- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.381
Birini etiketlemek istediğinde adının önüne @ koyman gerekiyor canımAaa ben de yazmışım. Ama her zaman olmuyor.
Çok teşekkür ederim inş düşündüğüm şeyler olmaz ve ilk işim buraya yazmak olacak zaten çok destek oldunuz bana. Sağolun.Hiçbir zarar gelmez Allah’ın izniyle, bebeklerimize en çok zarar stresten geliyo gönlünü ferah tut, bebeğini eline aldığında bize sağlıkla aldım kucağıma yazıcaksın, dualarımız seninle ve bebeğinle
Çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi ile şifa versin. Damla dan başka çay demi ile de denediniz mi belki iyi gelir.Mutlu haftasonları olsun güzel anneler doğru düzgün giremedim doğumdan sonra. Bebeğimin sağ gözü ile burnunun birleşim yerindeki damar mı kanal mı artık neyse şişti doğumdan beri. Doğduğunda vardı ama biz normal bebek şişliğidir iner dedik heryeri indi orası öyle kaldı birazda morardı.meğer tıkanıklık varmış gözünden yaş gelmiyor yavrumun iyice şişti dün gece üniversite hastanesi aciline götürdük, birde göz doktoru baktı, antibiyotik damla ve masaj yaparak ovalamamızı söyledi eğer geçmezse oğerasyon gerekecekmiş çünkü kistleşiyormuş. Nolur dua edin bizim için geçsin yavrumun gözü çok üzgünüz kaç gündür
Allah kolaylık versin gerçekten tek bakmak zor oluyor ben annemdeyim ama annem hasta olduğu için uykusunu alması gerekiyor o hasta olmasın diye kaldırmıyorum bende mama verdikten sonra o uyuşabile tekrar ben dalamıyorum uğraşıyorum uyumaya tam uyuyacakken tekrar mama gaz çıkarma bu kusur döngü sabah kadar devam ediyor allah yardımız olsun:)Cevaplar icin sagolun kizlar. @Sabirsiz61 alttan cikariyoruz onda sikinti yok, ama yeni yuttugu gaz midesinde rahatsizlik yapiyor. Hem cikartamiyor hem kivraniyor.gazelim_24 ben yeteri kadar sert vuruyorum canim, daha serti canini acitir sanki bilmedim ki.. @Busbebek06 gaz cikarma videolarina baktim canim. Bur heveslendim yatırdım dizime aldim elime yaglari. Benimki kiyametleri kopardi. Zira sirti yere gelmeyecek. Sirti yere geldigi zaman cok agliyor benim pehlivan kizim. Ftm41 gece uykuluyken 15 20 dk hayatta tutamam sen nasil yapiyorsun ya.. omuzda uykusunu alir yerine koydugumda kalkar. Ben de Nesrinay86 gibi 3 5 dk vuruyorum cikarirsa cikarir, cikarmazsa kendi bilir diyip birakiyorum. Daha fazlasi ozellikle gece benim icin cok zor. Ama gunduz deneyeyim bakayim daha uzun dursa cikaracak mi? Dogumdan beri ilknkez bugun tamamen tekim. Ilk 17 gun ablam ve kv yanimdaydi. Bayram oncesi gittiler. O donem esim ise gitmedi, nerdeyse 2 haftadir beraber bakiyorduk. Bugun o da ise gitti, ve ben tamamen tekim. Kizim da 4 den beri 5dk kestirip uyandi surekli. Hic uzun derin uykuya gecmedi. Her uyandiginda ya kucak istedi ya meme... cok uykusuz ve yalnizim. Zor bir gun beni bekliyor
Benimki hiç aşağıda değil işte bayağı yukarda neden böyle anlamadım özel bölgemle karnımın ortasında ikiye bölmüş sankiDikişte sol tataf hemen iyileşti sag tataf daha uzun sure agridi iz kremi kullanacaktim ama.almadim kaldi sonra cok asagida zaten bikiniden gozukmez diye
