2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim.oglanin 5. Gunu gobegi dustu ama gobeginde bezini aciyorum.kurumus kan oluyor neden oluyor anlamadim tatilden dolayi dru arayamadim acilede goturmek istemiyorum kalabalik ve pis sizde boyle bir durum varmi

Benimkinin de düştükten sonra 5 gün öyle oldu banyodan sonra alkol dökmeye devam ettim bizim doktor %70 alkol vermişti düşmesi için. 5 gün sonra geçti kanamadi daha da canım. Batikonda iyot var o yüzden batikon surmemelisin canım burda bir arkadas sıkıntı yaşamıştı batikon sürüp

Kurallar veya cocuklar.ben de strese giriyorum yapamayinca ama elimden birsey gelmiyor.benim oyuncak olayi da var.supurmem icin salonu hepsini toplamam lazim.o daha zor zaten.hemen eski haline donuyor heryer

Bende aynı durumdayım. Kendisi uyandiriyor gece beni.Kilo alımı iyi dedi doktorda. Peki sağım yapıyor musun onu merak ettim. Ben yapmıyorum, acaba diyorum sütüm azalır mı yapmadığım için.

Ftm41 kuzum Deniz Arel'de de oluyor. Takılmadım ben çok değil çünkü. Memede çok oyalaninca oluyor sanırım. Bugun doktora gittik pamukcuk yok onunla alakalı değildir bence o yüzden. Senin de yakındır bir ay randevum gidince sor bakalım. Banana söyle :)

Benim.dr alkol falanda vermedi arayayimda bakalim ne diycek saol cnaim o batikon derse derim baska birsey ver

Pazartesi canim bizimde 2 gúndür olmaya basladi

Hele sıcak çayı oturup içmek, nasıl güzel bir histir o

Kehribar kolye kullaniyorum gazimiz yok 2.5 aylik olduk
Bu konuda sana soru rekoru bende son bir soru daha sorup sipariş vercem 3 yaşa kadar kullanılabilenlerden mi aldın? Birde ayak bileğinde rahatsız etmiyor bebeği değil mi? Damla kesim daha mı rahat ettirir acaba?? (Bir soru demiştim)

İlk kızım biraz erken dogmstu 20. Gün gaz sancıları baslamıstı şimdiki hanfendi de 10. Günde krizler basladı

Arkadaslar herkes göbeğe krem vs suruyo mu? Kendi doktorumuz söylemedi nöbetci doktor da bi krem verdi ama nöbetci eczanede bulamadık

2 gün önce düştü göbeğimiz kanama akıntı vs şimdilk yok

Ben ilk kızımda cok güzel beslenirdim, normal dogum yapıp ayaga kalkmştm ilk zamanlar annemle eşim sonra kv vardı yanımda

Rezeneler steel tealer yeşillk hoşaf hersey iyiyidi
Suan mesela açım agrım azalmıstı arttı cok ayakta kalamıyorm. Bünye ile alakalı sanırım sezeryan beni cidden zorladı eşim büyük kızımla dısarda, annemi aradım yemek yapmadım dedi

Onunda cok ilgilenesi yok bu aralar hep yorgun, yemek işinizi ben hallederim dıyodu evimiz cok yakın zaten. Eşimden de bişiyler istiyorum saağolsun ne desem yapıyo ama içten içe oflama modunda cok sklıyo

Yani ben hariç herkes lohusa

Hele sıcak çayı oturup içmek, nasıl güzel bir histir o

Dün cay demledik içicektk misafr geldi bi bardak içtim su içindeyim bebek yanımızda klima acamıyorz sonra baska birileri derken cay bitti

Herkes gidicnce eşim bi daha demledi onu da kızımı emziririken sogttm içesim gelmedi sonra babycim gec yarısına kadr durmadı derken aklım hala çayda

Sıcak çay kalp ben

Hamileyken hareket ediyormu suyu iyimi kalbi atiyormu nezaman dogacak nasil olacak gibi evhamlar vardi dogunca bunlarin hicbiri kalmayacak derken şimdi doydumu çiş kaka yapabiliyormu nefes aliyormu agliyo acaba neresi agriyo anam evhamlar hic bitmiyo bu analik zor zanaatmiş hakkiyla büyûtûryz insallah bebecikleri

Benim kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadi bu gece resmen bayıldı uykudan ben 6 saat oldu diye uyandirdim şekeri düşer diye acaba uyandirmasa miydim bence uykudan aciktigini da anlamadı çünkü
Uyandir canim sonra tekrar uykusuz saatler bekler en azindan uyandirirsan uykusu bolunup tekrar uyku ister gece rahat uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…