2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler bi yardım !! Kızım gazını çıkarabiliyor kabız değil ama kaka yapamıyor ve aglamaktan bi hal oluyor ( bir bebek kabız olmadığı halde kakasini neden yapamaz ( zeytinyağı falan yaptım ama ne çare sadece anne sütü alıyor yapmazsa normal deniyor ama çocuk sıkıntılı sadece memede duruyor kuzum..9 günlük tatilde bitmek bilmedi

Canim bebekler beynini tam olarak kullanamazmis midesinin cikisini tutup poposunu serbest birakmasi gerekiyormus normalde beynin ama bazi bebekler bunu yapamiyormus bu sebepten yapamazlarmis cocuk cerrahi soylemisti bunu bize kabiz olmadigi halde oglumda yapamiyordu

Ne yaptın peki ne yapmalıyım

Ne yalan söyleyim sarılığı olduğu halde kaç kere ben de alarmı duymadan uyumuşum. Geçti gitti , sen de üzme kendini

Benim oglum mamada kullaniyordu krem surup vs verdi seninki sadece anne sutu aliyormus canin 10 gunde yapmasa olur diyorlar zeytinyagli pamuklu cubukla bi uyar istersen insallah ise yarar
Yapıyorum canım ya popoya zeytinyağı sürüyorum karnını yaglıyorum..masaj yapiyorum..Bende oturup ağlıyorum artık

Benim oglum mamada kullaniyordu krem surup vs verdi seninki sadece anne sutu aliyormus canin 10 gunde yapmasa olur diyorlar zeytinyagli pamuklu cubukla bi uyar istersen insallah ise yarar
Aslinda daha dün akşam yaptı biliyor musun çok zaman geçmedi yani..ama demekki sıkıntı veriyor

Doktora gittigimizde 13 gunluktu 2610 du hastaneden cikarken 2390 di bence iyi toparladik diye bakarken doktor akisa bakmiyor gunluk bakiyor ve normal cocuk gibi bakiyor benim cocugum zaten 2490 dogdu
Takilmamani tavsiye ederim sen annesisin durumu en iyi sen analiz edersin. Dr lar arasinda bile bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor farklı ayni sekilde devam et sen.

Bebegin iyice uyanmasini saglamalisin. Ben islak pabukla yuzunu yuzun siliyorum bunun icin. Birde kucakta emmiyordu acmiyordu agzini ben yatarak emzirdim ve duzgun tutmaya emmeye basladi denemediysen bunu deneyebilirsin. Gogus Yaralari ve acisi icinde tahinin uzerindeki yag bende etkili olmustu kizimda. Her emzirme sonrasi her iki gogus ucuna suruyordum ve kalkan takiyordum. Emzirirken siliyordum. Oglanda yara aci olmadi sukur. Ama kizda ben en cok onun faydasini gordum. 3-4 gune gune toparlandim. Ama suda var bebegin dogru meme kavramayi ogrenmedigi surece hicbirsey fayda etmez cunku surekli basa doneceksin once emzirme pozisyonunu dogru alabilmeniz lazim.

severussnape

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…