorsa gazı vardır.
Gece mesaisindeki herkese bizden selamlar

Kizlar kimse bilmiyor mu? Bir de bebeklerinizi gece kac saate bir uyukudan kaldiriyorsunuz?

Ben kendisi uyanmazsa 3 saatte bir kalkıp makineyle sagiyorum eğer sütün yeterliyse kalkmana ve kaldirmana gerek yok dedi bana doktor 10 günden sonra ama benim sutum az gece emzirmesi süt arttirirmis ondan sagiyorum geceleri

İyi geceler kızlar kaç gündür giremedim gece pek uyuyamıyordum hiç halim kalmamıştı. Bebiş hastaydı dra götürdük nezle tarzı hafif bir şey dedi dr. Burnu tıkanıyor öksürüyor ve uyuyamıyordu yarım saatte uyNıp emmek istiyor onuda çok ememiyordu. Devamlı serum fizyolojikle burnunu yıkamaya ve açık tutmaya çakışıyoruz. Bugün biraz. Daha iyi şükür. Sizler iyisinizdir umarım.

KıZlar bebeler süt emdikten sonra kusuyorlar mı? Benim az bişi kusuyor. Bu sütün yaramadıgımı yoksa fazlasını mı çıkardıgını gösteriyor
Bebekten bebeğe değişiyor cnm ilk kozım çok kusardı bu şükür kusmuyor öyle. Bebeklerin yemek borusunda geri çıkışı önleyen kapakcık kiminde geç gelişirmiş ilk kozımda öyle demişti dr. Hatta mide ilacına kadar vermişti sonunda ama çok kullanmak istememiştim. Ben birazda çok ve sık emmesinede bağlıyordum. Olabiliyor yani merak etme fazlası çıkıyordur.

Emiyor kusuyor peki sonradında mama versemmi anlamadım. Sarılık olmasın diye takviye yapıyorum. Emdikten sonra vermesemmi acaba?
Bence güzel emiyprsa verme kaç günlük bilmiyorum ama sarılık dönemide geçtiyse zorlama. Çok olduğundan kusuyorlar ve bu kusmaya bir alışırlarsa devam ediyor.

Bizim 3 gunumuz ne sütüm geldi ne de meme ucu sicak sabunlu suyla masaj yapiyorum vermeye calisiyoruk agzina ama hic almoyor kizlar neler yapabilirim
benimde meme.ucum.cikmadi hastanede 3.gun annem.elleriyle.sagip şırıngayla verdik eve cikincada pompa aldik onla sagip verdik sagarkende gogus ucum cikti cok sukur sutum geldi cok sukur ama hurma ve incir cok buyuk etken

Evet ilk günler zor oluyor gerçekten benim hastanedeyken 2 günde 25-30 a yakın kişi geldi ( bu arada ben burda kimsem yok öyle akraba olarak kim gelecekki diyordum ama saolsunlar sevenim çokmuş bende çok şaşırdım). Eve çıkıncada 6-7 gün misafir ağırladık. Allahtan yanımda annem ve kayınvalidem vardı ben birşey yapmadım. Çünkü oturmak bile zor oluyordu. İki günde bir kek börek yapıyorlardı. Tek olsam nasıl kabul ederdim bilmiyorum. Şuan annemin yanına geldim. Dönüşte tek olucam ve daha gelecek şehir dışındanda dahil bir sürü kii var onları nasıl ağırlıycam onu düşünmeye başladım bende

Kizlar hemen hemen hepiniz hayirlisiyla dogumu yaptiniz.tecrubeli annisler olarak, 0-3 aylik alt üst takim 3 tane yeterli mi sozce?yoksa biraz daha almali mi
Bence yeter benimki şuan 22 günlük 3-6 aldığım badyleri giydiyorum öyle çokta büyük gelmiyor 0-3 ler sarmaya başladı ve o güzelim tulumları sıcaktan hiiiç giyemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…