- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.921
Sagol kuzu Allah yardimcimiz olsun.bebegimin herseyini kendi basima aldim,her isimi kendim gördüm.en azindan esim yanimda olsaydi herşey daha iyi olacakti,psikolojik olarak daha rahat bi hamilelik gecirirdim.burnumdan geldi.simdi de esim gelecek ama hamilelik bitmisken gelecek.yani ne bilim,ciddi anlamda psikolojim bozulduBen de yaşadım bunları. Şimdi de tek başıma gurbette eşim 7/24 çalışırken artı ben de çalışırken iki çocuğa nasıl bakacağım diye düşünüyorum. Yalnız değilsin canım sabırlı ol.
Benim eşim de hamileyken terfi etti gibi bir şey oldu özel sektörde. Haftanın yarısında yoktu. Seninki kadar olmasa da her haftanın dört günü yalnızdım. Kızım kreşe gidiyor, ben de çalışıyorum. Kızımı servise de vermemiştik sabahları genelde eşim götürüyordu. Derslerim geç başlasa da sabah kalktım her gün, çocuğu uyandır, giydir, arabaya bindir, kreşin talepleri, okulda kendi görevlerim, manav, kasap, market, ev işleri, beslenmem lazım, dinlenmem gerek... eşimin seyahat olayı devam edecekmiş. Fenalardayım anlayacağın. Özelden dertleşiriz artık çekinme yani :)Sagol kuzu Allah yardimcimiz olsun.bebegimin herseyini kendi basima aldim,her isimi kendim gördüm.en azindan esim yanimda olsaydi herşey daha iyi olacakti,psikolojik olarak daha rahat bi hamilelik gecirirdim.burnumdan geldi.simdi de esim gelecek ama hamilelik bitmisken gelecek.yani ne bilim,ciddi anlamda psikolojim bozuldu
Biz de bakso kullanıyoruz dediğin gibi yapıyor tuvaletini belki damlanin etkisidir bide gece mi veriyorsun kaç damla?Arkadaşlar benim kızım 36 günlük. Kakasını hep çok afedersiniz ama zort zort ya da torrr sesleri eşliğinde yapıyor. Genelde sıvı oluyor kakası. Bazen de kremimsi kıvamda. Sizde durum nasıl? Gaz için de doktor önerisiyle bakso isimli probiyotik damlayı kullanıyoruz.
Yok yahu paket fiyat uygulanıyor zaten. Her iki doğum şeklide aynı fiyat.Sağol canım
Geçen biri dedi sabah Doğum olunca akşam çıkartıyor tutmuyorlar hiç
Bir de ekstra bi sürü masraf çıkartmışlar güya 4 e yakın para Ödemiş’ler falan
Pek inandırıcı gelmemişti yine de sorayım dedim
Hani probiyotik ya acaba kakayı o mu yaptırıyor diye düşündüm, ya da alışkanlık yapar mı daha önemlisi??? Günde 1 kez 6 damla veriyorum akşama doğru. Gaz akşam başlıyor zaten. Her gün veriyor musun?Biz de bakso kullanıyoruz dediğin gibi yapıyor tuvaletini belki damlanin etkisidir bide gece mi veriyorsun kaç damla?
E tamam işte ne güzel. Havalar soğumadan çıkın çıkın gezinBebek arabasında hemen sakinleşiyor zaten, arabada da öyle maşallah. Yakında benek arabasını eve çıkarırsam hiç şaşırmam
Tamam canim dertleselim bi ara,okadar iyi anliyorum ki seni de,Allah yardimcimiz olsunBenim eşim de hamileyken terfi etti gibi bir şey oldu özel sektörde. Haftanın yarısında yoktu. Seninki kadar olmasa da her haftanın dört günü yalnızdım. Kızım kreşe gidiyor, ben de çalışıyorum. Kızımı servise de vermemiştik sabahları genelde eşim götürüyordu. Derslerim geç başlasa da sabah kalktım her gün, çocuğu uyandır, giydir, arabaya bindir, kreşin talepleri, okulda kendi görevlerim, manav, kasap, market, ev işleri, beslenmem lazım, dinlenmem gerek... eşimin seyahat olayı devam edecekmiş. Fenalardayım anlayacağın. Özelden dertleşiriz artık çekinme yani :)
Eşimle bende aliskanlik yapar mi diye dusunuyoruz dedigin gibi probiyotik bagirsaklari calistiyor herhalde ayni sekil kullanuyorum ama gece 11 gibi hergun veriyorum bitince bi kaç gun kullanmicam bakalim nasil olucak.Hani probiyotik ya acaba kakayı o mu yaptırıyor diye düşündüm, ya da alışkanlık yapar mı daha önemlisi??? Günde 1 kez 6 damla veriyorum akşama doğru. Gaz akşam başlıyor zaten. Her gün veriyor musun?
a her gün değil de 2-3 günde bir mi versem diyorum. Bu sefer de cesaret edemiyorum sancısıyla baş edemeyiz diyeEşimle bende aliskanlik yapar mi diye dusunuyoruz dedigin gibi probiyotik bagirsaklari calistiyor herhalde ayni sekil kullanuyorum ama gece 11 gibi hergun veriyorum bitince bi kaç gun kullanmicam bakalim nasil olucak.
