- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.021
Nasılsın, nasıl başediyorsun? Kızlar nasıllar?Herkese iyi bayramlar ...
Çoğunuzun miniklerden bahsediyor olması ne güzel kasılmalar sancılar bitti sıra geldi kusmuk ve kakiş konuşmaya maşallah bize nazar deymesinn :)
Bizim burda 0-3 aylık değil canım numarayla. 56 numara almıştım oğlum küçük doğunca 46 ve 50 numara aldım tam oldu onlarbende 0-3ay 3 tane,3 6 ay da 3 tane tamim almistim.eger olursa bende onu giydiririm o zaman.zaten hepsi uzun kollu eylulde havalar serinler diye düşünüyorum
kuzu simdi 0-3 ay alt ust takim 3 tane, extra patikli alt almistim 2 tane.birde 3-6 aylik alt üst takim 3 tane aldim.zaten eylulde havalarin biraz serinleyecegini dusunerekten alttan citcitli zibinlari hep uzun kollu almistim.4 tane 0-3 aylik zibin, 4 tane de 3-6 aylik zibin almistim
peki 0-3 aylik mi almistin hepsini canim,3 -6 aylikta olur mu yenidogana
Emziriyorum geçiyor hemen canım.Kızlar bebeklerinizin hıçkırıklarını nasıl geçiriyorsunuz
Ay yerim ben o küçük minnosuuuu:)) kac kilo dogmustu canimBizim burda 0-3 aylık değil canım numarayla. 56 numara almıştım oğlum küçük doğunca 46 ve 50 numara aldım tam oldu onlar
Evet bugünleri görmek çok güzel. Senin cimcimeler nasıl bakalım canım sen nasılsın zormu ikiz anası olmak ?Herkese iyi bayramlar ...
Çoğunuzun miniklerden bahsediyor olması ne güzel kasılmalar sancılar bitti sıra geldi kusmuk ve kakiş konuşmaya maşallah bize nazar deymesinn :)
2600 doğdu 2400 e düştük şimdi 3400 olduk şükür.Ay yerim ben o küçük minnosuuuu:)) kac kilo dogmustu canim
Cok şükür canim masallah iyi kilo aldirmissin2600 doğdu 2400 e düştük şimdi 3400 olduk şükür.
Emiyor Allahtan sütümde yaradı oğluşa darısı senin başına canım. Eşinde geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gelir tecrübelerimizden yararlanırsın en küçük seninki olacak galiba gurupta abilerinin ablalarının minnakı olcak cimcimeCok şükür canim masallah iyi kilo aldirmissin
Cok sagol kuşum Allahin izniyle babasi 28 inde burda olacak.evet benim cimcime tekne kazintisi gibi bisey olacak,insallah o gunleri gormek nasip olur canim benim :)) ben daha simdiden sizlerden cok tecrube edindim sagolun varolun.gerisi insallah dogum yaptiktan sonraEmiyor Allahtan sütümde yaradı oğluşa darısı senin başına canım. Eşinde geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gelir tecrübelerimizden yararlanırsın en küçük seninki olacak galiba gurupta abilerinin ablalarının minnakı olcak cimcime
Bir hafta ikişer öğün mama ver bir haftayı atlattın mı birşey olmaz inşallah artık saat tutup emzirmeyi de ihmal etme ayrıca sütün gelir.eczane de satılan 10 liralık pompalar da var bir kaç defa onlarla çek sütün daha çabuk gelirKızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.
Herseye okadar çabuk alışıyorsunki kendiliğinde oluveriyo bazı şeyler annelik doğurmak hamilelik hepsi başlı başına birer mucize zatenCok sagol kuşum Allahin izniyle babasi 28 inde burda olacak.evet benim cimcime tekne kazintisi gibi bisey olacak,insallah o gunleri gormek nasip olur canim benim :)) ben daha simdiden sizlerden cok tecrube edindim sagolun varolun.gerisi insallah dogum yaptiktan sonra
Bizde bugun 35+0 olduk teyzesi.o kadar sabirsizimki 10 gune dogar mi acaba,opup koklayabilir miyim acaba diye hayaller kuruyorum.sonra diyorum sacmalama daha bebisinin haftasi küçük diyorum.ama hemende kucagima almak istiyorum.ben herhalde yüzüne bakmaktan kendimi alamam zerre uyku uyumam firsatim olsa bileHerseye okadar çabuk alışıyorsunki kendiliğinde oluveriyo bazı şeyler annelik doğurmak hamilelik hepsi başlı başına birer mucize zaten
Bende öyle düşünüp heyecanlanıyordum hep şimdi doğum sonrası dediklerini yapıyorum çok güzel yaa Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin cimcimeyide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen normalmi istiyorsun canım yoksa sezeryanmı olacaksın?Bizde bugun 35+0 olduk teyzesi.o kadar sabirsizimki 10 gune dogar mi acaba,opup koklayabilir miyim acaba diye hayaller kuruyorum.sonra diyorum sacmalama daha bebisinin haftasi küçük diyorum.ama hemende kucagima almak istiyorum.ben herhalde yüzüne bakmaktan kendimi alamam zerre uyku uyumam firsatim olsa bileAllahim insallah sag salim kucagima alabilirim bebegimi.kakasini koklar dururum
Allah razi olsun kuşum amin insallah ❤❤Bende öyle düşünüp heyecanlanıyordum hep şimdi doğum sonrası dediklerini yapıyorum çok güzel yaa Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin cimcimeyide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen normalmi istiyorsun canım yoksa sezeryanmı olacaksın?
Ya bende öyle yapıyorum ama doyduğu için hıökırıyor ya mantıksız mı acaba dedimEmziriyorum geçiyor hemen canım.
Canım çocuğun çiş ve kaka yapması gerek sarıligi atması için doktorun mama takviyesi yapmani onermedi mi bugün kaçıncı gün?Kızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.
Bende senin gibi yapiyorum iyice emziriyorum gaz sıkıştırınca kaldiriyorum ben kaldirmasamda aglamasindan uyaniyor kucagina aldigi an uykuya geciyorum ben annesiysem oda babasiOlay gaz sancisi ise emzir baktin gazi var uyandir babasini baksin canim. Seninde dinlenmeye ihtiyacin var kaliteli uyku dinlenme hem sut icin hemde senin ona kosturabilmen icin seninde ihtiyacin. Bizimkide 2 gecedir sancidan uyanik duruyor. 15 gunluk oldu. Bakiyorum uyumayacak gazi var babasini durtuyorum arkama bile bakmadan yatagima geciyorum hallediyor o ve oylr yatiyor. Herseyi anneye yuklemek dogru dogru degil onlarinda ellerini tasin altina koyma vakitleri geldi.
bende 0-3ay 3 tane,3 6 ay da 3 tane tamim almistim.eger olursa bende onu giydiririm o zaman.zaten hepsi uzun kollu eylulde havalar serinler diye düşünüyorum
kuzu simdi 0-3 ay alt ust takim 3 tane, extra patikli alt almistim 2 tane.birde 3-6 aylik alt üst takim 3 tane aldim.zaten eylulde havalarin biraz serinleyecegini dusunerekten alttan citcitli zibinlari hep uzun kollu almistim.4 tane 0-3 aylik zibin, 4 tane de 3-6 aylik zibin almistim
peki 0-3 aylik mi almistin hepsini canim,3 -6 aylikta olur mu yenidogana
Ay yerim ben o küçük minnosuuuu:)) kac kilo dogmustu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?