2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim.oglanin 5. Gunu gobegi dustu ama gobeginde bezini aciyorum.kurumus kan oluyor neden oluyor anlamadim tatilden dolayi dru arayamadim acilede goturmek istemiyorum kalabalik ve pis sizde boyle bir durum varmi
Pamuklu öubuğun ucuyla batikon veya alkollü solüsyon sür canım günde 3 kere , pazartesiye kurutur kalmaz o kan.Batikon yaptım ben.

Off nasıl anlıyorum o halleri, nasıl üzülüyorum bilsen keşke çare bulabilsek

Kızlar biz 3 haftalik oldugumuzdada çocuk doktorumuz artik saatli emzirme uyurken uyandirmaya çalisma o acikinca aglayarak sana haber edecek bazen yarim saat bazen 1 saat geceleride 5 saate varan uykulari olacak sakin uyandirma dedi ama benim gònlúm elvermedi

Vay bee ben şok ne kadar üzülmüştür o kadıncağız kimbilir... ilk kızımı kontrole götürdüğüm çocuk doktoru 2 saatte bir emzir gece gündüz demeden demişti. Kuzımın uykusu çok ağırdır bebekken de öyleydi. Yine de alarm kurup besledim her gece. Uyanamadığım da oldu elbet 5-6 saat boyunca uyuduk gece. Ama genelde yaptım yani. Zaten süt salgılatan hormonlar da gece aktive oluyormuş. 2.5 kilo doğan kızım 2 yaşına kadar anne sütü aldı ve yaşıtlarından ebat olarak geride kalmadı. Bunda o kadar titizlenmiyorum :) uykusu hafif zaten uyanıyor gece. Bazen 1.5 saat, bazen 3 saat uyuyor. Bakalım nasıl devam edecek? 2 aylık kontrolüne kadar böyle devam edeceğim. Haftaya 40 günlük olacak. İnşallah doğru yapıyorumdur

Kehribar kolye kullaniyorum gazimiz yok 2.5 aylik olduk

Benim eller ayaklar nokta nokta kabardı ama böyle bir kaşıntı ömrümde görmedim içten içten nasıl yanıyor kıpkırmızı oluyor nefesim daralıyor artık ya deliye döndüm gece
Git cnm bnde gtmistim acile. Tahlil fln yaptılar sukur birsey çıkmadı. Snde yaptr istersen icin rshat olur

Nasıl yapıcaz bilmiyorum valla, sadece yemekte değil aslında ev işleri vs onları ne zaman nasıl yaparız bilmiyorum.

Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.

Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.

Ben anlatan kadının yalancisiyim canım doktorlar öyle söylemiş ona da belki aç uyuduğu için sariligi yukselmis ve o da yapmış olabilir ama kadın öyle diyor

Kòpüklü degil canim emzigi emerken yada emdikten biraz sonra cok fazla degil ama bu 2 gundúr baslayinca merak ettim agzinda pamukcuk var ondanmi acaba anlamadim
Agzinda pamukcuk olmamasi icin emzirmeden sonra bir kac cay kasigi su vermen lazim canim. Sut agizda kaldikca bakteri uruyor. Agzindaki pamukcuk emzirmeyle bizim gogus uclarimiza yerlesip tikanmaya da sebep oluyor. Ona dikkat et. Pamukcugu karbonatli suyla silmek iyi geliyor. Insallah fazla degildir.
Cocuga su veriyor muydun normalde

Nasıl olacak bilmiyorum yok birde evin işleri vs insanlar nasıl yetişiyor anlamadım
Merhaba ilk cocukta zorlanirdim.nasil yetisecem yapacam diye.tabi o zamanlar oglumla gunduz uyuyup dinleniyordum da.simdi 1i 4 digeri 25 gunluk.gunduz uykusu yok.bebekten daha cok ilgi isteyen kizdiginda kiskandiginda vuran biri var ustune ustluk.annem gelip yardim ediyor sagolsun ama yettigi kadar.temizligi cok takmiyorum artik.yemek yiyince sansli hissediyorum o okadar.

Biraz rahat olmak gerekiyor sanırım. Ben çok kuralcıyım mesela mutfak yerleri süpürmem lazım. Ama yapamıyorum nasıl kasıyorum şöyle 1 saatim olsa her işimi halederidim. İnan dusa bile giremedim anca eşim eve gelince.

Canim normaldede kan şekeri dûştügú zaman direk beyni etkiliyo benim babamin kan şekeri dûstûgú oldugu yere yigiliyo doktor eger bayildigi zaman şekerini òlçüp eger yykseltemezseniz direk hastaneye gelin yoksa konaya girer diyo

Yok canim vermiyorum birkere bir cay kasigi sariligi düşürsün diye verdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…