2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Suan acik zaten deli olmamak elde degil iyilesene kadar bi mama bi meme vereyim dedim ama bebekte mamayi hazmedemiyor o aglayacagina ben aglayayim ne yapayim mecbur veriyorum
Soğan tahin filan denedin mi bunları birde ayva çekirdeği ile bişey yapıyorlardı. Hoş ayva bulunur mu onuda bilemedim. Belki grupta stoklayan vardır önceden yollar sana Benim başlarda oldu tepinerek emziriyordum ki çok fazla da değildi. Kıyamam sana yaaa

Benim doktor fobim var. Bu kuzuyla iki katına çıktı. Bugün aşı oldu, omu oldu benmi İnan bilmiyorum. Bakamıyorum yanında kalamıyorum onada vicdan yapıyorum. Annelik gerçekten stresli bişeymiş... Bol evhamlı, sorumluluk duygum üstüme yığıldı altında kaldım sanki.. şu an ki ruh halim tam olarak bu.

Canim su yaramaz memeyi duzgun tutmadikca agzimda kus tutsamda olmayacak bugun tahinide denicem yinede bildigin catlak disinda aeorolanin derileri soyuluyor kupkuru oldu

Biz bugun 10.gunumuzdeyiz hala gobek kordonu düşmedi. Normal mi acaba. Bide kzlar bebeğin suan problemi yok cocuk cocuk doktoruna goturmeme gerek var mi acaba. Kalca isitme vs. Onlar icin tarih verdiler amA çocuk dr. Gtmemiz gerekir mi

Canim su yaramaz memeyi duzgun tutmadikca agzimda kus tutsamda olmayacak bugun tahinide denicem yinede bildigin catlak disinda aeorolanin derileri soyuluyor kupkuru oldu
Gogus ucu yarasi meme duzgun verilmediği zmn olur demsti ebe. Kahverengi kısmın cogunu vermeye calis.

Canim bende normal dogum yaptim pazartesi ama dikislerim de hala aci var normal mi ayaktayim ama zorlanıyorum yine de

Biz bugun 10.gunumuzdeyiz hala gobek kordonu düşmedi. Normal mi acaba. Bide kzlar bebeğin suan problemi yok cocuk cocuk doktoruna goturmeme gerek var mi acaba. Kalca isitme vs. Onlar icin tarih verdiler amA çocuk dr. Gtmemiz gerekir mi
Ben götürdüm hiçbirşey anlamadım canım. Kilosuna baktı, kaldırdı dik tutunca bacaklarını zemine diretiyormu anlık diye baktı o kadar. Başka bir.şeyine bakmadı

Ben götürdüm hiçbirşey anlamadım canım. Kilosuna baktı, kaldırdı dik tutunca bacaklarını zemine diretiyormu anlık diye baktı o kadar. Başka bir.şeyine bakmadı
Saglik ocağına goturucem olduğu icin goturemedim bu isleme hemsirede yapabilir diye düşünüyorum kalabalik kalabalik hastene zaten göturmiyim hemsire goturmen gerek derse götüreyim. Sağol cnm

Canim bende normal dogum yaptim pazartesi ama dikislerim de hala aci var normal mi ayaktayim ama zorlanıyorum yine de
Cnm bnmde normal dogum oldu krem verdi onu kullanıyorum ama agri kesici verdi gunde 3 kere kullnmam gerekiyor ama 3 kere kullanamıyorum. Krem verdiyse mutlaka kulln. Faydasi oluyor. Dikişlerin kndisi düşecek dedi ama bldign ip gibi nasil dusecek dusunuyorm

Kızlar benım kızım 2 gundur arada yesıl kaka yapıyor neden olabılır acaba? Pazartesi doktora gıdıcez ama ben cok merak edıyorum

Kızlar benım kızım 2 gundur arada yesıl kaka yapıyor neden olabılır acaba? Pazartesi doktora gıdıcez ama ben cok merak edıyorum
Cnm bebegn kac gunluk. Bnm bebeğimde de oldu netten baktım 4. Gune kadar normal ve kullandığım antibiyotik ilaclar ve bağırsaklar tam hazmedemedigi icin yeşil kaka olabiliyormus . Tabii doktor dsha iyi bilir bmm bir gun oldu ve geçti bu sirada antibiyotik kullanıyordum. Suan yok.. doktora götur devam ederse bnm devam etmedigi icin pek evhamlanmadm

Krem vermedi bana huc bisey sürme kuru tut dedi taharetini de tenturdiotlu su ile ysp dedi parol tazmis birde nasi gecicek nasi düşecek hic bilmiyorum

1 aylık bebegım canım

Krem vermedi bana huc bisey sürme kuru tut dedi taharetini de tenturdiotlu su ile ysp dedi parol tazmis birde nasi gecicek nasi düşecek hic bilmiyorum
Her lavaboya gttignde tentürdiyotlu su yap kullan cnm. Banada yazms parol kullnamiyorm agrim olursa kullanıyorum bide suda eriyen magnezyum ilaci verdi her markanın magnezyum ilaci vsr napicm onları bilmiyorum
. Bu ilacı da kullnmadm.aklima bile gelmiyor

Bende aynı durumdayım. Kendisi uyandiriyor gece beni.Kilo alımı iyi dedi doktorda. Peki sağım yapıyor musun onu merak ettim. Ben yapmıyorum, acaba diyorum sütüm azalır mı yapmadığım için.
Yok yapmıyorum. Öncekinde de yapmadım. Azaldığı olmuştur belki ama iki yıl yetti

Bende adam gibi yemek yapamıyorum. Çorba içmem lazım süt için ama saatlerdir kucagımda emiyor vs. Bıraksam ağlıyor. Buzlukta bir seyler var onları çözdürüp onları yiyorum. O kadar iyi beslenmemiz lazımki ama nerdeeee

Biz mi dogurduk millet mi bende anlamadim herkes bi triplerde bende dogru duzgun yetisemiyorum hic biseye bebek uyuyorken dinleneyim mi yemek mi yapayim temizlik mi bilemiyorum ac kalacaz bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…