2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de aynı şekilde.. ufak yfak partiküller oluyo içinde birde..

Evet ya herkes doğurdu biz kaldık bende bekliyorum bugün doktor kontrolum var akşam. 39+3 oldum bende bakalım bu haftada dogmazsa Eylül annesi olucaz :)

Kızlar bir sorun var bugun 40 günlük olduk bebeğimi yiksyacgm yani kirklyacagim bu islemi kndim ypsam olur mu? Aile büyükleri gelemeyecekler.zaten kndim yıkıyordum kizimi.cok kapsamlı seçilmiş niz de kırk kasik su say dediler banyo suyuna bu kadar..Bnde lohusayim nihayetinde bnm yapmam uygun olur mu? Anneler olur dedi ama birde sizlere sorayim.ardindan da kndim yikancgm

Evet canim krndin yaptirabilirsin tabi kendi kirkinida cikaracaksin kendinde yap banyonu

Bizde kusma yokmcok sukur ayni body 2 gunn rahatn giyiyo cis sizmazss benimki 10 kg bende gozume cokmgozuktumu yikiyom utu cok cikmasinndiye utuyu sevmiyorum esiminkileri otele yolluyorum evde yapmıyorum
Sadece bu gece 3 body 2 tane altına serdiğim beyaz bezlerden ve 6 tane agız silme bezi kirlendi. Akşama kadar bikaç kere daha değiştiririm daha. Bide canım burda hava soğuk ıslanır ıslanmaz değiştiriyorum çocuk hasta olmasın diye

Hani bnde lohusayim ya canim abdest olayi takıldı aklima hala damla gibi lekelenmem oluyor cnku.cocugu yikamam da sorun yaratir mi diye aklima takildi
Leken olsa bile artık özür haline geçiyor
Sen de abdest alacaksın canım
Sonra da bebişi yıkarsın
Misler gibi olursunuz
Ohh maşallah ,darısı bize inşallah

Kızlar resmen yapıştık kaldık ne yapacağımı bilemedim, memeyi kendi bırakıyor , tekrar veriyorum almıyor, gazını çıkarıp yatırıyorum 1 dk sonra yaygaraya başlıyor. karnı tok diye düşünüyorum çünkü yutkuna yutkuna içiyor. Ne yapıcam bilemedim

Surekli gazini almaya calis arkasi vardir belki

Canım bizim burası soğuk olduğundan battaniye örtüyorum ama sıcakta ince bişi örtüyordum gene üstüne. Battaniyeyi kollarının altına sokuyorum yani sadece göğsüne kadar örtüyorum battaniyede kollarının altında olduğu için nekadar hareket etsede bişi olmuyo. Benim oğlumda çok hareketli olduğu için kundaklama işi bizde hiç olmadı eller kollar sürekli hareket halinde olmasa örtü bile üstüne geldiğinde kıyametler kopuyo. Bi damla çocukta bi ses var maşallah bazen kedimi oğlanmı karıştırıyorum :)

Ay kıyamamm kız ben herkes doğurdu sanıyorum ya sen doğurmadınmı daha :) eli kulağındadır heran gelebilir bebiş zamanı gelmiş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…