2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun. Sen de bebeğin başındaydın tabiki gece gündüz. İnşallah bir an önce iyileşir bebiş.

Kizlar hemen hemen hepiniz hayirlisiyla dogumu yaptiniz.tecrubeli annisler olarak, 0-3 aylik alt üst takim 3 tane yeterli mi sozce?yoksa biraz daha almali mi
Canım takım yeterli, badi, atlet, pantolon alacakmisin? Şuanda boyuna değiştiriyorum. Ya terliyor, ya bezden beline kaçırıyor, yada altını değiştirirken fevvare çişşş )))) allahtan havalar sıcak , bir atlet veya kısa kollu bodi bir de pantolon giyiyor. Kat kat giyseydi bütün gün çamaşır yıkardım herhalde. Kızımdan kalmış bir iki tane pembe, lila bodileri bile kullanıyorum.

Süt var mı yok mu sen anlamıyor musun?
Benim de süt ilk geldiğinde sert olur göğüslerim ama haftası geçer yumuşak olur ama sütüm olur.
Stres yapma 3 sene emzirmişsen ilk çocukta bunda da vardır süt.
Çanim sutum var fakat ilk oğlumda Sut fışkırırdı akardı ve devamlı tas gibi olurdu hareket bile edemezdim şimdi yetiyor mu az mi geliyor diye ister istemez düşünüyorum ilk bebeğim olsaydi kafaya takmazdım birinci ve ikinci farklı olunca strese girdim

Canim ikinci bebek miydi seninde ? İlk te de peki yumuşak mi olurdu hep yoksa 2. Cisi daha çabuk mu yumusadi

Incire bayılırım :))) Onu denerim mutlaka Bol bol sut yapar insallahhh

Canım geçmiş olsun, specta mom gibi bir ilaç söylemişti abimin eşi(kendisi ebe) çok iyiymiş ve tamamen bitkiselmiŞ, internetten baktım ama çok şükür durumum daha iyi olduğu için klansinoh bitene kadar ona devam edeyim diye sipariş etmedim bir bak istersen. Bir de burada çok yazıldı ama başlarda her şeyi denemiştim bana en faydalısı ayva çekirdeği jeli oldu, ondan sonra biraz toparladı

Saol canim Allah razi olsun hurma ve incir alayim hemen asiri derecece agriyir göğüslerim insallah sutum geliyordur pompa ne kadar aldin elektrikli mi
benimde meme.ucum.cikmadi hastanede 3.gun annem.elleriyle.sagip şırıngayla verdik eve cikincada pompa aldik onla sagip verdik sagarkende gogus ucum cikti cok sukur sutum geldi cok sukur ama hurma ve incir cok buyuk etken

Evet 40 tan sonra çağırdı. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz

Çok şükür canım benim oğlum biraz değişti kullanmaya başlayalı gazını çok rahat çıkarıyor du şimdi çok zorlanıyor onunla alakali mi bilmem ama ben ilaca bağladım
Yok canım onunla bir alakası yoktur bende antibiyotiki bıraktım oğlum gazlandı rezene çayı aldım ondan içiriyorum 1 çay kaşığı anında gidiyo gazlar

Canim ic dikisin acimasj yeni yeni gecti bende bile hatta o hissizlik varya o hala biraz var siz erken basladiniz harekete aman dikkat
Kuzum benim kv yanıma geldi ama hiçbirşey yapamıyor mecbur herseyimi kendim hallediyorum. Hastanede kalabildiğim kadar kaldım eve geldim ikinci gün ayaktaydım. Çok korkuyorum bişi olcak diye Allah korusun

Kizlar hemen hemen hepiniz hayirlisiyla dogumu yaptiniz.tecrubeli annisler olarak, 0-3 aylik alt üst takim 3 tane yeterli mi sozce?yoksa biraz daha almali mi
Bende öyle almıştım doğumdan sonra alışverişe çıkmak zorunda kaldım oğlumun hergün çamaşırları yıkanıyo. Kusuyo falan ya çok kıyafet gidiyormuş

Ben kendimi aZck iyi hissettimmi kalktm ayaga iş güç yaptm suan cok kızıyorm kendime cunku agrım var doktor kontrolümde haftaya salı

Bakalım ne diyecek dikişlere :
Aynı şeyi bende yaptım ve ağrıdan acile gitmek zorunda kaldım dikişlerin hemen kenarında bi kaç yerde ödem oluştu ilaç verdi geçmezse iğneyle çekecez dedi. Canım bide aynadan dikişlere bak kızarıklık varsa hemen doktora git ihmal etme. Bana öyle demişlerdi. Geçmiş olsun inşallah bişey yoktur dinlen bol bol dikişlerin üstünede sürekli gazlı bez falan koy teri emsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…