2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni benim kiz benim sútte fazla oldugu zaman icemiyo icerken agzindan akiyo

Canım su geçirmez bant var göremiyorm dikişlerimi ne durumda diye. Doktor kendi cıkarıcak diye cıkarmadım ben de inşallah skntılı bişe yoktr varsa da kendime cok kızarım

Kusan bebek cooook zor ya kizim tam 5 ay kustu her emmede ve sonrasinda. Biz bunu normal belleyince suan oglan kusmuyor garipsiyoruz esimle niye kusmuyor diye :)
Hahaha 2 çocuk emzirince fazla süt olmuyodur belki canım benimki kustuktan sonra bide güzelce bi hıçkırıyor:)

Kizlar aklimi bu sarilik cok kurcaliyor gecen cuma doktora gittigimizde deger 7.5 dusmustu tekrardan yukselme olasiligi var.mi

Kizlar aklimi bu sarilik cok kurcaliyor gecen cuma doktora gittigimizde deger 7.5 dusmustu tekrardan yukselme olasiligi var.mi

10, günden sonra yükselmıyo diye bılıyorm bi de kılo alıyosa sorun yoktr

Ayrıca7.5 cok kuck bi deger bişey olmaz artık Allah ın iznyle

Canım su geçirmez bant var göremiyorm dikişlerimi ne durumda diye. Doktor kendi cıkarıcak diye cıkarmadım ben de inşallah skntılı bişe yoktr varsa da kendime cok kızarım
Dur kendini korkutma canım Allah korusun birşey olsaydı ağrıdan duramazdın. Misafirlere bi zahmet hazır şeylerden al ikram et kimse senden değerli deil bayramda olsa yorma kendini dinlen bol bol

10, günden sonra yükselmıyo diye bılıyorm bi de kılo alıyosa sorun yoktr

Ayrıca7.5 cok kuck bi deger bişey olmaz artık Allah ın iznyle
Kilo alimida yavas ya o yuzden biraz kucuk dogdu 5 gunde sadece 100 gram aldi diyede doktor cok az almis falan diyince surekli aklimda tekrar tukselirmi diyendusunmeden edemiyorum

Kilo alimida yavas ya o yuzden biraz kucuk dogdu 5 gunde sadece 100 gram aldi diyede doktor cok az almis falan diyince surekli aklimda tekrar tukselirmi diyendusunmeden edemiyorum
Ilk ay 600 gram ve fazlasini almasi lazim bizim çocuk doktorumuz òyle diyo gùnde 20 gram ve fazlasini almasi gerekiyo

Ilk ay 600 gram ve fazlasini almasi lazim bizim çocuk doktorumuz òyle diyo gùnde 20 gram ve fazlasini almasi gerekiyo
Ozaman 5 gunde 100 gram az olmamis oluyor ben bu gittigim doktoru hic begenmedim mama vermek icin sanki benim moralimi bozuyor gibi haa mamada veriyorum arada ama cocugun sistemini alt ust ediyor gaz agrisi cekiyor sutum varkende vermek istemiyorum

Ozaman 5 gunde 100 gram az olmamis oluyor ben bu gittigim doktoru hic begenmedim mama vermek icin sanki benim moralimi bozuyor gibi haa mamada veriyorum arada ama cocugun sistemini alt ust ediyor gaz agrisi cekiyor sutum varkende vermek istemiyorum
Bence kilo alimi iyi canim

Sancıdan perişan olan tüm geceyi nöbetle geçiren bir ben miyim daha 19 günlük ve ben şimdiden güçsüz düştüm ağlamasına canının yanmasına fakat bunu gideremiyor olmama dayanamıyorum..bu gece oturdum bende ağladım onunla çok mu beceriksizim

Hahaha 2 çocuk emzirince fazla süt olmuyodur belki canım benimki kustuktan sonra bide güzelce bi hıçkırıyor:)
Ablasi neredeyse memeyi biraktiginda cenesinden burnundan sut akiyor masallah kurban oldugum 8 ay bos memeyi emdi gidim gidim simdi acisini cikartiyor :) surekli emdikleri icin onsut olmuyor onun rahatligi dedigin gibi:)

Son düzenleme:
Canim bebekleri haftakik yada gunluk takip onerilmiyor. Bir bebek 15 gunde 300 gr alabilir ayin kalan 15 gununde 600 alabilir. Tam terside olabilir o yüzden doyup doymadigini en guzel 40 cikana kadar kakali bezden sonrasinda ise cisli bezden anlarsin ve aylik kilo takibinde netlesir kilo istikrarı.

Iki cay kasigi rezene ver canim hemen cikartiyor gazini

Bu sarilik icin surekli doktora gittigimiz icin biraz kilo alimi durmus haftaya gorcem dedi bizde gittik sadece 100 gram almis dedi kilo alimi sinirda dedi halbuki kakali ve cisli bezi her memeden sonra gayet guzel guzel oluyor birde uyuyor acikimca uyaniyor doymayan cocuk aglar diye dusunuyorum

Olay gaz sancisi ise emzir baktin gazi var uyandir babasini baksin canim. Seninde dinlenmeye ihtiyacin var kaliteli uyku dinlenme hem sut icin hemde senin ona kosturabilmen icin seninde ihtiyacin. Bizimkide 2 gecedir sancidan uyanik duruyor. 15 gunluk oldu. Bakiyorum uyumayacak gazi var babasini durtuyorum arkama bile bakmadan yatagima geciyorum hallediyor o ve oylr yatiyor. Herseyi anneye yuklemek dogru dogru degil onlarinda ellerini tasin altina koyma vakitleri geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…