2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm.bnmde ole aglicm nerdeyse . Bnmkileri sivrisinek ısıriyordur görünürde birdey yok ama hem sisti hem sertleşti ve deli gibi kasiniyorm. Neler yaptıysam da geçmedi. Kış glsn artik

Allahimmmm kafayi yicem iki cocukla yok boyle bisey memelerim yara ona mi yanayim bu yaramazlarin ikisi ayni anda huysuzlaniyor ona mi yanayim bilemedim deli olucam

Yok canim bunlari devlet odemiyor zaten. Eczaneye gidip direk aliyorsun. Devit kadar bir sisesi var fisfis seklinde. Gunde bir defa agzina puskurtuyorsun.
Sağol canım. Demir ilacını filan reçetesiz satmıyorlar ya. Eşim karalar bağladı, antibiyotiği eczaneden alamıyor diye. Akvaryum için )))) balıkları onun çocukları ))))
Onun için sordum, yazdırmadan satılıyormu diye. bugün kapalıdır herhalde, pazartesi aşıya giderken wellcare alacağım mutlaka.

Kòpüklü degil canim emzigi emerken yada emdikten biraz sonra cok fazla degil ama bu 2 gundúr baslayinca merak ettim agzinda pamukcuk var ondanmi acaba anlamadim
Diş desem diş değil, başka neden olur bilmiyorum kuzum. Benim kızda 3.ayına yakın dediğin gibi oluyordu, 3,5 aylıkken parmağımı emdi kucağımdayken baktım parmağımı bir şey jilet gibi acıtıyor, dişi olduğunu o zaman gördüm tam olarak ne zaman çıkardı bilmiyorum. Ağustos bebelermiz aceleci ama yok artık bir aylık bebekte diş belirtisi olamaz diyorum. Başka sebep.bilmiyorum canım benim

Bende anlamadim canim benim kafam allak bullak

Soguk sikim guvendigin zeytin yagiyla yagla canim hemen emiliyor zaten

Bizim doktorumuz 2 saatte bir uyandırıyoruz diye kızdı bize kendi uyanıcak acıkınca dedi.. sanırım her doktor farklı bir yöntem belirliyor..
Peki kaç saat uyuyor en fazla yanı 3 saatten fazla uyursa tehlikeli diye okudum, sizin doktorunuz bırakın uyusun mu diyor? Kilo alımı vs nasıl kaç günlük oldunuz ?

Anneler bizim gaz sorunumuz 3 günlükken başladı metsil damla verdi doktor kullandık hiç bi ise yaramadığı gibi sanki çocuk daha fazla karin agrisi cekiyor ve daha sulu yapiyor gibi geldi bana ? Gaz sorunu olanlar neler yapmalıyım ? İlk oğlumda gaz sorunu pek yasamadık ama kızım gazlı bi bebek olacak gibi yardımlarınızı bekliyorum

Döküntü yok canım böyle nokta nokta kabarık oldu ellerim ayaklarım ama öyle bir kaşıntı oluyor ki böyle etimi koparasım geliyor ve içten içten yanıyor kızarıyor aynı böyle hani acı biberi eline falan sürersen nasıl yanar ya oyle yanıyor sızlıyor geceleri azıyo dün gece iki saat kasıdım buz koydum fayda etmedi sabahta el parmaklarım yandı kabardı kasındı sanki acı biber sürmüsüm gibi yandı buz koydum parmaklarıma ben dayanamıycam bugün acile gidicem baktırcam böyle gitmez çünkü günlerdir sinir stres oldum hep

Cnm.bnmde ole aglicm nerdeyse . Bnmkileri sivrisinek ısıriyordur görünürde birdey yok ama hem sisti hem sertleşti ve deli gibi kasiniyorm. Neler yaptıysam da geçmedi. Kış glsn artik
Benim eller ayaklar nokta nokta kabardı ama böyle bir kaşıntı ömrümde görmedim içten içten nasıl yanıyor kıpkırmızı oluyor nefesim daralıyor artık ya deliye döndüm gece

Kizlar benim.oglanin 5. Gunu gobegi dustu ama gobeginde bezini aciyorum.kurumus kan oluyor neden oluyor anlamadim tatilden dolayi dru arayamadim acilede goturmek istemiyorum kalabalik ve pis sizde boyle bir durum varmi

M Memurem canim senin goguslerinde cok yara olmusmuydu ucundan ziyade aorala kismida gitti benim kahverengi yerler bildigin kirmizi oldu ve soyuldular birde bebegin alt dudagi kivirilir gibi oluyor ama ust dudagi aynen devam senin bebegin nasil emiyor kafayi yicem

Allahimmmm kafayi yicem iki cocukla yok boyle bisey memelerim yara ona mi yanayim bu yaramazlarin ikisi ayni anda huysuzlaniyor ona mi yanayim bilemedim deli olucam
Ben olmak üzereyim kucuk daha bebek emiyor uyuyor ağlıyor kucak isdiyor sadıce. Ama buyuk kızım felaket yok boyle huysuz yaramaz cocuk. Yemek yiyir ağlıyor bez değişiyor ağlıyor kıyafet değişiyor ağlıyor uyumak isdiyor ağlıyor hep ağlıyor. Benim bide kv var gorumcem de komsum. 3 kadın bide bir cocukla baş edemiyoruz vala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…