2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin masaj yaparken Ya Şafi ismini de zikret Canim

Tamamen söylediğin gibi bir gündüz ve gece geçirdik , ne yapılan diye oturdum düşündüm bir ara , şimdi de zorla uyudu kımıl kımıl ediyor paronoyak oldum ben de uyuyamıyorum
Diyorum sadece benimmi öyle az evvel uyandık şimdi emziriyorum ne zaman kahvaltı yaparım bilmiyorum bir de cevremizdekiler demez mi çok iyi beslemmem lazım sürekli yemen lazım nasıl vakit bulup yapacagım bilmiyorum.

Benim kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadi bu gece resmen bayıldı uykudan ben 6 saat oldu diye uyandirdim şekeri düşer diye acaba uyandirmasa miydim bence uykudan aciktigini da anlamadı çünkü
Şu olayın gerçeğini bir öğrensek keşke bende uyandırıyorum aalımda acıkan bebek uyanır. Uykuda çok önemli bişi

Şu olayın gerçeğini bir öğrensek keşke bende uyandırıyorum aalımda acıkan bebek uyanır. Uykuda çok önemli bişi
Ben su yüzden uyandiriyorum bunu anlattıktan sonra herkes uyandıracak eminim ama bence en az 3-4 aya kadar uyandiralim;
Benim kardeşim down sendromlu daha önce söylemiştim gittiğimiz terapi merkezinde bir çocuk var çocuk gayet normal doğmuş hiç bir sorunu yokmuş fakat doğduktan sonra kadın çocuğu eve getirdiğinde yanında kalacak kimsesi yokmuş bilgili olan o da çocuğu emzirip yatiriyormus çocuk uyanmadikca da uyandirmiyormus bu şekilde uyurken şekeri düştüğü için çocuğun beyni hasar görmüş ve şu an zihinsel engelli. Ben bunu duyduktan sonra gerekirse çocuğu soğuk suyun altına tutarım uyansin diye kendi gözümle gördüm çünkü

Canim alttan cikartiyormu? Yiğit hic agzindan cikartmiyor emdikten sonra direkt alttan saliyor sadece. İstedigin kadar sırtına vur ayakta tut farketmiyor yatirip ayagini kendine ittirince alttan salip uyuyor.

Ben daha sabırsızım sanırım. 2-3 dakika omuzda tutuyorum çıkarsa çıkarır , çıkarmasa kendi bilir diyip yerine bırakıyorum

Ben 15 20 dk tutuyorum canim ve cikiyo agizdan cikmazsa alttan cikiyo

Cevaplar icin sagolun kizlar. Sabirsiz61 alttan cikariyoruz onda sikinti yok, ama yeni yuttugu gaz midesinde rahatsizlik yapiyor. Hem cikartamiyor hem kivraniyor. gazelim_24 ben yeteri kadar sert vuruyorum canim, daha serti canini acitir sanki bilmedim ki.. B Busbebek06 gaz cikarma videolarina baktim canim. Bur heveslendim yatırdım dizime aldim elime yaglari. Benimki kiyametleri kopardi. Zira sirti yere gelmeyecek. Sirti yere geldigi zaman cok agliyor benim pehlivan kizim. Ftm41 gece uykuluyken 15 20 dk hayatta tutamam sen nasil yapiyorsun ya.. omuzda uykusunu alir yerine koydugumda kalkar. Ben de Nesrinay86 gibi 3 5 dk vuruyorum cikarirsa cikarir, cikarmazsa kendi bilir diyip birakiyorum. Daha fazlasi ozellikle gece benim icin cok zor. Ama gunduz deneyeyim bakayim daha uzun dursa cikaracak mi? Dogumdan beri ilknkez bugun tamamen tekim. Ilk 17 gun ablam ve kv yanimdaydi. Bayram oncesi gittiler. O donem esim ise gitmedi, nerdeyse 2 haftadir beraber bakiyorduk. Bugun o da ise gitti, ve ben tamamen tekim. Kizim da 4 den beri 5dk kestirip uyandi surekli. Hic uzun derin uykuya gecmedi. Her uyandiginda ya kucak istedi ya meme... cok uykusuz ve yalnizim. Zor bir gun beni bekliyor

Goguslerin sagima alisik degil ondan az cikmis sakin kucumseme cikan rakami. Tabiki sütun varsa ve ememiyorsa oncelik anne sutu emmeye emmeye sütünü de azaltirsin zaten. Bende ilk bir hafta kendi sutumu takviye ettim. Emsin akabinde sag ve cikani ver. Bebek tarafindan gogsun uyarildigi icin sagimdanda verim alirsin. Ve zamanla sagimda daha cok cikar pompayada memeler alisacagi icin.

