2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizim bugün 5.gün oluyo 3.gün göbeği düştü..benim sorunum dikislerim çok aciyolar üstüne oturamiyorum bebeği emzirmek felaket acitiyo zaten göğüslerimde yara oldu kalkansiz elbise üstüne çekemiyorum yapışıyor direk ilk kizimda da cektim simdi de oldu lansinoh sürüyorm fayda yok..ayva çekirdeği koydum bakalim inşallah o fayda eder

Kizlar benim oglan kabiz sutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
Canım popo deliğine kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ittir biraz. 2-3 kere tekrarla benim kızım da yapmıyordu o işlemden sonra yaptı. Ama katı kıvamlı değildi kakası kabız gibi değildi.

Aynen okadar çabuk kirleniyor ki. Ben yetiştiremiyorum 6 takım almıştım yeni doğan, bugün 4 günlüğüz hepsi yıkandı tekrar giyiyor. Annemle babam bugün çarşıya çıktı yeni şeyler almak için. CocoChanelmademoiselle 3 er tane daha al canım mutlaka.

Benim kizin var agzinda pamukcuk kaynamiş su ve gazli bezle gúnde birkac kere siliyorum

Kizlar benim oglan kabiz sutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
Canım ben bir dilim elmayı rendeliyordum iki çay kaşığı elma suyu veriyordum kakasını yaptırıyordu. İlk dört ayı öyle ve kremlı pamuk çöpleriyle atlatmıştık

Canım bizde kaçgün kabızlık çektik zeytinyağı iyi gelir mamasını değişebilirsin bende golden gold kullanıyordm güzelde kilo alıyordu ama kabız olunca hippye geçtik ayaklarınıda zeytinyağ ile masaj yap bide mama verirken iyice çalkala çok ılık suyla yapma bide mama çözülmeyincede kabız oluyorlar

İlk 15 gün 0-3 sonra 0-3 ve 3-6 birlikte kullanmaya başladım mevsime göre uzun alabilrsin sen tabi benim ızunlar antalyaya gelince kaldı yaşadığın yere göre düşün. Askılı en fazla kısa kollu bady giyiyor sadece altlarda kaldı bide çorap giyiyor çorap çok lazım oluyor bez değişirken vs hep kirleniyor.

Bizim olmadı ama olursa diye derin dondurucuya karadut atmıştı annem işe yarıyormuş
@Minik kuzular cnm sen mi almstin ana kucağı internetten ve hangi sayfaydi.... Almadigima çok pişman oldm bugun annenanmkere gttim ama taksiyle zor oldu..
Araba için alacaksan isofix uyumlu olan al tavsiyem.

Emiyor ama doymuyor çok asabileşiyor resmen söyleniyor ya :) sarılıgın geçtiğini bilsem hemen keserim ama ödüm kopuyor yine sarılık olacak diye
Aç olduğunu hissediyorsan ver zaten sarılık olmasada cnm

Canim sut ve mamahla ayni anda beslenen bebeklerdr 7 gun nornal senin kC gun oldu

Ben 2 farklı zamanda zeytinyagi verdim cok fazla agriai6 oldu dikklat et dr onermisti bana ama atlasa iyo gelmiiyor demekki

canlar,ben hic yenidogan almamistim.sadece 0-3 aylik takim almıştım 3 tane.bu kadar kirleniyorsa o zmaan,3 takim yenidogan,3 takim da 0-3 ay alayim bari.toplamda 6 takim 0-3 ay olacak.elim kolum baglanmasin yarin gideyim de bebek magazasina alayim bari hemen.cok sagolun.yeter dimi 3 takim yenidogan.sonra 0- 3 ayliga falan gecerim.alttan citcitli zibinlar cok ise yariyor diymi.onlardan da 4 tane var 0-3 ay. 3 tane de yenidogan alirim.bana yenidogan alma alma diyip durmuslardi.ozellikle bebek magazasindaki kiz düşünün yani.hemen küçülüyor falan diyip duruyordu.acaba elinde yoktu da oylemi dedi anlamadim.o yuzden hep 0-3 aylik almistim bende

Bende 3 çift çorap aldim,yarin bi 3 cift daha alayim bari canim

İçine yaklaşık 20 tane bez sigiyor canım
Indirime girince veya indirim kuponu gelirse mutlaka alacağım canim.cok sagol tavsiye ettigin icin.benim gercekten cok isime yarayacak bi ürün bu.ustelik oyle cop kovasi gibi de degil görüntüsü.gayet evin içinde biyerde dursa siritmaz.

Ben üç aylık hamileyken hevesle yenidoğan 50 cm alttan çıtçıtlı kolsuz ve ip askılı düz beyaz bodylerden almıştım atlet niyetine giydiriyorum esnek türden olduğundan sanırım hala oluyor, iki aylık oldu bebeğim 0-3 alsam mı dedim bir ay daha geçsin belki 3-6 alırım diyorum, kısaca bana da yenidoğan hiç alma hemen büyüyorlar diyorlardı ama bunlar hala oluyor bebepim 50 cm doğdu ve kilosu iyşydı hastane çıkışları 0-3 aylıktı bir aydan itibaren tam olmaya başladılar yakalar açık gelmemeye başladı bir de bazı markaların kalıpları büyük oluyor.

Ay suan varya sinir oldum o bebek magazasindakilere.yahu nolurdu bi kac tane yenidogan alsaydim,hemen yarin gidip alacagim ama yenidogan

Aynen ben tuvaletteki çöp kovasini kaldırıp yerine bunu koydum canım. Şimdiden güle güle kullan :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…