2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sakın bu yüzden bırakmayı düşünme. Ben ki kızımı yatağın ortasında oturarak emziriyordum ağrıdan bayılırsam çocuk yere düşmesin en azından yatağa düşsün diye. 3 ay hem de. Kustuğunda ilk defa kanlı geldiğini görünce mide kanaması geçirdiğini düşünerek çıldırmıştım. Ama geçiyor, bir gün baktım ağrı kayboldu aniden. Bunda kalkan ve lansinoh yardım etti bu sefer. Sabır ve önerileri deneye deneye geçecektir bitanem.

Kizlar benim bebegim 3120g dogdu, 6 gun kontrole gittigimzde kilosu 3000g di. Bugun 13 gunluk evdeki tartimda 3.1kg cikiyor, ama daha net kilosunu gostermiyor, sizce kilosu normal mi, yoksa az mi almis. Pazartesi kontrole gidicez.
gayet guzel almis. Muhtemelen kilo kaybi cok olmus 6. Gun toparlanma surecinde tartilmistir. Evdeki tartilara ben guvenmiyorum kizimda hep eksik cikiyordu o yüzden oglumda hic denemedim. Suan gramlarla isimiz ve o kadar hassas degiller.

Çok sevindim canım. Başedebilmen harika. Benim oğluş iyi, şükür canım sıkıntı yok. Yara yerin iyileştimi? Size öpücükler

Canim Ben bebek tutamadigi icin gogus ucum yok gogus kalkani ile emziriyorum en basindan beri hic acima hissi bile olmadi sukur... Gecici sure kalkan kullan bence bide bol bol hava ile temas ettir..

Kuzuumm. Duygylandırdın beni. Kaka koklamana gerek kalmayacaktır canım, bir süre sonra artık o koku burnunda dolanacaksın ))))
ay canim benim yaa guldurdun beni gece gece Allahta seni guldursun dogru dedin oyle olacaktir muhtemelen,iste ne bilim insan görmeden bi hevesleniyor kakasina bile

Ay canim ya nasil.guzel tercume etmissin hislerimi bende agridan bebegi atarim korkusu yasiyorum deliricem.az kaldi kendimi cok sıkiuorum sutum kesilecek az kaldi

Minik kuzular canım seninle aynı durumdayım,durumdaydım.internetten araştıra araştıra sağolsun doktorun birinin bir tavsiyesi üzerine bebişin çenesini bastırarak iki kişi bir hafta uğraşıp ağzına ucunu soktuk yine emmesi için bütün emzirme süresince çenesine bastırdık.biraz biraz öğrendi simdi(Bu arada biz de 26 günlük olduk bugün)ama hala Tam düzgün ememiyor.sabirla uğraşıyorum biraz daha güçlenince kendi kendine başaracak diye.hatta tam edemediğini düşündüğümde emme işimiz bitince arkasından mama takviye ediyoruz.guclensin diye.bu arada acemi enne de değilim he,üçüncü bu arkadaş ama sanki ilki gibi acemi çekiyorum hala.benim ilk kızım da aynı böyle yapmıştı acemilikten acıya dayanamadigim icin emzirmemiştim 6 ay zor emdi,bir yandanda mama takviyesi yaptık.kucuk kızımda da acim oldu ama o emmeyi başardığı için çabuk toparlamıştık mamaya gerek kalmamıştı.suan hala sol göğsün biraz açıyor ama geçmek üzere.demem o ki çığlık atarak geçirdim ilk15 günü,istemiyorum emmesin artık dediğim noktadaydım çenesini bastırama işini keşfettiğimizde.bu şekilde birkaç gün yine canım çok acıyacak ama o normal emdikçe geçmeye başlayacak.umarim başarırsınız.gercekten çok çok zor.boyle bir acı yok.allah yardım etsin.biraz uzun oldu kusura bakma.

Ah canim cok sagol onerin icin ama nasil cenesine bastiricam daha detayli anlatsan benimde ilk bebegim degil ikinci ilkinde de mama takviyeli gidelim dedik oglum beni birakti mama daha albenili geldi simdi bagura cagira emzirip mama veriyorum bende ki uzun sure tok durup memelerim duzelsin biraz diye sutum de tam yeterli degil galiba emdigi halde nasil istahla mamayida iciyor su gogus agrisi olmasa mama verir miyim hic. Bende bugun en doruk noktada dusunmedim degil yani mamayi dayayip da emzirmeyi birakmayi ama cok kucuk icim el vermiyor bide en sevdigim duygu bebek emzirmek ne yapicami sastim ilgine cok tesekkur ederim

Hic deme yoksa ne duyduysam hepsini alacaktim yani silikon gogus ucuyla emzireyim dedim ama onunla bile canim yaniyor bel agrisindan olucem kendimi cok sıkiyorum cunku
Ama annenin rahat bir pozisyonda oturup kendini rahat hissetmesi de önemli. Ben inanıyorum öyle şeylere

Allah razi olsun kuşum amin insallah ❤❤
Normal doğumu cok istiyorum kuzum,sezeryandan cok korkuyorum.insallah yavrum normal yoldan gelir sağlıkla
Bende normal doğumu çok istiyordum ama kısmet olmadı ama sezeryanda korkulacak bişi deilmiş hayırlısı. Allah gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…