Canim e bebek sitesine girdiginde arama butonuna çöp kovasi yazinca cikiyor.beyaz uzunlamasina bi kova.bende alicam ama indirime girmesini bekliyorum suan.eger 2 haftaya kadar girmeze indirime alacagim kendi fiyatından
O kovayı bende bekliyorum indirim olursa benide etiketleyin

Rabbim şifa versin insallah ilaçla geçer dualarımız sizinle

Sadece zeytinyagi degil ilk 6 ay anne sutu disinda hicbirsey icirilmemeli dogru dogru olan bu. Onlarin bagirsak florasi henuz anne sutu disinda hicbirseye hazirlikli degil. Ben verdim birsey olmadi dedigimiz seylerin sonuclarini hemen gormemiz sart degil 5 ay sonrada olabilir 5 yil sonrada ama bir sekilde etkisi oluyor cocuklar uzerinde.

Sağdığın miktara hiç takılma, bebeğin daha fazlasını emiyor. Mamayı bir kerede kesme, hergün bir öğün azaltarak bırakabilirsin. Sağmayı bırak şimdilik, sütünü arttıracak tek şey memeleri boş bırakmandır. Bebeğin kaç günlük bilmiyorum ama yenidoğan gibi sürekli emzir. Memeyi kavrayamıyorsa bununla ilgili videolar vs var, onları izle. Biberon vererek kafasını karıştırırsın, emmeyi öğrenemez. Önce emzirip sonra elinle sağdığın sütü kaşıkla verebilirsin.
Kızlar benimde gogus uçlarim ice donuk hastanede silikon uc ile emzirdik eve gelince sol göğsümü verdik ama sağ halen çıkmadı sağma işlemi yapsam çıkarmı yada başka ne önerirsiniz
Şırınga ile çıkarmayı denedin mi?
Kızlar her bez değişmede pişik kremini sürüyormusunuz? Pişik yoksa bile? Bugün tembelliğim üstümde sanırım yorgun olabilirim, hiç ekstra parmağımı oynatasım yok
Ben her değiştirmede değil günde birkaç kere kuruladıktan sonra kantaron yağı sürüyorum.

Evet haklısın çok endişelendim boşuna stres yaptım doktorlar bir şeyi yok derken sürekli kurdum kafamda. Ultrason da tarihi sürekli geri gidince nasıl hesaplanacağımı da bilemedim. Pazartesi günü doktor söyleyecek artık ben kendimi beklemeye hazırlayayım en iyisi.
Tek korkum ona bi zarar gelmesi.
anladım kafam karman çorman oldu. Vakti saati gelince doğar elbet. Sadece bir zarar gelmesinden korkuyorum. Doğum hesabı da yapamıyorum çünkü sürekli geri gidiyor.

Hiçbir zarar gelmez Allah’ın izniyle, bebeklerimize en çok zarar stresten geliyo gönlünü ferah tut, bebeğini eline aldığında bize sağlıkla aldım kucağıma yazıcaksın, dualarımız seninle ve bebeğinle

Çok geçmiş olsun Allah safi ismiyle şifa versin bebegine

Kızlar bana yardım edin kaç gündür ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor üstleri kabardı hep kasımazsam olmuyor yanıyor ya soğuk suya tutuyorum buz koyuyorum krem sürüyorum geçmiyor dün gece kaç saat kasıdım neden olur boyle

Diyorum sadece benimmi öyle az evvel uyandık şimdi emziriyorum ne zaman kahvaltı yaparım bilmiyorum bir de cevremizdekiler demez mi çok iyi beslemmem lazım sürekli yemen lazım nasıl vakit bulup yapacagım bilmiyorum.
Ben de dün itibariyle tekim , annem gitti. O varken yine hazırlayıp getiriyordu bakalım bundan sonra nasıl olacak şenlik başlıyor az önce eşim diyor ki kahvaltıyı ben hazırlayacağım ama biraz daha uyumalıyız sabret , dedim ben sabrederim ama süt sabretmez gittim mutfağa bir şeyler atıştırdım. Eşim hala uyanacak ve bana kahvaltı hazırlayacak hey gidi

E Egepam biliyor bunu yanılmıyorsam, bakar şimdi girince, etiketledim canım

Haklısın canım. Dün çok yorgundum sanırım, ondan üşendim yapmadım. Sabah bez değişmemizde sürdüm ama. Dinlendim kafamı kendimi toparladım

Canım inşallah geçecek üzme kendini. Bu bebeklerde çok sık görülen bir durum. Operasyon dedikleri ince iğne ile tıkanıklığı açıyorlar, gerisi kendiliğinden geliyor, ondan da korkma. Ama inşallah hiç gerek kalmaz canım, masajla geçer gider diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…