2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol kuzu Allah yardimcimiz olsun.bebegimin herseyini kendi basima aldim,her isimi kendim gördüm.en azindan esim yanimda olsaydi herşey daha iyi olacakti,psikolojik olarak daha rahat bi hamilelik gecirirdim.burnumdan geldi.simdi de esim gelecek ama hamilelik bitmisken gelecek.yani ne bilim,ciddi anlamda psikolojim bozuldu

Benim eşim de hamileyken terfi etti gibi bir şey oldu özel sektörde. Haftanın yarısında yoktu. Seninki kadar olmasa da her haftanın dört günü yalnızdım. Kızım kreşe gidiyor, ben de çalışıyorum. Kızımı servise de vermemiştik sabahları genelde eşim götürüyordu. Derslerim geç başlasa da sabah kalktım her gün, çocuğu uyandır, giydir, arabaya bindir, kreşin talepleri, okulda kendi görevlerim, manav, kasap, market, ev işleri, beslenmem lazım, dinlenmem gerek... eşimin seyahat olayı devam edecekmiş. Fenalardayım anlayacağın. Özelden dertleşiriz artık çekinme yani :)

Biz de bakso kullanıyoruz dediğin gibi yapıyor tuvaletini belki damlanin etkisidir bide gece mi veriyorsun kaç damla?

Yok yahu paket fiyat uygulanıyor zaten. Her iki doğum şeklide aynı fiyat.

Biz de bakso kullanıyoruz dediğin gibi yapıyor tuvaletini belki damlanin etkisidir bide gece mi veriyorsun kaç damla?
Hani probiyotik ya acaba kakayı o mu yaptırıyor diye düşündüm, ya da alışkanlık yapar mı daha önemlisi??? Günde 1 kez 6 damla veriyorum akşama doğru. Gaz akşam başlıyor zaten. Her gün veriyor musun?

Tamam canim dertleselim bi ara,okadar iyi anliyorum ki seni de,Allah yardimcimiz olsun

Eşimle bende aliskanlik yapar mi diye dusunuyoruz dedigin gibi probiyotik bagirsaklari calistiyor herhalde ayni sekil kullanuyorum ama gece 11 gibi hergun veriyorum bitince bi kaç gun kullanmicam bakalim nasil olucak.

Hatt
Eşimle bende aliskanlik yapar mi diye dusunuyoruz dedigin gibi probiyotik bagirsaklari calistiyor herhalde ayni sekil kullanuyorum ama gece 11 gibi hergun veriyorum bitince bi kaç gun kullanmicam bakalim nasil olucak.
a her gün değil de 2-3 günde bir mi versem diyorum. Bu sefer de cesaret edemiyorum sancısıyla baş edemeyiz diye

Ah canim benim kocada var ama yok gibi aslinda gunde 2.3 saat ancak goruyorum inan ki inekler benden daha cok goruyor az kaldi sabret vallahi cisiydi kusmasiydi banyosuydu derken unuttum bile hamile hallerimi hatta arada dikisim sizlamasa dogurdugumu bile unuttum bu gececek sabir

Kızlar benim göğüs ucum yok bakıyorum diyorum bebek bunu ememez zorlanır göğüs ucu alsam ilk doğduğunda emebilir mi onun la

Kizlar son aylarinda ağır kaldiran var miydi? Az once 5 litrelik suyu kaldirdim bir anda karnima bicak kesigi gibi bi acima oldu sonra gecti siseyi birakinca.ağır kaldiriyor muydunuz son aylarda?tehlikeli midir
Canım benim eşim çalışıyor evde yalnızım son günlerim falan dinleniyorum agırda kaldırıyorum gerekirse sandalye tepesine de çıkıyorum ne yapayım yapmazsan olmuyor bacaklar sis comelemiyorum karnından dolayı egilmekte işkence gibi oluyor yinede eğilip iş yapıyorum Allah'a şükür hiçbirşey oolmadı canım sende korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz

Maşallah gerçekten yaşınız kaç ve çocuklarınızın yaş aralıkları nasıl merak ettim gerçekten

Bende doguma 10 gun kala kapi pencere sildim perde taktim evin her agir isini yaptim cok sukur Allaha bisey olmadi

Bebek arabasında hemen sakinleşiyor zaten, arabada da öyle maşallah. Yakında benek arabasını eve çıkarırsam hiç şaşırmam
Bebek arabasi evde hayat kurtariyor inan ki, ben kullaniyorum. Disari ciktiktan sonra temizleyip tekrar kullaniyorum. Bu ara biz de ciktik. Once kisa mesafede test ettik, arabada ne yapiyor diye. Aglayan cocuk arabanin tingir mingirinda susunca iste bu dedim. Gittik dondurma aldik geze geze geldik. Daha once de her hastane cikisimiz da bi yerlere ugradik zaten. Avm ye de gittik, markete de. Ama ana kucaginda tasimak zor, araba daha rahat. Karnini doyuruyorum altini temizliyorum 2 sa vaktimi disarda gecirip geliyorum. Iyi geliyor

Her gun 1 makine mi aa ben haftada 1 yikiiyorum
Benim oğlan altını her açtığımda değiştirirken sağolsun nasıl beceriyorsa kaka çiş hepsini yapıyo altındaki bez kıyafeti batıyo sonra emzirdikten sonra kusuyor ya boynundaki bezler gidiyor günde 10 tane. Benim makina 3 kiloluk canım 1 hafta beklersem dolabı boşaltır :)

Gaz durumu nasil canim, probiyotik basladiniz mi? Bize doktor gaz basladigindan beri biogaia verdi. exixizimm e kabiz problemi icin verilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…