- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.121
Doktor karbonatla sil dedi banaKızlar birde bebekleriniz ağzı pamukçuk olan varmı iki hafta önce kadar vardı ilaç almıştım ama şimdi ilaçı bulamıyorum sanırım annem çöpe attı karbonatla falan silin diyen oldu aileden ama ben yapmadım
Yarin banyo yapacak tum vucudi yagliyoruz bakalim ise yarayacakmiBenimki de kabız değil ama yapamıyor ve çok sıkıntı veriyor..Karnına zeytinyağı ile masaj yaptım poposuna yağ sürdüm kulak çöpü ile içine değil tabi...karnını yaglamak iyi geliyor sanırım
Canım popo deliğine kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp ittir biraz. 2-3 kere tekrarla benim kızım da yapmıyordu o işlemden sonra yaptı. Ama katı kıvamlı değildi kakası kabız gibi değildi.Kizlar benim oglan kabizsutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
Aynen okadar çabuk kirleniyor ki. Ben yetiştiremiyorum 6 takım almıştım yeni doğan, bugün 4 günlüğüz hepsi yıkandı tekrar giyiyor. Annemle babam bugün çarşıya çıktı yeni şeyler almak için.Canim yenidogan yaklaşık 15 20 gun tam yenidogan kiyafetleri giyiyor. Dogum kilosu uzerine 1 kilo koydugu zaman 0-3 aylik kiyafetler oluyor. Yenidoganlar 50 cm, 0 3 ay olanlar 56 cm. Oyle hemen 3 6 aya gecmezsin. Ayrica senin aldiklarini hepsini 1 gunde bile kirletebilir. Banyo yaptırdın ustundekileri cikardin diyelim, yeni kiyafeti giydirirken hooop cis attiriverir bi kiyafet daha gider. Baska bir tane giydirirsin tam temize cikti derken kiyafetine kusar. Zaten 3 tanecik almissin hepsi de kirlendi napacan?
O yuzden en az 3 tane daha yenidogan ve 3 tane daha 0 3 ay alman lazim
Benim kizin var agzinda pamukcuk kaynamiş su ve gazli bezle gúnde birkac kere siliyorumKızlar birde bebekleriniz ağzı pamukçuk olan varmı iki hafta önce kadar vardı ilaç almıştım ama şimdi ilaçı bulamıyorum sanırım annem çöpe attı karbonatla falan silin diyen oldu aileden ama ben yapmadım
Sağol canım bende yarın deneyimDoktor karbonatla sil dedi bana
Canım ben bir dilim elmayı rendeliyordum iki çay kaşığı elma suyu veriyordum kakasını yaptırıyordu. İlk dört ayı öyle ve kremlı pamuk çöpleriyle atlatmıştıkKizlar benim oglan kabizsutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
Canım bizde kaçgün kabızlık çektik zeytinyağı iyi gelir mamasını değişebilirsin bende golden gold kullanıyordm güzelde kilo alıyordu ama kabız olunca hippye geçtik ayaklarınıda zeytinyağ ile masaj yap bide mama verirken iyice çalkala çok ılık suyla yapma bide mama çözülmeyincede kabız oluyorlarKizlar benim oglan kabizsutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
İlk 15 gün 0-3 sonra 0-3 ve 3-6 birlikte kullanmaya başladım mevsime göre uzun alabilrsin sen tabi benim ızunlar antalyaya gelince kaldı yaşadığın yere göre düşün. Askılı en fazla kısa kollu bady giyiyor sadece altlarda kaldı bide çorap giyiyor çorap çok lazım oluyor bez değişirken vs hep kirleniyor.bende 0-3ay 3 tane,3 6 ay da 3 tane tamim almistim.eger olursa bende onu giydiririm o zaman.zaten hepsi uzun kollu eylulde havalar serinler diye düşünüyorum
kuzu simdi 0-3 ay alt ust takim 3 tane, extra patikli alt almistim 2 tane.birde 3-6 aylik alt üst takim 3 tane aldim.zaten eylulde havalarin biraz serinleyecegini dusunerekten alttan citcitli zibinlari hep uzun kollu almistim.4 tane 0-3 aylik zibin, 4 tane de 3-6 aylik zibin almistim
peki 0-3 aylik mi almistin hepsini canim,3 -6 aylikta olur mu yenidogana
Bizim olmadı ama olursa diye derin dondurucuya karadut atmıştı annem işe yarıyormuşKızlar birde bebekleriniz ağzı pamukçuk olan varmı iki hafta önce kadar vardı ilaç almıştım ama şimdi ilaçı bulamıyorum sanırım annem çöpe attı karbonatla falan silin diyen oldu aileden ama ben yapmadım
Araba için alacaksan isofix uyumlu olan al tavsiyem.@Minik kuzular cnm sen mi almstin ana kucağı internetten ve hangi sayfaydi.... Almadigima çok pişman oldm bugun annenanmkere gttim ama taksiyle zor oldu..
