2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yüz üstü yatırmak işe yaradı. Ne gaz kaldı ne kaka. Bi dene istersen yüz üstü yatır kolları yukarı gelcek şekilde eller kafasının yanına dizleri hafif bük popo yukarda. 5 dakikada oldu bitti hersey darısı başına. İnşallah rahatlar kuzucuk.

bnm böcügm altina bir damla yapsın yaygarayi basıyor. Uykusundan bu yuzden bile kalkıyor senin de oyle olabilir blki

Tünaydın güzel anneler Bizimde kabızlık durumumuz devam ediyor gaz çıkarıyor sesli bir şekilde ama gerisi gelmiyor Bu arada Bugun mutluyum çünkü eşim geliyor bir iki güne bizi almaya biraz İstanbul’u gezeceğiz bir kaçgün sonra 2 kişi olarak çıktığımız evimize 3 kişi döneceğiz Bugun sürekli latif doğanın yar gelecek şarkısını söylüyorum

Gelelim saç boyasına hamileyken boyatmadım. Üstüne de kısacık kestirdim doğurunca normalde saçım koyu renk ama senelerdir röfleli kullanırım (yapay civciv halleri) emzirirken saç boyası özellikle renk değişeceği için kafama takılıyor siz neler düşünüyorsunuz canlar

Gözün aydın cnm

Ben boyamistim ilk dogumdan sonra ama yeni duydum emzirirkende boyamayin dediklerini bi sorun olacagini sanmiyorum sahsen cunku cogu insan hamileykende boyatiyor

Neden olmasın be canım. Neden böyle şeylere takılıyorsun yıka gitsin bebeğini.

Bugün doktorum dedi ki serum fizyolojik tahriş edebilir , burun tıkanıklığı için birkaç damla sütünden damlat sonra aspire et
Annem ebe benim. Az evvel telefonda banada aynısını dedi ciddiye almadım. Anne sütü şifadır yağ gibi kayar dedi ciddiye almadım kadını. Yapayım bari

Ece Mira’da aynı
Gece 3 de memeye aldım 5 e kadar
En son her yerinden süt taşıyordu emecek yeri kalmadı ama meme diye ağlıyordu
Ben de koynuma yatırdım memeyi çenesinin altına koydum koklaya koklaya öyle uyudu sonunda

Benim bugun 18 gunun, agrim hic kalmadi ama sol tarafimda dikislerimin kucuk bir parcesi kaldi, simdi yaptirmak istemiyorum zaten cesaret edemem. Ama 1 ay gecince olur mu diye sordun, belki bilen var. en iyisi ben yaptrimadan once doktoruma sorayim.

Benim bugun 18 gunun, agrim hic kalmadi ama sol tarafimda dikislerimin kucuk bir parcesi kaldi, simdi yaptirmak istemiyorum zaten cesaret edemem. Ama 1 ay gecince olur mu diye sordun, belki bilen var. en iyisi ben yaptrimadan once doktoruma sorayim.
1 ay sonra yapılır canım
Ben 40 çıkınca gidicem yaptırmaya inşallah
Her defasında yaptırdım birşey olmadı

Bende boyama kismini ayri düşünüyorum boyanırken gececek surede bebekle ne yapicam onu ayri düşünüyorum bensiz durma suresi mama bile içse 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…