2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ağzını açtırmak için meme ucumu sıkıp süt çıkarıp burnuna yaklaştırıyorum. Süt kokusu alan bebiş hemen ağzını açıyor. Ya da meme ucundaki sütü ağzına, becerebilirsem diline değdir ağzını açacaktır. Aerolayı bebeğin ağzına komple sokmak önemli meme ucu sağlığı açısından. İlle yara için ürün sorarsan özeline yazıyorum oku canım. Yasaklanır mıyım buraya krem adı yazsam bilemiyorum. Yasak yoksa ilan edeyim :)

İlan et bitanem

Nesrinay86 sen de maaşallah ilk bebeğin ama çok becerikli çıktın bilmediğin yok :)) takdir ediyorum seni sevgiler...

Canım geçmiş olsun doğru sezeryan hep daha zor diye düşünmüşümdür ama bende iz olayını hiç takma. Ben normal Doğum yaptım hemşirelere karnımı gösterinde kOcaman tek bir yarık var karnımda sanki ameliyat izi gibi . Sezeryan olsam bu kadar bariz olmaz . Ameliyat izimi diye soruyor doktoru hemşiresi ... o yüzden bunlar gelip geçici .
Benim de ilk bebeğim hep kustu 7. Aya kadar nerdeyse mama önlükleri tavsiye ederim . Ayrıca çok soğuk şeyler yeyip içmiceksin ayaklarını da sıcak tut cidden büyükler de bişeyler biliyorlar :)

Kuzuumm. Duygylandırdın beni. Kaka koklamana gerek kalmayacaktır canım, bir süre sonra artık o koku burnunda dolanacaksın ))))

Nesrinay86 sen de maaşallah ilk bebeğin ama çok becerikli çıktın bilmediğin yok :)) takdir ediyorum seni sevgiler...
Kız ne ilk bebeğim ev çocuk kaynıyor
Pardon tam olarak kaynamıyor çünkü biri babannede, biri anneannede. Ama iki haft sonra gerçekten kaynayacak ))) okullar açılıyor gelecek canavarlarım.
Benden de sevgiler öpücükler

Ah canim cok sagol bebek dogru almiyor agzina bayram tatilinede geldik netten bisey alamiyorum lansinohla garmastandan baska bisey yok buradaki eczanelerde

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Göğüs yarası için kesim çözüm lazım lütfen yardım edin.

Amanınnn baltayı taşa vurdum desene :)) maaşallah sana genç ve tecrübeli anne

Neler yazdık bitanem sonuçta firmamızın reklamını yapmıyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nerde indirm var, nerden neti kaça aldık okursan topluca internet girişimiz yasaklanmalı )))))
Ne biliyim sanki ön sayfalarda birinin bu tür bir tavsiye yüzünden yasaklandığını okudum da öyle hatırlıyorum

Sut nirmalde etki eder ama coook riskli anne sutu cok cabuk bakteri uretiyor kas yapayim derken goz cikartabiliriz o yüzden denememek en guzeli. Benim oglaninda sol gozu capaklaniyor bayram nedeniyle bizde beklemedeyiz yeni demlenmis cay ile ilininca temiz pamukla silmek guvenilir ama cay taze olacak. Fakat bizde etki etmedi. Damlasi var hemen toparliyor kizimdada olmustu ama adini hatırlayamadım mecburen pazartesiyi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…