- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.421
Pamuklu öubuğun ucuyla batikon veya alkollü solüsyon sür canım günde 3 kere , pazartesiye kurutur kalmaz o kan.Batikon yaptım ben.Kizlar benim.oglanin 5. Gunu gobegi dustu ama gobeginde bezini aciyorum.kurumus kan oluyor neden oluyor anlamadim tatilden dolayi dru arayamadimacilede goturmek istemiyorum kalabalik ve pis sizde boyle bir durum varmi
Off nasıl anlıyorum o halleri, nasıl üzülüyorum bilsen@Memurem canim senin goguslerinde cok yara olmusmuydu ucundan ziyade aorala kismida gitti benim kahverengi yerler bildigin kirmizi oldu ve soyuldular birde bebegin alt dudagi kivirilir gibi oluyor ama ust dudagi aynen devam senin bebegin nasil emiyor kafayi yicem
Vay bee ben şok ne kadar üzülmüştür o kadıncağız kimbilir... ilk kızımı kontrole götürdüğüm çocuk doktoru 2 saatte bir emzir gece gündüz demeden demişti. Kuzımın uykusu çok ağırdır bebekken de öyleydi. Yine de alarm kurup besledim her gece. Uyanamadığım da oldu elbet 5-6 saat boyunca uyuduk gece. Ama genelde yaptım yani. Zaten süt salgılatan hormonlar da gece aktive oluyormuş. 2.5 kilo doğan kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı ve yaşıtlarından ebat olarak geride kalmadı. Bunda o kadar titizlenmiyorum :) uykusu hafif zaten uyanıyor gece. Bazen 1.5 saat, bazen 3 saat uyuyor. Bakalım nasıl devam edecek? 2 aylık kontrolüne kadar böyle devam edeceğim. Haftaya 40 günlük olacak. İnşallah doğru yapıyorumdurBen su yüzden uyandiriyorum bunu anlattıktan sonra herkes uyandıracak eminim ama bence en az 3-4 aya kadar uyandiralim;
Benim kardeşim down sendromlu daha önce söylemiştim gittiğimiz terapi merkezinde bir çocuk var çocuk gayet normal doğmuş hiç bir sorunu yokmuş fakat doğduktan sonra kadın çocuğu eve getirdiğinde yanında kalacak kimsesi yokmuş bilgili olan o da çocuğu emzirip yatiriyormus çocuk uyanmadikca da uyandirmiyormus bu şekilde uyurken şekeri düştüğü için çocuğun beyni hasar görmüş ve şu an zihinsel engelli. Ben bunu duyduktan sonra gerekirse çocuğu soğuk suyun altına tutarım uyansin diye kendi gözümle gördüm çünkü
Kehribar kolye kullaniyorum gazimiz yok 2.5 aylik oldukAnneler bizim gaz sorunumuz 3 günlükken başladımetsil damla verdi doktor kullandık hiç bi ise yaramadığı gibi sanki çocuk daha fazla karin agrisi cekiyor ve daha sulu yapiyor gibi geldi bana ? Gaz sorunu olanlar neler yapmalıyım ? İlk oğlumda gaz sorunu pek yasamadık ama kızım gazlı bi bebek olacak gibi yardımlarınızı bekliyorum
Git cnm bnde gtmistim acile. Tahlil fln yaptılar sukur birsey çıkmadı. Snde yaptr istersen icin rshat olurBenim eller ayaklar nokta nokta kabardı ama böyle bir kaşıntı ömrümde görmedim içten içten nasıl yanıyor kıpkırmızı oluyor nefesim daralıyor artık ya deliye döndüm gece
Nasıl olacak bilmiyorum yok birde evin işleri vs insanlar nasıl yetişiyor anlamadımAynen bende uyuyum mu yemek mi yeyim vakit bulamıyorum
Nasıl yapıcaz bilmiyorum valla, sadece yemekte değil aslında ev işleri vs onları ne zaman nasıl yaparız bilmiyorum.Ben de dün itibariyle tekim , annem gitti. O varken yine hazırlayıp getiriyordu bakalım bundan sonra nasıl olacak şenlik başlıyoraz önce eşim diyor ki kahvaltıyı ben hazırlayacağım ama biraz daha uyumalıyız sabret , dedim ben sabrederim ama süt sabretmez gittim mutfağa bir şeyler atıştırdım. Eşim hala uyanacak ve bana kahvaltı hazırlayacak hey gidi
Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.Ben su yüzden uyandiriyorum bunu anlattıktan sonra herkes uyandıracak eminim ama bence en az 3-4 aya kadar uyandiralim;
Benim kardeşim down sendromlu daha önce söylemiştim gittiğimiz terapi merkezinde bir çocuk var çocuk gayet normal doğmuş hiç bir sorunu yokmuş fakat doğduktan sonra kadın çocuğu eve getirdiğinde yanında kalacak kimsesi yokmuş bilgili olan o da çocuğu emzirip yatiriyormus çocuk uyanmadikca da uyandirmiyormus bu şekilde uyurken şekeri düştüğü için çocuğun beyni hasar görmüş ve şu an zihinsel engelli. Ben bunu duyduktan sonra gerekirse çocuğu soğuk suyun altına tutarım uyansin diye kendi gözümle gördüm çünkü
Evet canım misafirlikteyim şimdi dönüşte doktora gidicemGit cnm bnde gtmistim acile. Tahlil fln yaptılar sukur birsey çıkmadı. Snde yaptr istersen icin rshat olur
Dr a da sorayimda canim ne olur ne olmazPamuklu öubuğun ucuyla batikon veya alkollü solüsyon sür canım günde 3 kere , pazartesiye kurutur kalmaz o kan.Batikon yaptım ben.
Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.
Agzinda pamukcuk olmamasi icin emzirmeden sonra bir kac cay kasigi su vermen lazim canim. Sut agizda kaldikca bakteri uruyor. Agzindaki pamukcuk emzirmeyle bizim gogus uclarimiza yerlesip tikanmaya da sebep oluyor. Ona dikkat et. Pamukcugu karbonatli suyla silmek iyi geliyor. Insallah fazla degildir.Kòpüklü degil canim emzigi emerken yada emdikten biraz sonra cok fazla degil ama bu 2 gundúr baslayinca merak ettim agzinda pamukcuk var ondanmi acaba anlamadim
Merhaba ilk cocukta zorlanirdim.nasil yetisecem yapacam diye.tabi o zamanlar oglumla gunduz uyuyup dinleniyordum da.simdi 1i 4 digeri 25 gunluk.gunduz uykusu yok.bebekten daha cok ilgi isteyen kizdiginda kiskandiginda vuran biri var ustune ustluk.annem gelip yardim ediyor sagolsun ama yettigi kadar.temizligi cok takmiyorum artik.yemek yiyince sansli hissediyorum o okadar.Nasıl olacak bilmiyorum yok birde evin işleri vs insanlar nasıl yetişiyor anlamadım
Biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. Ben çok kuralcıyım mesela mutfak yerleri süpürmem lazım. Ama yapamıyorum nasıl kasıyorum şöyle 1 saatim olsa her işimi halederidim. İnan dusa bile giremedim anca eşim eve gelince.Merhaba ilk cocukta zorlanirdim.nasil yetisecem yapacam diye.tabi o zamanlar oglumla gunduz uyuyup dinleniyordum da.simdi 1i 4 digeri 25 gunluk.gunduz uykusu yok.bebekten daha cok ilgi isteyen kizdiginda kiskandiginda vuran biri var ustune ustluk.annem gelip yardim ediyor sagolsun ama yettigi kadar.temizligi cok takmiyorum artik.yemek yiyince sansli hissediyorum o okadar.
Sarılık yükselirse beyin felci diye okumustum. Allah muhafaza.allah tüm bebekelri korusun inşBen anlatan kadının yalancisiyim canım doktorlar öyle söylemiş ona da belki aç uyuduğu için sariligi yukselmis ve o da yapmış olabilir ama kadın öyle diyor
Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.
Agzinda pamukcuk olmamasi icin emzirmeden sonra bir kac cay kasigi su vermen lazim canim. Sut agizda kaldikca bakteri uruyor. Agzindaki pamukcuk emzirmeyle bizim gogus uclarimiza yerlesip tikanmaya da sebep oluyor. Ona dikkat et. Pamukcugu karbonatli suyla silmek iyi geliyor. Insallah fazla degildir.
Cocuga su veriyor muydun normalde
Sarılık yükselirse beyin felci diye okumustum. Allah muhafaza.allah tüm bebekelri korusun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?