Aç olduğunu hissediyorsan ver zaten sarılık olmasada cnmEmiyor ama doymuyor çok asabileşiyor resmen söyleniyor ya :) sarılıgın geçtiğini bilsem hemen keserim ama ödüm kopuyor yine sarılık olacak diye
Canim sut ve mamahla ayni anda beslenen bebeklerdr 7 gun nornal senin kC gun olduKizlar benim oglan kabizsutum yeterlindegil evolvia mama kullaniyorum extra mamasina zeytinyagi koydum yine kabiz napicam bilmiyorum
Amin canim Allah razi olsunBende normal doğumu çok istiyordum ama kısmet olmadı ama sezeryanda korkulacak bişi deilmiş hayırlısı. Allah gönlüne göre verir inşallah
Canim yenidogan yaklaşık 15 20 gun tam yenidogan kiyafetleri giyiyor. Dogum kilosu uzerine 1 kilo koydugu zaman 0-3 aylik kiyafetler oluyor. Yenidoganlar 50 cm, 0 3 ay olanlar 56 cm. Oyle hemen 3 6 aya gecmezsin. Ayrica senin aldiklarini hepsini 1 gunde bile kirletebilir. Banyo yaptırdın ustundekileri cikardin diyelim, yeni kiyafeti giydirirken hooop cis attiriverir bi kiyafet daha gider. Baska bir tane giydirirsin tam temize cikti derken kiyafetine kusar. Zaten 3 tanecik almissin hepsi de kirlendi napacan?
O yuzden en az 3 tane daha yenidogan ve 3 tane daha 0 3 ay alman lazim
canlar,ben hic yenidogan almamistim.sadece 0-3 aylik takim almıştım 3 tane.bu kadar kirleniyorsa o zmaan,3 takim yenidogan,3 takim da 0-3 ay alayim bari.toplamda 6 takim 0-3 ay olacak.elim kolum baglanmasin yarin gideyim de bebek magazasina alayim bari hemen.cok sagolun.yeter dimi 3 takim yenidogan.sonra 0- 3 ayliga falan gecerim.alttan citcitli zibinlar cok ise yariyor diymi.onlardan da 4 tane var 0-3 ay. 3 tane de yenidogan alirim.bana yenidogan alma alma diyip durmuslardi.ozellikle bebek magazasindaki kiz düşünün yani.hemen küçülüyor falan diyip duruyordu.acaba elinde yoktu da oylemi dedi anlamadim.o yuzden hep 0-3 aylik almistim bendeAynen okadar çabuk kirleniyor ki. Ben yetiştiremiyorum 6 takım almıştım yeni doğan, bugün 4 günlüğüz hepsi yıkandı tekrar giyiyor. Annemle babam bugün çarşıya çıktı yeni şeyler almak için.CocoChanelmademoiselle 3 er tane daha al canım mutlaka.
