2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZlar terliydim balkonda oturuyordum şimdide boğazlarım ağrıyor, daha fazla ilerlemeden önerebilceğiniz nir şeyler var mı?

Bazen benimki uyanmıyor çökmelerin uyuyor altinida açsam yok saatimiz geçiyor oyle oluncada bende stres yapıyorum ac kaldı diye
Bende alarm kuruyorum gece de 2 saatte bir kalkıyorum canım, uzun sürüyor bizim emzirme işi, uyuyor sürekli memede bende ağzında sıkarak içirmeye çalışıyorum. Hiçbir şekilde kurala uyamıyoruz yani
Bizimki de ayni ağzını açmıyor Acsada uyukluyor ağzında duruyor uyuyup uyaniyor emmeye başlasada
Sarılığı geçtiğinden beri saat kurmuyorum canım. Kendisi uyanıyor zaten acıktığında
Bizim de 10 gün oldu herhalde bu saatten sonra sarılık olma riskimiz azalmıştır fakat bu doktorların 2 saat diye direttiği kasıt ne ? Bebek uyuyorsa keyfi yerindeyse uyandırmak cok eziyet geliyor
Bide uyanmıyor bende 2-3 gecedir yorgunluktan saati kapatmışım geri uyumuşum farkında değilim bu gece de ayni şekilde hiç hatırlamıyorum alarmı çalmış
4 saat uyumuşum nasıl kızıyorum Suan kendime

KIZlar terliydim balkonda oturuyordum şimdide boğazlarım ağrıyor, daha fazla ilerlemeden önerebilceğiniz nir şeyler var mı?
Sirkeli suyla gargara mikrobu oldurur, birde ılık ballı limonlu su iç canim bende bunlar ise yâriyor
Birde keci boynuzu pekmezi varsa şurup niyetine çiğnemeden yut Boğaz’a cok iyi geliyor geçmiş olsun ilerlemez insallah

basbelasiyim benim ilk kızımda ilk 6 ay anne sütü almasına ragmen hep kabızdı

9 gün kaka yapmama rekoru var, nette okumştm anne sütü alan bebekelrde 10 güne kadar normalmiş ( niye nete güvenıyosam )sonra doktora sorduk bebek huZursuz olmasa bile 5. Gün rahatltmak lazımmıs sadece anne sütü bile alsa

Sonra fitili koydgugmz gibi kendi kendine kaka yaptgı zaman eşime msj atıyodum deli gibi sevınıyoduk

Denicem.bunu canim acidan degilde yaramaz acmiyor agzini kiyip da nasil yaparim bilmiyorum

Canım garmastan diye bir krem vermişti bana doktorum. Yıkamadan emzirilmiyor ama yaralar artınca onu sürmüştüm ben
Canim o kremi ilk bebgimde kullandim temizlemek iskence gibiydi simdi goguslerim daha cok yara lansinoh suruyorum ve geceden beri acikta memelerim iyi gelir gibi oldu saka gibi memeler disarda geziyorum.artik

En az ilk 15 gun yenidogan giyecek canim, hic almadiysan 3 tane al en azindan. Hastane cikisi almadiysan teki hastane cikisi olur zaten. Citcitli badi atlet niyetine kullanacak. En az 6 tane olsun derim. Hepsini uzun kol aldiysan, en az 3 tane de yarim kol al. Eylul soguk olur diyorsun ama sen guneydogu idin, bu taraflara güz hemen gelmiyor. Iki uzun kollu sicak olursa diye 3 tane yarim kol kenarda dursun. Battaniye kac tane aldin, en az 3 tane de battaniye olmali

Sağol canım hemen uygulayayım. Bebeğe geçmesinde gerisi önemli değil.

Canim sut ve mamahla ayni anda beslenen bebeklerdr 7 gun nornal senin kC gun oldu

Ben 2 farklı zamanda zeytinyagi verdim cok fazla agriai6 oldu dikklat et dr onermisti bana ama atlasa iyo gelmiiyor demekki
Ben dogdugundan beri once meme sonra mama takviyesi yapiyorum bugun 16 gunluk olduk

Ayy kiyamam ya bende oyleyim anim kaka yolu bekliyorum dun hic yapmadi onceki gun bizim zorlamamizla yapti acaba doymuyormu diyorum

Sağol canım hemen uygulayayım. Bebeğe geçmesinde gerisi önemli değil.
Bende saf gibi gittim soğuk su içtim hemen bademciklerim ağrıdı zor konuştum hatta. Hemen boğazımı pamuklu yemeniyle sardım gece ve öylece yattm çok terledigim için hemen ısındı şu an nerdeyse yok gibi. Dikkat etmemiz lazım lohusayız her şeye açığız şu an

Aynen öyle bağısıklık sistemimiz çok zayıf. Hastalıklara çok açıgız.

5. Kutumuzu dun aldik canim memeleride actim hava.aliyorlar azicik bi oyilesme var gibi insallah duzelecek
Ben her gece atlas yatinca sürüyorum memeler fora yatıyorum uyaninca memenin birini silip emziriyorum
Lansinohu gecen gun denedim arkadasim.silmeden emzir daha iyi olacak bak dedi gercektende iyi geldi ama carsaflar hep krem oldu Maalesef
Kalkan almaya karae verdim sonunda chiconun aventten ucuz kalkani insallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…