2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 2.günüm canim.Doktorum mama verdi 3 saat arayla 25lik mama ver aralardada emzir dedi. baska yapabilecegim biseyler varsa bilmek isterim
Yaklasik 200cc mama bebegin ortalama 4-5 ogun beslenmesine denk gelir bu gunlerde ve cok geldi bana sutunu nasil cogaltacaksin sarilik degeri 11 cok yuksek degil eger artmiyorsa 17 sinir ve tedaviye baslaniyor 13-14 ile taburcu ediliyor bebekler. Oncelikle mama yerine gogsunu pompayla sagip takviye vermeyi denedin mi sutun se durumda?

Canim o kremi ilk bebgimde kullandim temizlemek iskence gibiydi simdi goguslerim daha cok yara lansinoh suruyorum ve geceden beri acikta memelerim iyi gelir gibi oldu saka gibi memeler disarda geziyorum.artik
Daha az önce dedim ki bayram dönüşü eve gidip en çok hayal ettiğim şey memeler açıkta gezmek Göğüs kalkanı olmadan bir şeyler giyebileceğim günü iple çekiyorum

Sütü konusunda sıkıntı çekenlere “tomrisin emzirme notlarını”okumasını tavsiye ederim. Özetle kendinize ve bebeğinize üç gün vereceksiniz, yiyecek, içecek, emzirecek, bebeğinizle uyuyacaksınız. Hangi memeden kaç dk emzirdiğinizi saymadan bebek kıpırdandıkça bi sağ bi sol emzireceksiniz. Sonra sütünüzün arttığını göreceksiniz.
Bebeği meme tutmayanlara da tavsiyeler var.

Canim bebislerde 3 saatten fazla ac kaldiklarinda kan şekerleri düşüyormuş oda cesitli hastaliklara neden oluyormuş doktor òyle demisti bana bizim kiz 3 haftalik olana kadar ben hep 2 saatte bir emzirdim sonra doktor aerik saat tutma nezaman isterse aglarsa ozaman ver desi 2 gún denedim benim kiz gece 1de bir emip 5 kadar uyuyodu bende ac kaliyo diye eski dúzene dòndúm nekadar dùzenli emzirirsen sûtgn okadar çok oluyo

Sakın pes etme . Kanlı falan filan ver sonunda olacak İnan bana. Plastik göğüs uçları rahatlatıyor en azından denedin mi bilmiyorum? Sen çenesinden hafifçe aşağı çek memeyi tutmadan . Lansinoh kullanıyorum ben bide en geç 2 saate emziriyorum ki okadar sürmüyor . Ne kadar fazla emzirirsen okadar iyi

Emzirme seansları çok zorlu, göğüs yaraları mahvedici herşeyi denedim ama arkadaşlar yazmışlar sanırım hala meme ucu çok çıkmadığından ve göğüs Kalkanıyla sadece ucunu tutarak emdiğinden bu yaralar oluyo inşallah en kısa zamanda doğru tutmaya başlarlar

Bide kızlar biz bayramdan önceki Çarşamba günü çıktık hastaneden, sonra da bayram tatili girdi sağlık ocağına gidemedik, pazartesi gittiğimizde 14 günlük olucak bu topuk kanı için çokmu geç kalmış olucaz hep aklımda bu var

Hastanede almadılarmı topuk kanını

Bebek tutmuyor silikon gogus ucunu canim ya lansinoh 5. Paketteyiz inan ki esimde pes edecek artik dun aldirdim sonuncusu bugun bitti neredeyse cok kotu oldular cunku cok surdum bende

Taburcu olmadan hastane ile konuştum ben, geç olursa hastanede kan aldıralım diye geç olmaz, bir aya kadar oluyor dediler.
Biz de pazartesi vericez inşallah

Bende 3 çift çorap aldim,yarin bi 3 cift daha alayim bari canim
Canım ebebekten bir şeyler alacaksan kargo bedava iken, orda 3.99a 4cift çorap var beyaz. Çok tavsiye ederim, 2 tane ondan almıştım, 2 tane de 3lü başka firma. Sırf o beyazları giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…