Bende 3 çift çorap aldim,yarin bi 3 cift daha alayim bari canimİlk 15 gün 0-3 sonra 0-3 ve 3-6 birlikte kullanmaya başladım mevsime göre uzun alabilrsin sen tabi benim ızunlar antalyaya gelince kaldı yaşadığın yere göre düşün. Askılı en fazla kısa kollu bady giyiyor sadece altlarda kaldı bide çorap giyiyor çorap çok lazım oluyor bez değişirken vs hep kirleniyor.
Bizim olmadı ama olursa diye derin dondurucuya karadut atmıştı annem işe yarıyormuş
Araba için alacaksan isofix uyumlu olan al tavsiyem.
Aç olduğunu hissediyorsan ver zaten sarılık olmasada cnm
Indirime girince veya indirim kuponu gelirse mutlaka alacağım canim.cok sagol tavsiye ettigin icin.benim gercekten cok isime yarayacak bi ürün bu.ustelik oyle cop kovasi gibi de degil görüntüsü.gayet evin içinde biyerde dursa siritmaz.İçine yaklaşık 20 tane bez sigiyor canım
Ben üç aylık hamileyken hevesle yenidoğan 50 cm alttan çıtçıtlı kolsuz ve ip askılı düz beyaz bodylerden almıştım atlet niyetine giydiriyorum esnek türden olduğundan sanırım hala oluyor, iki aylık oldu bebeğim 0-3 alsam mı dedim bir ay daha geçsin belki 3-6 alırım diyorum, kısaca bana da yenidoğan hiç alma hemen büyüyorlar diyorlardı ama bunlar hala oluyor bebepim 50 cm doğdu ve kilosu iyşydı hastane çıkışları 0-3 aylıktı bir aydan itibaren tam olmaya başladılar yakalar açık gelmemeye başladı bir de bazı markaların kalıpları büyük oluyor.canlar,ben hic yenidogan almamistim.sadece 0-3 aylik takim almıştım 3 tane.bu kadar kirleniyorsa o zmaan,3 takim yenidogan,3 takim da 0-3 ay alayim bari.toplamda 6 takim 0-3 ay olacak.elim kolum baglanmasin yarin gideyim de bebek magazasina alayim bari hemen.cok sagolun.yeter dimi 3 takim yenidogan.sonra 0- 3 ayliga falan gecerim.alttan citcitli zibinlar cok ise yariyor diymi.onlardan da 4 tane var 0-3 ay. 3 tane de yenidogan alirim.bana yenidogan alma alma diyip durmuslardi.ozellikle bebek magazasindaki kiz düşünün yani.hemen küçülüyor falan diyip duruyordu.acaba elinde yoktu da oylemi dedi anlamadim.o yuzden hep 0-3 aylik almistim bende
Ay suan varya sinir oldum o bebek magazasindakilere.yahu nolurdu bi kac tane yenidogan alsaydim,hemen yarin gidip alacagim ama yenidoganBen üç aylık hamileyken hevesle yenidoğan 50 cm alttan çıtçıtlı kolsuz ve ip askılı düz beyaz bodylerden almıştım atlet niyetine giydiriyorum esnek türden olduğundan sanırım hala oluyor, iki aylık oldu bebeğim 0-3 alsam mı dedim bir ay daha geçsin belki 3-6 alırım diyorum, kısaca bana da yenidoğan hiç alma hemen büyüyorlar diyorlardı ama bunlar hala oluyor bebepim 50 cm doğdu ve kilosu iyşydı hastane çıkışları 0-3 aylıktı bir aydan itibaren tam olmaya başladılar yakalar açık gelmemeye başladı bir de bazı markaların kalıpları büyük oluyor.
Yok kuzum hastane kendisi hazirlayip cam damlalik içinde verdi banaYeşil bir kutusu vardı di mi?
Indirime girince veya indirim kuponu gelirse mutlaka alacağım canim.cok sagol tavsiye ettigin icin.benim gercekten cok isime yarayacak bi ürün bu.ustelik oyle cop kovasi gibi de degil görüntüsü.gayet evin içinde biyerde dursa siritmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?