2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende normal dogum yaptim pazartesi ama dikislerim de hala aci var normal mi ayaktayim ama zorlanıyorum yine de

CAnım ben 5 sene önce yaptm kızım 2600 dogdu dikişim çok yoktu. Bana ayakta kalmak daha iyi geliyodu. Bi de bende basur olmstu her gün kuvete su doldrp biraz otrmays calısıyodum sonra dikişlet atıyo zaten senın daha çok yeni

Tots&more dan almıştım 5 yıl önce.

Kızlar benım kızım 2 gundur arada yesıl kaka yapıyor neden olabılır acaba? Pazartesi doktora gıdıcez ama ben cok merak edıyorum
Büyükler usutunce ya da sancisi olunca yesil kaka yapar diyor, internet fazla beslemeden dolayi sindirilmeyen sutu yesil olarak yapar diyor... emzirme sıklığına gore sen karar ver bakalim sence hangisi dogru

Onu yapıyorum canim o suyla temizleniyorum magnezyum bana da hamileyken vermisti bende unutuyordum hep icmeyi

Biz mi dogurduk millet mi bende anlamadim herkes bi triplerde bende dogru duzgun yetisemiyorum hic biseye bebek uyuyorken dinleneyim mi yemek mi yapayim temizlik mi bilemiyorum ac kalacaz bu gidisle
Aynen ya birde dikis agrisi insanın elini kolunu bagliyor firsat buldukca burayi okuyup hem moral buluyorum hemde bilgi alıyorum:))

Biz mi dogurduk millet mi bende anlamadim herkes bi triplerde bende dogru duzgun yetisemiyorum hic biseye bebek uyuyorken dinleneyim mi yemek mi yapayim temizlik mi bilemiyorum ac kalacaz bu gidisle
Ya ben beceremiyorum bu işi yaa sürekli kucagımda sürekli emmek istiyor. Bayramdan önce gündüzleri uyurdu 1 saat falan dün bugün hiç uyumuyor gündüzleri. Evin işleri yemek ütü vs duşa bile giremedim dünden beri. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Annemle ablamda telefonda sürekli yemek ye sunu ye bunu ye diyip duruyorlar yiyemedim diyorum fırsatım olmadı diyorum söylenip duruyorlr. Sanki bebeğe bakıcı bakıyor ben tüm gün yatıp duruyorum. Sinirlerim bozuldu hepten.

Dogdugunda 3250 kiloydu 3 gyn sonra hastaneden cikarken 3 kilo 80 grama düstük 1 haftalikken 3 350 kilo olmustuk

5. Gunde yakaladi.
Maşallah çabuk yakalamış sizinkiler.

Daha doğal birşey yok ki? Benim ikinci bebeğim, ikisi de öyle. Düşüneceğin en son şey evin işleri olsun. Yine de sling tavsiye edebilirim.

Canim cok zorlu bi surec ama atlayicaz insallah strese sokma kendini birak ev islerini agirdan al bieaz bebeginle kendine daha cok zaman ayirmaya calis elalem gelir evime ne der iye dusunme cunku mukemmel de osan bi kulp bulan olur

Canım şimdi bayram tatili ya eşin yanında değil mi? Tek basına zor cidden büyüdkce uyku saatleri de azalacak bebeklerin. Annen ya da kayınvaliden gelemıyor mu en azndan kırk cıkana kadar

Maşallah çabuk yakalamış sizinkiler.

Daha doğal birşey yok ki? Benim ikinci bebeğim, ikisi de öyle. Düşüneceğin en son şey evin işleri olsun. Yine de sling tavsiye edebilirim.
Cok kilo kaybi olmadigi icin cabuk oldu. 180gr eksikle cikti hastaneden. O yuzden almasi cabuk oldu.

Kızlar devlet hastanesi acile gittim saçma sapan bir doktor vardı kaşıntımı anlattım advantan krem verdi gönderdi hamile olmasaydım alerji ilacı vericekti böyle konularda neye dayanarak alerji olduğu tanısına varıyolar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…