2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onuda deneyeyim canim o kremede bi bakayim oglan boyle meme tuttugu surece isim zor kelebek uc aldirdim onunla idare edicem simdilik ama gecmeside sart yani

Orayi gosteremeyecegi icin karnini gostermistir :)

Günaydin tatlis annisler ve tatlimi tatli bebecikleri kizlar bu benim sûtúm hplep sulu kizim emerken 15 dakka boyunca agzindan sút tasiyo sizin dediginiz gibi once tanzikli sonra az gelmiyo benim sùttemi bi sıkıntı var içiyi içiyo hep sulu anlamadim gitti

Evet 2. Benimde. İlkinde seninki gibiydi. Cunku sagim yapiyordum sut üretimi iyice artmisti bu anlamda canim yaniyordu. Simdide hic sagim yapmazsam sabaha karsi cok agri yapiyor o zaman ya kalkip kalkip sagiyorum yada 20 aylik buyuk olani uyurken memeye takiyorum :) pompa gorevi gorup rahatlatiyor .ama gun icinde eski sertligi ilkindeki gibi yok cunku iki cocuk emiyor o saga sola fiskiran tazyikli sut yok. Zaten uzmanlar diyorki birini emerken digeri akmasin olmasi gereken akmamasi yani memelerin yeterli sut uretmesi fazlasini degil. Cunku o fazla kismida emerken bebegi yoruyor rahatsiz ediyor cok hizli aktigi icin misal benim oglan goguslerim gergin ve doluyken ememiyor. Stres yapma emzir bolbol.

Bende öyle almıştım doğumdan sonra alışverişe çıkmak zorunda kaldım oğlumun hergün çamaşırları yıkanıyo. Kusuyo falan ya çok kıyafet gidiyormuş
Kusan bebek cooook zor ya kizim tam 5 ay kustu her emmede ve sonrasinda. Biz bunu normal belleyince suan oglan kusmuyor garipsiyoruz esimle niye kusmuyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…