Bence iyi yapmışsın kaldırmakla canım. Yesin uyusun en azından. Benimki gündüzleri taş gibi uyuyor, görenler aa ne kadar şanslısın, ne uslu bebek diyor, gece 11-sabah 5 nöbet tutturuyor. Bu gece 3:20 kadar eşim baktı, acıkıp ağlamasına uyandım ama yine de dinlendim diye sevindim.Saat 5te zor bela uyuttum. Şimdi yine kıpırdamadan uyuyor, kaldırıp dövesim var sıpayı . İnşallah yakın günlerde gece uykusuna döndüre bilirim yoksa 3 günde bayılır giderim çocuklar geldiğinde.Benim kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadi bu gece resmen bayıldı uykudan ben 6 saat oldu diye uyandirdim şekeri düşer diye acaba uyandirmasa miydim bence uykudan aciktigini da anlamadı çünkü
Devit 3, monovit, tera... vs icindekiler kismina bak canim yardimci madde butihidroksil.. gibi bir ifade yaziyorsa kisaca BHA denir, bu madde kansorejen oldugu icin onerilmiyor. Bu madeyi icerenler ilginc bir sekilde fiyatlari uygun. Turkiyede uretilenlerin hepsinde de bu madde var. Bu madde evet kanserojen ama ne kadari kanser yapar bilinmez. Yani gunluk D vitamini ihtiyaci icin alinan 3 veya 5 damladaki BHA miktari hicbirsey yapmaz diyen de var, az da olsa aldikca birikir ilerde sikinti olur diyen de var. Ben doktoruma devit 3 ve turevlerini vermek istemiyorum dedim, o da ona gore ilac verdi. 30 tl gibi bir para verdim ben wellcare kullaniyorumEczaneden aldığımmı canım? Devit-3 yazıyor
Sağlık ocağının verdiği tera d3
Bizede dktrumuz sağlık ocağını kullanma dedi Multi-tabs verdi herhalde bunlardan dolayı vermek istemedi hiç sormadım bende detaylı sadece daha kapsamlı bir vitamin dediDevit 3, monovit, tera... vs icindekiler kismina bak canim yardimci madde butihidroksil.. gibi bir ifade yaziyorsa kisaca BHA denir, bu madde kansorejen oldugu icin onerilmiyor. Bu madeyi icerenler ilginc bir sekilde fiyatlari uygun. Turkiyede uretilenlerin hepsinde de bu madde var. Bu madde evet kanserojen ama ne kadari kanser yapar bilinmez. Yani gunluk D vitamini ihtiyaci icin alinan 3 veya 5 damladaki BHA miktari hicbirsey yapmaz diyen de var, az da olsa aldikca birikir ilerde sikinti olur diyen de var. Ben doktoruma devit 3 ve turevlerini vermek istemiyorum dedim, o da ona gore ilac verdi. 30 tl gibi bir para verdim ben wellcare kullaniyorum
Bilmiyordum canım. Söylediğin için teşekkür ederim. Pahalı olsun, ne zulümle hayat vermişiz can parelerimize, sağlıkları parayla ölçülmez ki. Reçete yazdırmam gereklimi onun için?Devit 3, monovit, tera... vs icindekiler kismina bak canim yardimci madde butihidroksil.. gibi bir ifade yaziyorsa kisaca BHA denir, bu madde kansorejen oldugu icin onerilmiyor. Bu madeyi icerenler ilginc bir sekilde fiyatlari uygun. Turkiyede uretilenlerin hepsinde de bu madde var. Bu madde evet kanserojen ama ne kadari kanser yapar bilinmez. Yani gunluk D vitamini ihtiyaci icin alinan 3 veya 5 damladaki BHA miktari hicbirsey yapmaz diyen de var, az da olsa aldikca birikir ilerde sikinti olur diyen de var. Ben doktoruma devit 3 ve turevlerini vermek istemiyorum dedim, o da ona gore ilac verdi. 30 tl gibi bir para verdim ben wellcare kullaniyorum
