2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mesajına rastladım için rahat etsin diye yazıyorum. İki bebeğimde küçük doğdu. Kızım 2500 gr doğdu. 39+2 de Doğum yaptım. Dr o zaman ultrasonda 35 36 hafta görünüyor demişti. Oğlum ise 2700 gibi doğdu. Doğuma gittiğimde dr 33 34 haftalık görünüyor Dedi. 39+3 te doğurdum

Bizimkide çok zor çıkarıyor canım hemşire bana çok yavaş vurduğumu söyledi birazcık daha sert yapmayı gösterdi ama onunki kadar olmasa birazdaha sert yapıyorum eskiye oranla daha kusa sürede çıkıyor

Biliyorum canim dogurana kadarda gecmiyor maalesef o yuzden rahatca diyorum ki sana rahat ol drlar sorun yok diyorsa yoktur

Canim annemde melikenin gazi hemen cikiyordu sonra bana biraz sert vur dedi bende sert canini acitir dedim oda gaz cikmazsa cani daha cok acir ben sizlerinkini hep òyle cikarttim dedi denedim gerçektende biraz sert vurunca cikiyo

Kızlar buakşam benim melegim kakasina baya zorlaniyo gúndúz gúzel yapiyo aksam olunca zorlaniyo ben uyutuyorum sonra kakasi gelince agliyarak uyaniyo ikiniyo yapamiyo benim çocuk doktoru yigenim var onu aradim sordum bana gûn icerisinde yapiyosa birde gabiz degilse hiçbirsey yapma dedi ama kiyamiyorum lizçemi òyle aglarken gòrúnce bugún cok zorlaniyo

Canim kim onermisti hatirlamiyorum ama kulak cubugunu zeytinyağına batirip hafif makatina sür demisti.bi dene istersen.zarari yoksa tabi.yegenine bi sor da

Ben her gun hosaf yiyorum canim bugunde yapmadi

Canım 7 güne kadar normal sayılıyor eğer hemen müdahale edersen bağırsaklar tembelleşiyor oyzıden dltrlar hemen müdahale etmek istemiyorlar

Aslinda bende mùdahele etme taraftari degilim ana yûregi iste dedikleri kadar oluyormus nezaman aglasa neyi var neden agliyo hastami oldu diye dûsûnúyo insan istemeden

Haklısın aslında ama içim içimi yiyordu biraz da olsa rahatladım. Kendi doktorum da rahat doktor olduğu için ve diğer doktorlarda net bir şey söylemediği için yoruldum.
Peki ultrason da çıkan tarihe göre mi 39 haftalıkken Doğum yaptın yoksa adet tarihine göre mi?

Kizlar cati muayenesi kacinci haftada yapılıyor.biz 35+2 olcaz yarin.doktor kontrolum var.cati muayenesi yapiliyor mu bu haftalarda? Ona gore hazirlikli gideyim diyorum.çünkü agda yapamiyorum goremiyorum önümu.jiletle de göremiyorum.oyle comelip kör alış yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…