2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burda 0-3 aylık değil canım numarayla. 56 numara almıştım oğlum küçük doğunca 46 ve 50 numara aldım tam oldu onlar

Herkese iyi bayramlar ...
Çoğunuzun miniklerden bahsediyor olması ne güzel kasılmalar sancılar bitti sıra geldi kusmuk ve kakiş konuşmaya maşallah bize nazar deymesinn :)
Evet bugünleri görmek çok güzel. Senin cimcimeler nasıl bakalım canım sen nasılsın zormu ikiz anası olmak ?

Cok şükür canim masallah iyi kilo aldirmissin
Emiyor Allahtan sütümde yaradı oğluşa darısı senin başına canım. Eşinde geliyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gelir tecrübelerimizden yararlanırsın en küçük seninki olacak galiba gurupta abilerinin ablalarının minnakı olcak cimcime

Cok sagol kuşum Allahin izniyle babasi 28 inde burda olacak.evet benim cimcime tekne kazintisi gibi bisey olacak,insallah o gunleri gormek nasip olur canim benim :)) ben daha simdiden sizlerden cok tecrube edindim sagolun varolun.gerisi insallah dogum yaptiktan sonra

Kızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.
Bir hafta ikişer öğün mama ver bir haftayı atlattın mı birşey olmaz inşallah artık saat tutup emzirmeyi de ihmal etme ayrıca sütün gelir.eczane de satılan 10 liralık pompalar da var bir kaç defa onlarla çek sütün daha çabuk gelir

Herseye okadar çabuk alışıyorsunki kendiliğinde oluveriyo bazı şeyler annelik doğurmak hamilelik hepsi başlı başına birer mucize zaten

Herseye okadar çabuk alışıyorsunki kendiliğinde oluveriyo bazı şeyler annelik doğurmak hamilelik hepsi başlı başına birer mucize zaten
Bizde bugun 35+0 olduk teyzesi.o kadar sabirsizimki 10 gune dogar mi acaba,opup koklayabilir miyim acaba diye hayaller kuruyorum.sonra diyorum sacmalama daha bebisinin haftasi küçük diyorum.ama hemende kucagima almak istiyorum.ben herhalde yüzüne bakmaktan kendimi alamam zerre uyku uyumam firsatim olsa bile Allahim insallah sag salim kucagima alabilirim bebegimi.kakasini koklar dururum

Bende öyle düşünüp heyecanlanıyordum hep şimdi doğum sonrası dediklerini yapıyorum çok güzel yaa Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin cimcimeyide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen normalmi istiyorsun canım yoksa sezeryanmı olacaksın?

Allah razi olsun kuşum amin insallah ❤❤
Normal doğumu cok istiyorum kuzum,sezeryandan cok korkuyorum.insallah yavrum normal yoldan gelir sağlıkla

Biz doktordan geldik teyzeleri 13 günlük olduk henüz göbeği düşmedi ama normal birkaç güne düşer dedi.. 2800 doğup hastaneden 2650 ile çıkmıştık çok kuçuk bu nasıl büyüyecek diye uzuluyordum bugün 3200 olmusuz bile

Kızlar iyi bayramlar.Sarılık değerimiz 11 doktor 14 sınır dedi.Sütümde daha gelmedi ne yapıyım ne edeyim bilmiyorum sarılığın ilerlememesi için tavsiye verirmisiniz.
Canım çocuğun çiş ve kaka yapması gerek sarıligi atması için doktorun mama takviyesi yapmani onermedi mi bugün kaçıncı gün?

Bende senin gibi yapiyorum iyice emziriyorum gaz sıkıştırınca kaldiriyorum ben kaldirmasamda aglamasindan uyaniyor kucagina aldigi an uykuya geciyorum ben annesiysem oda babasi

Canım patikli alt çok alma bu kuzular bacakları sallaya sallaya ayakları o patik kısmından çıkartıp kendilerini rahatsız ediyorlar patiksiz al altına çorap giydirirsin . En çok giden şey citcitli body günde 2 tane degistiriyorsun hiç olmazsa evde kurutma makinesi yoksa en az 10 tane almani öneririm ben gündüz kısa kollu body ile tutuyorum hava çok sıcak olduğu için ama gece yatarken uzun kollu uzun bacaklı tulum giydiriyorum 2-3 tane de tulum alsan ilk aşamada yeter bir de bol bol ağız bezi bizimki mama yediği için bolca kirletiyor ağız bezlerini :) büyüklerin işe yaramaz dediği ama hayat kurtaran şeylerden bahsedeyim sana öncelikle muhakkak aventin göğüs kalkanini al ben ilk emzirmeden beri lansinoh sürüp onu taktım ve göğüs yaralarim hemen geçti ki ben sütüm hala az olduğu için hala saat başı emziriyorum düşün

İkincisi alt açma bezi. Benimki kız ama bir kaç kez altını açınca isedi ve kız da olsa tazyikli iseyebiliyor kendisi ve alt açma bezi olmasa koltuğa ya da haliya gelebilirdi :)

Üçüncüsü de bunu aldığım için bana herkes çok güldü ebebekte bebek bezi çöp kutusu var dışarı asla koku sizdirmiyor. Bebisler sadece çiş de yapsa çok kötü kokuyor ki senin lohusa pedlerin de kötü kokacak sürekli çöpe gitmek gerekir ve ben asansorsuz 3. Katta oturuyorum bebekle de çöpe inemem sürekli ev kokardi bunu aldım ve 3-4 günde bir atıyorum çöpü sifir koku kesinlikle tavsiye ederim.

Eğer aklıma gelirse muhakkak yazarım canım

Ay yerim ben o küçük minnosuuuu:)) kac kilo dogmustu canim

Canım ilk doğduğunda eger 54 cm'den kisaysa her türlü büyük gibi olacak kiyafetler yenidogan da olsa . benimki 50 cm 3100 gram doğdu ama içine düşüyordu kiyafetlerin bu hafta düzgün olmaya başladı yani 20 gün sonra falan güzel oturuyor üstlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…