Canim gúnde 5 6 kere yapiyo bazen cok kolay yapiyo dikkat esiyorum 2 gecedir yaparken zorlaniyo dún gece 2 bucukta yapti kuzum rahatladi uyduCanım 7 güne kadar normal sayılıyor eğer hemen müdahale edersen bağırsaklar tembelleşiyor oyzıden dltrlar hemen müdahale etmek istemiyorlar
Süper dinlendiysen kuzum bizim dinlenmemiz bebisler için çok önemli iyi yapmışsın:)Haklısın canım. Dün çok yorgundum sanırım, ondan üşendim yapmadım. Sabah bez değişmemizde sürdüm ama. Dinlendim kafamı kendimi toparladım
Bence iyi yapmışsın kaldırmakla canım. Yesin uyusun en azından. Benimki gündüzleri taş gibi uyuyor, görenler aa ne kadar şanslısın, ne uslu bebek diyor, gece 11-sabah 5 nöbet tutturuyor. Bu gece 3:20 kadar eşim baktı, acıkıp ağlamasına uyandım ama yine de dinlendim diye sevindim.Saat 5te zor bela uyuttum. Şimdi yine kıpırdamadan uyuyor, kaldırıp dövesim var sıpayı . İnşallah yakın günlerde gece uykusuna döndüre bilirim yoksa 3 günde bayılır giderim çocuklar geldiğinde.
Her bebeğin bir kabız şu gazlı dönemi oluyor zaten canımCanim gúnde 5 6 kere yapiyo bazen cok kolay yapiyo dikkat esiyorum 2 gecedir yaparken zorlaniyo dún gece 2 bucukta yapti kuzum rahatladi uydu
Canim döküntü var mi, yoksa icten gelen kasinti mi? Sadece eller ve ayaklar icten yaniyor seklinde mi? P.tesi ilk is karaciger fonsiyonlarina baktir canim. Gebelik kolestazi ya da gebelik alerjisi puppp olabilir. Puppp a genelde döküntü eslik eder. Kolestaz da döküntü olmadan icten kasinti olur ve her ikisi de daha cok geceleri artar. Kolestaz ise ki bu kandaki total safra miktari ile anlasilir, bunun icin tahlil vermen lazim, bu durumda ya bebegi dogurturlar, ya da safra miktarinu dusurecek olac verirler. Ama onemli bir durumdur bebegin hayatini riske atar. O yuzden p.tesi doktora git tahlilini yapsinlar. Ciddi bir durum olsa da korkma haftan iyi oldugu icin dogurturlar. Bu tarz rahatsizliklarin tek tedavisi dogum cunkuKızlar bana yardım edin kaç gündür ellerim ayaklarım deli gibi kaşınıyor üstleri kabardı hep kasımazsam olmuyor yanıyor ya soğuk suya tutuyorum buz koyuyorum krem sürüyorum geçmiyor dün gece kaç saat kasıdım neden olur boyle
Bende almadığında doyuyor diye vermiyorum sağıyorum öbürünü cabımBenimde anlamadigim o zafen benin kiz bir memeyi emiyo digerini almiyo bende doyuyordur diye düsünüyorum
Yok canim bunlari devlet odemiyor zaten. Eczaneye gidip direk aliyorsun. Devit kadar bir sisesi var fisfis seklinde. Gunde bir defa agzina puskurtuyorsun.Bilmiyordum canım. Söylediğin için teşekkür ederim. Pahalı olsun, ne zulümle hayat vermişiz can parelerimize, sağlıkları parayla ölçülmez ki. Reçete yazdırmam gereklimi onun için?
Nasil tukuruk oluyor ki tam anlamadim..agzinda kopuklu mu oluyor? Cok mu fazla ki kafana takildiKızlar hic kimsenin bebeginde túkmúk olmuyomu acaba benim kizda gyn icerisinde oluyo endise esilecek bir durummu
Nasil tukuruk oluyor ki tam anlamadim..agzinda kopuklu mu oluyor? Cok mu fazla ki kafana takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?