2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aventin gogus kalkanini almistim.gogusle ilgili herşeyi temin ettim.sonradan cocuk dogunca kosturamam birde bunlar icin diye.gogus kalkani,kremi pedi ,emzirme etleti,pompasi hepsi tamam.

0-3 aylik hep patikli alt almistim pisman oldum bak simdi keske degistirebilsem.yinede bi sorarim gidipte.

Tek kullanimlik alt acma pezi 2 paket aldim e bebekten.biri pofuduk biri de ince olandan.oda tamam.

Ama senin bu soyledigin cop kutusu olayi cok mantikli geldi.e bebekten mi aldin onu da modelini bi atar misin kuzu zahmet olmazsa

Ben çocuk sevmeyen hayatında kucağına bebek almamis agucuk bugucuk dememiş bir insandim. Annelik çok başka bir şeymiş. İlk doğduğunda odaya geldiğimde odadakilere "çok mu güzel bana mı öyle geliyor?" demiştim. Ve sanki yıllardır alt değiştiriyor emziriyor çocuk bakıyor gibi bir güç geliyor insana. Sütümun az olma ihtimalini hiç düşünmemiştim. Sütüm çok az benim ve ilk gunler bu beni kahrediyordu bebeğim büyüyünce beni sevmeyecek mi bana baglanamayacak mı diye agliyordum çok şükür süt az da olsa emiyor. Bir de ağladığında kucağına aldığında susuyor ya ışte o zaman sanki hu bir sevgi gösterisi gibi hissediyorsun. Allah en doğru ve en hayırlı zamanda sana da yasatsin kuzum sorunsuz bir şekilde inşallah

Anladim kuzum.o zaman simdilik beklemede kalayim,hele bi dogsun Allahin izniyle,o zaman ihtiyaç olursa yakinda bi bebek magazasi var ordan alirim
Veya son haftada bakarım ultrasondan boyuna ve kilosuna ona gore alirim

Oy kiyamam ben size yaa canim benimduygulandirdin beni.bende boyle olurum eminim ki.amiin kuzum,inan tek istegim bu.Allahin izniyle sag salim kucagima alabilmek.hayirlisiyla bi dogsa hele,gerisi olur olur gider

Canım ben de hep patikli alt almıştım annemler falan patikli al pratik olur demişti ama benim kız bacakları cekerek diz kısmına getiriyor ayaklarını sonra sıkışınca sinir olup ağlıyor

Çöp kutusunun linkini ekliyorum canım muhakkak tavsiye ederim.

https://www.e-bebek.com/korbell-beb...PxEXCLC07iIGSmjybH-XX-Qx64G0zCWxoCI0cQAvD_BwE

Bademcigi sismezde soguk sut gaz yapar canim sen mumkun oldugunca ilik olduguna dikkat et

Anladim kuzum.o zaman simdilik beklemede kalayim,hele bi dogsun Allahin izniyle,o zaman ihtiyaç olursa yakinda bi bebek magazasi var ordan alirim
Veya son haftada bakarım ultrasondan boyuna ve kilosuna ona gore alirim

Canım 35. Haftadan itibaren her hafta 1 cm uzuyor öyle hesaplayabilirsin yaklaşık olarak

Kizlar benim bebegim 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimzde kilosu 3000g di. Bugun 13 gunluk evdeki tartimda 3.1kg cikiyor, ama daha net kilosunu gostermiyor, sizce kilosu normal mi, yoksa az mi almis. Pazartesi kontrole gidicez.
Canim en basta bi kilo vermesi normal 400 gr kadar 15 gune kadar toparliyor iyi tabi evdeki tartida dahi 3.1 cikmasi ben beceripde tartamiyorum bile gizle gorulur bi fark yok mu benim bebis 20 gunluk oldu mesela yeni yeni ele avuca geliyor sen sıkı sekilde besle normale binecektir aglayip huzursuzlugu yoksa doydugunu dusunuyorsan kilosuna takilma

Kizlar gogus yarasini aninda geciren bi oneriniz yok mu aglaya bagira bebek emziriyorum az kaldi emzirmeyi birakicam o derece yani bebekte duzgun tutmuyor olmuyor bir turlu sipa ahzini acmiyir ki ben duzgun yerlestireyim vallahi hasta olucam az kaldi bu memelerin yuzunden

Canim ben buna bayildim resmen hayat kurtarıcı.bana gercekten cok lazim olacak birsey.yanliz yorumlari okuyunca poseti pahali flaan yaziyor.yani posetini ayrı mi satin aliyoruz bunun.ve 74 lira diyo sende mi o fiyata almistin yomsa indirimdeyken mi

Oy kiyamam ben size yaa canim benimduygulandirdin beni.bende boyle olurum eminim ki.amiin kuzum,inan tek istegim bu.Allahin izniyle sag salim kucagima alabilmek.hayirlisiyla bi dogsa hele,gerisi olur olur gider

Kimsenin bundan bahsettiğini görmedim ama ben ilk çocuğunu doğuracak sevdiğim herkese bunu söyleyeceğim dedim kendi kendime ondan sana da söylemek isterim.

İlk gunler tamamen hormonların etkisiyle çocuk yaptığına pişman hissedebilirsin erken mi yaptım bu çocuğu bakabilecek miyim yapmasa mıydım acaba diyebilirsin . ben dedim kendi kendime. Sonra da ben kötü bir anneyim nasıl böyle düşünürüm diye kendimi yedim. Lütfen bunların normal olduğunu ve yalnız olmadığını bil eger böyle düşünürsen:) çocuk dünyanın en güzel ve en zor şeyi. Anın tadını çıkar zaten ilk 10 gün nasıl geçecek anlamayacaksin bile :*

İçinde posetle geliyor ama poseti tabi bitecektir ben henüz içindeki posetin çeyreğine bile gelmedim ama yedek poset aldım.

Ben maalesef 60 tl.ye düşmüştü indirimi kaçırdım bu fiyata aldım canım ama çok sık indirime girmiyor. Yalnız bu ürüne 100 tl bile verirdim açıkçası hayat kurtarıyor

tamam canim cok tesekkur ederim.soylediklerin hep aklimda olacak.bakalim hangi duygularda olacagim :) ben herhalde telastan panikten naparim bilemiyorum :)

ici o derece büyük mu yani.mesela kac tane bez atabiliriz icine

Nasılsın, nasıl başediyorsun? Kızlar nasıllar?
Bende kızlarda çok iyiz şükür
Allah dağına göre kar veriyor şükür ki bir ayımız geçti bile bazen bende kendime hayret ediyorum ama başarıyorum galiba :)) sende durumlar nasıl ?

Evet bugünleri görmek çok güzel. Senin cimcimeler nasıl bakalım canım sen nasılsın zormu ikiz anası olmak ?
Zor ama çok güzel be teyzesi :))

tamam canim cok tesekkur ederim.soylediklerin hep aklimda olacak.bakalim hangi duygularda olacagim :) ben herhalde telastan panikten naparim bilemiyorum :)

ici o derece büyük mu yani.mesela kac tane bez atabiliriz icine
İçine yaklaşık 20 tane bez sigiyor canım

Bugün 2.günüm canim.Doktorum mama verdi 3 saat arayla 25lik mama ver aralardada emzir dedi. baska yapabilecegim biseyler varsa bilmek isterim
Bol bol emzir canım bebeğin uyanık olduğu sürece kucağında olsun memede dursun emmese de kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…