Ah canim benim kocada var ama yok gibi aslinda gunde 2.3 saat ancak goruyorum inan ki inekler benden daha cok goruyor az kaldi sabret vallahi cisiydi kusmasiydi banyosuydu derken unuttum bile hamile hallerimi hatta arada dikisim sizlamasa dogurdugumu bile unuttum bu gececek sabirSağol canim.bıktım ya hayattan bezdim.hamileligim burnumdan geldi hic hayal ettiğim gibi olmadi.8 ay boyunca onu taşı bunu taşı alisveris yap her işi kendin gör cok yoruldum artik.oturup saatlerce aglasam gözümün yaşı dinmeyecek.sonra da boyle acılar oluyo karnimda Allah korusun birsey mi oldu bebeğime diye kendi kendimi olduruyorum.Allah korusun o bicak kesigi gibi acı korkuttu beni.plesentasi falan ayrilmaz insallah
Canım benim eşim çalışıyor evde yalnızım son günlerim falan dinleniyorum agırda kaldırıyorum gerekirse sandalye tepesine de çıkıyorum ne yapayım yapmazsan olmuyor bacaklar sis comelemiyorum karnından dolayı egilmekte işkence gibi oluyor yinede eğilip iş yapıyorum Allah'a şükür hiçbirşey oolmadı canım sende korkma Allah'ın izniyle birşey olmazKizlar son aylarinda ağır kaldiran var miydi? Az once 5 litrelik suyu kaldirdim bir anda karnima bicak kesigi gibi bi acima oldu sonra gecti siseyi birakinca.ağır kaldiriyor muydunuz son aylarda?tehlikeli midir
Maşallah gerçektenBildiğim kadarıyla tahin yağını da temizlemen gerekiyor canım
Garmastan çok iyi bir krem
En azından duş alacağın zaman öncesinde sürsen duşa öyle girsen bir de mama takviyesi de veriyorsun sen şöyle bir saat bile kalsa az da olsa toparlar belki.
Sen okul açılsın da o zaman gör maratonu tatlım
Rabbim sağlık versin iş başa düşünce herşey yapılıyor
Bir de Elhamdulillah bu doğum iyi geçti yapabiliyorum çoğu işimi
Eminim burda ki hatunların hepsi de aynı şekildedir
Maşallah biz kadınlara
Bende doguma 10 gun kala kapi pencere sildim perde taktim evin her agir isini yaptim cok sukur Allaha bisey olmadiCanım benim eşim çalışıyor evde yalnızım son günlerim falan dinleniyorum agırda kaldırıyorum gerekirse sandalye tepesine de çıkıyorum ne yapayım yapmazsan olmuyor bacaklar sis comelemiyorum karnından dolayı egilmekte işkence gibi oluyor yinede eğilip iş yapıyorum Allah'a şükür hiçbirşey oolmadı canım sende korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz
Bende de ayni dusunceler denemek lazim aslında ben ayrica gündüzleri rezene kimyon anason cayi iciyorum gunde bir bardak.Hatt
a her gün değil de 2-3 günde bir mi versem diyorum. Bu sefer de cesaret edemiyorum sancısıyla baş edemeyiz diye
Başa gelen çekiliyor gerçekten Allah yardım ediyor insanaBende doguma 10 gun kala kapi pencere sildim perde taktim evin her agir isini yaptim cok sukur Allaha bisey olmadi
Bebek arabasi evde hayat kurtariyor inan ki, ben kullaniyorum. Disari ciktiktan sonra temizleyip tekrar kullaniyorum. Bu ara biz de ciktik. Once kisa mesafede test ettik, arabada ne yapiyor diye. Aglayan cocuk arabanin tingir mingirinda susunca iste bu dedim. Gittik dondurma aldik geze geze geldik. Daha once de her hastane cikisimiz da bi yerlere ugradik zaten. Avm ye de gittik, markete de. Ama ana kucaginda tasimak zor, araba daha rahat. Karnini doyuruyorum altini temizliyorum 2 sa vaktimi disarda gecirip geliyorum. Iyi geliyorBebek arabasında hemen sakinleşiyor zaten, arabada da öyle maşallah. Yakında benek arabasını eve çıkarırsam hiç şaşırmam
Benim oğlan altını her açtığımda değiştirirken sağolsun nasıl beceriyorsa kaka çiş hepsini yapıyo altındaki bez kıyafeti batıyo sonra emzirdikten sonra kusuyor ya boynundaki bezler gidiyor günde 10 tane. Benim makina 3 kiloluk canım 1 hafta beklersem dolabı boşaltır :)Her gun 1 makine mi aa ben haftada 1 yikiiyorum
Gaz durumu nasil canim, probiyotik basladiniz mi? Bize doktor gaz basladigindan beri biogaia verdi.Zorlu bir geceden merhabaoğlum sabah 3 4 saat kıvrandıktan sonra zorla kakasını yapmıştı başka da hiç yapmadı, akşamdan beri tekrar kıvranmaya başladı umarım bir an önce yapar. 4 gözle kaka beklemek de varmış kaderde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?