2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çöp kovası mı bu nasıl birşey merak ettim adı görseli varsa yazarmısın
Canim e bebek sitesine girdiginde arama butonuna çöp kovasi yazinca cikiyor.beyaz uzunlamasina bi kova.bende alicam ama indirime girmesini bekliyorum suan.eger 2 haftaya kadar girmeze indirime alacagim kendi fiyatından

Demekki benimkinde o lekelerden:) Dikişin nasıl iğleştimş ben çok kafama takıyorudm ama şu kremi kullandığından belli daha çabuk iğleşme oluyor
Dikişte sol tataf hemen iyileşti sag tataf daha uzun sure agridi iz kremi kullanacaktim ama.almadim kaldi sonra cok asagida zaten bikiniden gozukmez diye

Bir haziran annesi olarak tavsiyem
Haziran anneleri grupu da gec de olsa keşf etdi bu konuyu. Zeytinyaği sakin içirmeyin akcigerlerde kalici hasar yapiyor. Bizim grupta facede bi kiz bebegine icirmiş nefes yoluna aksa sa yağ olduğu için pek belli , bahriş etmemiş. Sonradan anlamiş doktor tamolarak hatirlamiyorum ondan sonra butun grup birakmaya karar verdi

Direkt mi icirmis yoksa anne sütüne ya da mamaya katip mi icirmis. Ben sadece yağ icirilince böyle bir problemin yaşanacağını biliyordum.
Geçmiş olsun bebeğe ve annesine de..

Kızımı son adet tarihine göre. Oğlumda ise son adet tarihine göre 43 haftalıktı. Ama ilk baştan beri geç döllenme olduğu için ilk ultrasona göre hesapladım hep. Sonra ki ultrasonlara göre hep küçük çıkıyordu.

Ben de agustos görünümlü haziran annesiyim
Bizede dr onerdi fakat bebegime fazla sanci yapti biraktim ama içirirken cok dikatli iciriyordum sonra mamasina koydum

Nesrinay86 ben her alt açmada pisik kremi sürüyorum eğer kızarıklık varsa mustelaninkini sürüyorum, yoksa bepantholunkunu sürüyorum mustela daha yoğun bepanthol daha hafif bir krem. Bence sur pisik olsa antalamayacak bu bebeler çok acı cekerler kendin mantar olmuş gibi düşün ben öyle düşününce usenmeyeyim yazık diyorum yoksa bana da bazen usengeclik geliyor

Bu Nesrinay86 yazısını nasıl yazabildin öyle?

Mutlu haftasonları olsun güzel anneler doğru düzgün giremedim doğumdan sonra. Bebeğimin sağ gözü ile burnunun birleşim yerindeki damar mı kanal mı artık neyse şişti doğumdan beri. Doğduğunda vardı ama biz normal bebek şişliğidir iner dedik heryeri indi orası öyle kaldı birazda morardı.meğer tıkanıklık varmış gözünden yaş gelmiyor yavrumun iyice şişti dün gece üniversite hastanesi aciline götürdük, birde göz doktoru baktı, antibiyotik damla ve masaj yaparak ovalamamızı söyledi eğer geçmezse oğerasyon gerekecekmiş çünkü kistleşiyormuş. Nolur dua edin bizim için geçsin yavrumun gözü çok üzgünüz kaç gündür

Her doğumhaneye gönderildiğimde bir hafta yada 3 gün sonrasına gün verilip gönderildim. En son gittiğimde 5 hafta geri olduğunu hemen suni sancı ile alınması gerektiğini söylediler poliklinikte 39 hafta olmam gerekken 33 34 hafta gözüktüğünü söylediler, ama doğumhane nöbetçi doktoru yine sıkıntı Yok diyerek beni gönderdi, bebeğim o gün kanalada inmemişti ve Doğum belirtisi yoktu sadece bi kaç gün öncesinde nişanım gelmişti ama doktor Doğuma daha var diyerek gönderdi akşamına suyum geldi ve gece Doğuma alındım. Adet tarihime göre Doğum yaptım, ultrasona göre Doğum olacağını hiç sanmam öyle olmuş olsa her haftasından küçük bebek çok geç doğardı yada her büyük bebek erken doğardı, ama öyle olmuyo zamanını bekliyolar her birinin nefes alacağı vakit bellidir. Gönlünü ferah tut bebeğini kucağına aldığında bu kadar endişe ile boşuna bebeğimi içerde strese sokmuşum diyeceksin, çünkü ben de bu stresi çok yaşadım ve Doğuma girerken bebeğimde sürekli taşikardi oldu ve çok zorlandık, sadece boş yere stres yaptım rahatla artık.

Geçmiş olsun cnm umarım bir an önce geçer minval kuzunun şişliği

Canim gecmis olsun yegenimde oyle dogmustu tamamen masajla gecti sen surekli o masaji yap gecer insallah

Çok uykusuuzm yaa.. yataga koyuyorum 5 dakıka sonra uyanıyor bugün böyle oldu.
Tamamen söylediğin gibi bir gündüz ve gece geçirdik , ne yapılan diye oturdum düşündüm bir ara , şimdi de zorla uyudu kımıl kımıl ediyor paronoyak oldum ben de uyuyamıyorum

Bizim doktorumuz 2 saatte bir uyandırıyoruz diye kızdı bize kendi uyanıcak acıkınca dedi.. sanırım her doktor farklı bir yöntem belirliyor..

Bizim doktorumuz 2 saatte bir uyandırıyoruz diye kızdı bize kendi uyanıcak acıkınca dedi.. sanırım her doktor farklı bir yöntem belirliyor..
Benim kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadi bu gece resmen bayıldı uykudan ben 6 saat oldu diye uyandirdim şekeri düşer diye acaba uyandirmasa miydim bence uykudan aciktigini da anlamadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…