2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler güzel anneler Bugun birimde nurtopu gibi kabızlık problemimiz var sabahdan belli uğraşıyoruz kıvrana kıvrana uyuyor şimdi. Çamaşır konusunda Talha’da çok kusutuğu için hergün makine çalışıyor Ben sen logusalık geçti ama resmen şimdi depresyon yaşıyorum uyuyamıyorum çok sinirli gerginim cumadan belli regli ağrıları çekiyorım ve beraberinde regli gibi olmasada lekelenmelerim var günlük pedle idare ediyorum bu reglimi onu bilemedim

Bizim kedi de tam abi oldu bebek nereye kedi oraya ama ne zaman ağlamaya başlasa söylenerek uzaklaşıyor sanki sustururun şu çocuğu der gibi
Bir de sürekli ilgi istiyor şebeklik yapıyor
Hahaha ay aynı bizim evdeki manzara. Bide koltukta çocuğu emziriyorum ya geliyo koltuğun tepesine çıkıp saçımla oynuyo benide sev kucağına al diyo 2 gündür kıskanıyoruz ilgi istiyoruz :) az önce çocuğu uyuttum hemen geldi senin kedi gibi sırt üstü uzandı karnımı sev diye sevdim iyice koklaştık. Aynı onlarda bebek gibiler. Mutfakta yemek yaparkende böyleyiz sandalyeye oturur beni izler elimde ne varsada koklamak ister :)

Kahve rengi akıntı gibimi canım? Benim öyle olmaya başladı kanama bitiyor galiba 1 ayımızı doldurduk biz.

Aynen yaa geriniyo meme varken agzinda sunuyor bukuluyor bunu başkası yapsa varyaaa

Bizde kusma yokmcok sukur ayni body 2 gunn rahatn giyiyo cis sizmazss benimki 10 kg bende gozume cokmgozuktumu yikiyom utu cok cikmasinndiye utuyu sevmiyorum esiminkileri otele yolluyorum evde yapmıyorum

Kayisi suyu ic Canim bizde ise yaradi

Gece yatarken bisey ortuyosmusunuz

Biz ilk yatarken kundakla yatiyoruz sonra ilknuyanmada cikariyorum onu zaten sevmiyor hic bu sicakta bende sevmiyorum ama kolları cok hareket ediyor dalmiyor uykuya
Sonra bisey örtmeye korkuyorum cok hareketli uyuyor reflu yatağında asagi iniyor yuzune kapanir ortu diye korkuyorum

Bende de ayni dusunceler denemek lazim aslında ben ayrica gündüzleri rezene kimyon anason cayi iciyorum gunde bir bardak.
Hazır çay olarak mı? Ben de kayısı kompostosu düşünüyorum. Öyle çalışsın boşaltım sistemi.Az önce uyudu sancıdan kıvrandı resmen.biraz sıvı Kaka zort zort sesleri eşliğinde. Sonra rahatladı çok şükür

Bende son gunume kadar her isimi kendjm yaptim Allah koruyor yavrularimizi sen merak etme ama genede ani hareketlerden sakinmakta fayda var

Kayisiyi geceden sicak suya koy sabah ac karnina kayisilari biraz ezip suyu ic oda bagirsaklari calistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…