2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek kac gunluk ilk 15 gun dogum kilosunu yakalamasi bile yeterli.

Gaz damlasi veriyormusun biz organik gaz damlasi aldik daha once benim ark kullanmisti cok agrisi olunca 2 damla onu veriyorum rahatliyor

Kilo alimida yavas ya o yuzden biraz kucuk dogdu 5 gunde sadece 100 gram aldi diyede doktor cok az almis falan diyince surekli aklimda tekrar tukselirmi diyendusunmeden edemiyorum
Canım günlük zaten 20 gram alması lazım minimum 5 Günde 100 gram alması gerekenin alt sınırı benim doktorum sorun etmemişti

Kizlar suyu ciksin diye ben sogani rendeleyip.goguslerime koydum ama feci yaniyor normal mi yanmasi

Çok yara olunca yakıyor canım
Ama ben hiç rende yapmadım
İki saat önce sürdüm şimdi duşa giricem ,resmen piyaz gibi kokuyorum ,dayanamayacağım kokuya

Canım su geçirmez bant var göremiyorm dikişlerimi ne durumda diye. Doktor kendi cıkarıcak diye cıkarmadım ben de inşallah skntılı bişe yoktr varsa da kendime cok kızarım

Ben dün hastaneye gittim ağrım var diye nöbetçi kadın doğum bandajı çıkardı
6 gün olmuştu bugün daha rahatım
Bant daha fazla kaşındırdı beni
Sen de çok rahatsızsan nöbetçi doktora görünebilirsin

Ben halledemediğimde annem imdadıma yetişiyordu ama bu seferde ben niye yapamıyorum diye uyuz oluyordum. Son noktaya kadar müdahale etmiyordu oda sırf üzülmeyeyim diye. Banyoya girip ağlamışlığım var benim de beceriksizim diye yalnız değilsin.

Sûtún varmi yetiyomu diyenlere yeterince var sútum diyorum burda muhabbet ediliyo siz teyzoslarinin nazari degmez siye dedim canimcim
Ttttt Maşallah Maşallah. Kız başak yerlerde anlatmıyorsun değilmi sütüm çok diye. Süt nazara geliyor.

Merhaba kızlar kusma demişsiniz benim oğlanda çok kusuyor üst değiştiyorum sürekli.Dikişler konusunda biliyorsunuz bende çok çektim bayağı bir ödem oldu şişti 2 ay olacak ancak iğleşti benim ilk normaldi bu sezaryen hani diyorlar ya sezaryan yapan sen Doğum yapmış sanma kendini diyenler oluyorya aksine sezaryen daha zor bir Doğum şekli kesinlikle bence vücudun ortasındaki kesik izini gördükçe moralim bozuluyor. Gaz kabızlık bizdede mevcut mama değişikliği yaptık sütün nazara geldiğine artık bende inanıyorum Talha sarılıkdan ilk yattığı gün sütüm hep akıyordu duramıyordum hatta hastanede annelere hep söylendim bir Bebek olsada emzirsem sütüm fazla çekemiyor bebeğim falan diye sonuç olarak sütsüz kaldık

Anneler bebislerinizi gece kaç saatte bir emziriyirsunuz? 2 saat kuralina uyuyormusunuz ?
Bazen benim kız uyanmıyor derin uyuduğu içime yapsam uyandiramiyirym 3/4 saat uyuduğu oluyor gece mecburen ? Siz nasıl yapıyorsunuz
Canım ben gece 3 saatte bir gündüz 2 saatte bir emziriyorum. Bazen uyamıyoruz çünkü benim minnoş 1-1.5 saat emiyor. Mesela dün gece 12 buçuğa kadar emdi 3 e ve 6 ya alarm kurdum alarmlar çalmadan önce hep kendi uyandı. Ben uyansın diye zıbınıyla bırakıp yatağa atıyorum serin olunca uyanıyor ya da altını aç o zaman da uyanıyor

Sürekli kucakta gezmek isteyen bir benim paşam mı gün içinde asla bir yerde durduramıyorum uyumuyorsa.. önerilere açığım
Benimkinde öyle canım hatta ben hiç almıyordum kucağıma annemin yanından gidince tek kalıcam alışmasın diye sonra kıyamadım zaten emziremiyorum bari aramızdaki bağ kuvvetli kalsın diye sürekli alıyorum kucağına geztiryorım öyle şirin şirin gözlerime bakıyor

Şuan içim pırnpır kızlar. Dün süt sağıp biberonla dolaba koymuştum sıcak suya koyup ılındırdım kolumda şırıngayla alıp denedim iyi geldi ısısı kızıma verdim. Sonra bi farkettim ki cam şişe kendi soğukluğuna dönmüş süt soğumuş. Şimdi içim öyle tuhaf ki ya bademcikleri falan şişerse diye. Gerçi ağzında tutuyo hemen yutmuyo ama. Ben şimdi uyuyamam gece ya

Sürekli kucakta gezmek isteyen bir benim paşam mı gün içinde asla bir yerde durduramıyorum uyumuyorsa.. önerilere açığım

Test edildi onaylandı kanguruya koy canım :)) yenidoganlar için kangurular var benimki de kucak kucağa olmadan durmuyor

Mrb arkadaslar nasılsınız artık anneyiz sorumluluklarımız dahada arttı kızım 11 günlük oldu sağ gözü sürekli capaklanıyor kac gündür bayram dolayısıyla çıkmıyorum da doktora evde geçirecek bana önerileriniz varmı sütünü sağ dediler pek etki etmedi ne yapabılırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…