2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bebeğimin o dönemlerde oldu canım eczanelerde hem burun hem göz temizliği için kullanılan sulardan kullandım iyi geldi

Kizlar benim bebegim 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimzde kilosu 3000g di. Bugun 13 gunluk evdeki tartimda 3.1kg cikiyor, ama daha net kilosunu gostermiyor, sizce kilosu normal mi, yoksa az mi almis. Pazartesi kontrole gidicez.

Anneler bebislerinizi gece kaç saatte bir emziriyirsunuz? 2 saat kuralina uyuyormusunuz ?
Bazen benim kız uyanmıyor derin uyuduğu içime yapsam uyandiramiyirym 3/4 saat uyuduğu oluyor gece mecburen ? Siz nasıl yapıyorsunuz
Bende alarm kuruyorum gece de 2 saatte bir kalkıyorum canım, uzun sürüyor bizim emzirme işi, uyuyor sürekli memede bende ağzında sıkarak içirmeye çalışıyorum. Hiçbir şekilde kurala uyamıyoruz yani

Biz hepimiz beraber büyüttük doğurduk meleklerimizi. Can onlar hiç nazarımız değermi. Koca karılığım tuttu işte
Yok canim hani dedinya baska yerdede diyormusun diye oyùzden sòyledim baskalarini okadar cok sútym var demiyorum sizin hesap bende nazardan korkuyorum

Kızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.

Canım bizdede oldu . Doktor çay demiyle silmemizi tavsiye etti sıcak olarak pamuğa çektiriyorum. Bebek pamuk bezleri sonra siliyorum temizliyorum çok şükür iki gündür açıldı gözü. Diğer doktor hemen damlavericekti gerek görmedik. Damla da geçiriyor diyorlar. Arada da anne sütü damlatıyorum. Bide silince gözüyle burnu arasına masaj yapıyoruz. Çünkü göz pınarları tıkalı oluyormuş 10 kere dairesel hareket şeklinde. Yinede olmazsa doktora gidersinz

Kızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.
Yarım saate bir uyandırıp emzirceksin. Hem sütün artar canım. Birde güneşlendik bebişi yüzünü kollarını bacaklarını. Kulaklarına dikkat et ayağını da sıcak tut bebişin güneşlendirirken. Bi 20 dk falan . Onun dışında gün ışığının yanında uyut . Başka da senin yapacağın birşey Yok olmadı 6-7 saat Işın tedavi. Korkma her bebekte oluyor

Kizlar benim bebegim 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimzde kilosu 3000g di. Bugun 13 gunluk evdeki tartimda 3.1kg cikiyor, ama daha net kilosunu gostermiyor, sizce kilosu normal mi, yoksa az mi almis. Pazartesi kontrole gidicez.
Kizlar kimse bilmiyor mu?

Bence yeter benimki şuan 22 günlük 3-6 aldığım badyleri giydiyorum öyle çokta büyük gelmiyor 0-3 ler sarmaya başladı ve o güzelim tulumları sıcaktan hiiiç giyemedi.
bende 0-3ay 3 tane,3 6 ay da 3 tane tamim almistim.eger olursa bende onu giydiririm o zaman.zaten hepsi uzun kollu eylulde havalar serinler diye düşünüyorum

kuzu simdi 0-3 ay alt ust takim 3 tane, extra patikli alt almistim 2 tane.birde 3-6 aylik alt üst takim 3 tane aldim.zaten eylulde havalarin biraz serinleyecegini dusunerekten alttan citcitli zibinlari hep uzun kollu almistim.4 tane 0-3 aylik zibin, 4 tane de 3-6 aylik zibin almistim

Bende öyle almıştım doğumdan sonra alışverişe çıkmak zorunda kaldım oğlumun hergün çamaşırları yıkanıyo. Kusuyo falan ya çok kıyafet gidiyormuş
peki 0-3 aylik mi almistin hepsini canim,3 -6 aylikta olur mu yenidogana

Kızlar bayram için arefe günü Antalya’ya geldik annemlerin ve kayınvalidelerin yanına, yavrucak öyle bir sıcakladı ki arabadan eve geçene kadar, 15 günlük hayatında terlemediği kadar terledi hemen banyo yaptırdık biraz rahatladı
Süt için de Kv sürekli karışımlar yapıp getiriyor tereyağı bile yedim hamileliğimde almadığım kiloyu şu 3 4 günde almış olabilirim ama aralarından biri azıcık fayda etti sanırım sanki azıcık arttı , hangisi olduğunu çözersem yazarım buraya :)
2 gün yapışık yaşadık oğluşla , memeyi bırakıp aranıyordu hatta en sonunda bu çocuk aç yazıktır deyip mama verecektim kv izin vermedi. Senin sütün yetiyor , yetmese bu kadar çiş kaka nereden gelir diye. Sonra biraz arttı gibi sanki sanırım yapışık yaşadığımız 2 gün nedeniyle

Anneler bebislerinizi gece kaç saatte bir emziriyirsunuz? 2 saat kuralina uyuyormusunuz ?
Bazen benim kız uyanmıyor derin uyuduğu içime yapsam uyandiramiyirym 3/4 saat uyuduğu oluyor gece mecburen ? Siz nasıl yapıyorsunuz
Sarılığı geçtiğinden beri saat kurmuyorum canım. Kendisi uyanıyor zaten acıktığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…