2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok mungaripmolurndiye düşünmüştüm ama yalnız değilmişim . Biz de bu istikrarla gidersek sonumuz öylemolacak sanırım Gaz sancısı fena

Gaz durumu nasil canim, probiyotik basladiniz mi? Bize doktor gaz basladigindan beri biogaia verdi. exixizimm e kabiz problemi icin verilmisti
Bütün kontrole gittik canım doktor biogaia önerdi bize de ve bütün itibariyle başladım. Gaz önceden çok sorun değildi ama 3 4 gündür arttı kıvranıyor resmen aslında gazını çıkarıyor ama yetmiyor demek ki

Çok tatlı maşallah:) ben hep diyorum kafaları 2,5 yaşındaki çocuk gibi çalışıyor :)

Maşallah gerçekten yaşınız kaç ve çocuklarınızın yaş aralıkları nasıl merak ettim gerçekten

Kızım 16 yaşında oğlum 10 yaşında
Diğer kızım 3,5 yaşında
Son numara 13 günlük
Ben 38 yaşındayım

Teyzeleriyle tanıştıramadım bir türlü buda oğluşum
Maşallah barekallah
Yakışıklıya bak gözler de pek akıllı bakıyor bacım
İşin var senin bu oğluşla

Evet cay olarak benim oglanda dedigin gibi yapiyor kivranmiyor yaparken ama demekki bizimkilerde boyle rahatliyor.

Gar

Garmastani surmeden mi karbonatli suyla sildin canim temizlemek icin mi kullandın bana iyo geliyor ama temizleyemiyirum hala cevresi mavo mavi çıkmıyo
sürmeden önce silmiştim cnm kullanma talimatında öyle yazıyordu sanki, yine bir bakarsın ben yaniltmayayim. Birde çok ince bir tabaka halinde sürün diyordu, kalın mi sürüyorsun acaba o kadar kalıyor

Günaydın anneler serum fizyolojik olarak ne kullanıyorsunuz bunlardan hangisi daha etkili ve uygun olur ?

Eklentiler

• DCC7C33F-23B4-4510-B317-F5D4DA4BF4FE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 9ACB7FED-4812-44AA-8BB7-B484A62D865D.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
sürmeden önce silmiştim cnm kullanma talimatında öyle yazıyordu sanki, yine bir bakarsın ben yaniltmayayim. Birde çok ince bir tabaka halinde sürün diyordu, kalın mi sürüyorsun acaba o kadar kalıyor
Evet kalin sürüyorum
Dün gece talan etti yine atlas memeleri
Yarin yalniziz evde sabahtan aksama çıplak gezip cozucem bu meme isini

Sanırım kullandığım pompanin çekim gucu azaldı. Bana onerebileceginiz bir marka var mı acaba ? Avent manuel aldım ama onu da kullanmayı beceremedim galiba

Oglum kasintiyla uyandi simdi.su cicegi olmus galiba.gecen hafta da zature ve astim atagi gecirmisti.ne oluyor boyle ya kafayi yiycem.teker teker gelsinler bari.

Maşallah bakalım bende 4 lemek istiyorum ama şu an ikinci de bile yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…